Ik kom elke keer graag terug. Veel leuke extraatjes erbij.

Alles prima geregeld

Gemakkelijk te bestellen en een vlotte levering

Snel en klantvriendelijk

Zodra de bestelling is gedaan is het product binnen no-time in huis. Het contact met de klantenservice is ook erg plezierig en snel. Fijne service!

Snelle levering en met zorg en aandacht verpakte samples!

Fijne webshop!

Fijne webshop, snelle levering, mooie producten van Absolution met leuke testers!

Geweldige service en snelle levering

Alles wat ik zoek vind ik op deze site. Vervolgens leveren ze erg snel en vullen je bestelling altijd aan met mooie proefjes. Eerlijk goed bedrijf

Super levering!

De levering was heel snel en mooi verpakt. Ook zaten er hele leuke samples bij. In één woord perfect!

Natuurlijke producten

Ik gebruik deze producten van Absolution nu ruim een half jaar en ik ben er heel tevreden over. Het trekt snel in de huid en voelt niet vet aan. En fijn te weten dat er niets chemisch aan toegevoegd is.

Superservice!

Ik bestel echt graag producten bij verzorgmijnhuid.nl. Snelle verzending en altijd een feest om je pakketje thuisgestuurd te krijgen. superfijn om goeie samples erbij te krijgen, daardoor heb ik nu ook andere producten besteld. ik raad deze webshop erg aan.

uitstekend

Heel goed bedrijf, en snelle levering, en als verassing bij de levering wat monster producten.

Super tevreden

Het pakketje was netjes op tijd geleverd. Naast je gratis kadoetje zat er nog een tester van een cream bij.

Mijn huid wordt verwend!

Mijn huid voelt telkens fris en trekt niet. De producten worden goed opgenomen door de huid en voelen niet plakkerig aan. Zeer aangename geur ook.

Al een paar jaar super blij mee

Ik koop al een paar jaar mijn absolution huidverzorging bij verzorgmijnhuid. Ben er super blij mee, altijd snelle verzending, top producten, hele goede klantenservice, en gister weer een prachtig verzorgd pakketje ontvangen.

Fijne producten, snelle levering

Gebruik al jaren de vitamines van Laviesage en ben er heel tevreden over. Ook leuk dat er altijd bij de levering monstertjes zitten.

Zeer tevreden, fijne producten

Ik loop sinds kort bij hun voor mijn huid, voornamelijk couperose. Ik vind het ontzettend prettig, duidelijke uitleg, vakkundig, weten waar ze over praten, goede en fijne communicatie, ze luisteren ook goed naar wat je verteld en vraagt, fijne producten (gebruik er een aantal nu 2 maanden), mijn huid is al rustiger. Erg tevreden tot zover!

Aangenaam verrast

Het product dat ik wilde aanschaffen was bij deze website het goedkoopst! Ik mocht er zelfs een Kado bij kiezen. De lipbalm van zo’n 12€ van het zelfde merk Hannah. Ik ontving het pakje al snel in huis, bij het uitpakken werd ik zelfs verrast met maar liefst 4 Samples. In leuke potjes persoonlijk geselecteerd/gemaakt voor mij. Ik ga zeker de volgende keer weer bestellen bij verzorgmijnhuid.nl. Dankjewel

Overzichtelijke site, snelle en nette levering

Op de website kon ik alles vinden wat ik nodig had. De informatie bij de producten was makkelijk te vinden en uitgebreid. Het pakketje was binnen 2 dagen in huis en zag er netjes en verzorgd uit. Ook vind ik het een pluspunt dat er gratis mini’s bij zaten.

In één woord TÓP !!

Het is àltijd weer een feestje wannéér het pakketje arriveert … Pìekfìjn in órde, snèl in huis en vergezèld van léuke verrassingen !! Dit is ècht een aanrader ;)

Een top bedrijf

Een fijn en goed overzichtelijk bedrijf en de producten zijn helemaal top!

Aflevering prima!

Netjes en vlot geleverd zoals eerder ervaren.

Fijne producten and altijd zeer snel bezorging

Ik koop al mijn absolution producten bij verzorgmijnhuid. Ik heb altijd mijn bestelling binnen 1 dag in huis.

Bedankt

Er was zorg en aandacht besteed aan mijn bestelling die snel werd bezorgd. Als kers op de taart zaten er in het leuke cadeautasje ook nog een aantal samples. Wat een feestje om bij jullie te bestellen.

Super snel verzonden, zorgvuldig verpakt en bij iedere bestelling zitten een paar proefjes.

Super snelle levering. Altijd veel goodies en scherpe prijzen.

Putter 10

3893 KD Zeewolde

0652067707

Over Verzorgmijnhuid.nl

VERZORGMIJNHUID.NL Wie is het gezicht achter de webshop.... Achter de webshop VerzorgMijnHuid staat huidtherapeut Jade van Brakel. Ik sta voor professionele zorg voor de huid, met als doel effectieve huidverbetering. VerzorgMijnHuid.nl hecht daarbij grote waarde aan haar kwaliteit en service gerichtheid: snelle bezorging, met Afterpay betalen, 14 dagen bedenktijd, gratis samples en bij elke bestelling een cadeau naar keuze. En hopelijk kunnen wij jou blij maken met onze interessante aanbiedingen….. Wil je bepaalde samples ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld in het bestelproces. Bestel vandaag nog want met de producten van VerzorgMijnHuid kom jij letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten!