Jammer van post no dat ze momenteel pakketten dumpen :(

Snel, goed en verrast! Cadeautje om uit te pakken.

Altijd snelle levering en mooi verpakt Ben al jaren vaste klant

Topproducten en snelle levering

Topproducten, veel keuze en snelle levering

Snel

Snelle levering, alles was mooi verpakt waardoor er ook niks beschadigd was

Fantastische service!

Overal waar mensen werken worden fouten gemaakt, zo ook bij Verzorgmijnhuid.nl. Per ongeluk kreeg ik namelijk een dagcrème opgestuurd in plaats van de door mij bestelde nachtcrème. Na contact met de klantenservice ontving ik naast excuses direct de volgende dag de bestelde nachtcrème alsnog in de brievenbus. En de dagcrème? Die mocht ik ter compensatie houden. In 1 woord fantastisch! Nu kan ieder bedrijf een goede service verlenen, zeker zolang alles goed gaat. Het wordt pas interessant wanneer er iets verkeerd gaat. De manier waarop een fout wordt hersteld zegt naar mijn mening daadwerkelijk iets over het servicelevel van het bedrijf. En dat ligt mega hoog bij Verzorgjehuid.nl :)

Doet wat het belooft!

Uitstekende service!

Mooi product voor gunstige prijs, snelle verzending met ook nog enkele gratis samples!

Besteld en heel snel bezorgd!

snelle en goed verzorgde levering

snelle levering en mooi ingepakte producten

Positief verrast

Het team van Verzorgmijnhuid.nl heeft voor een grote glimlach op mijn gezicht gezorgd toen ik het pakketje opende. Het was écht een cadeautje! Dank jullie wel. Wat het exact is verklap ik hier niet, laat anderen die zichzelf een cadeautje gunnen dit zelf maar ervaren. Het is de moeite waard ;)

Supergoed!

Duidelijke website, snelle levering, keurig en mooi verpakt. Altijd proefjes en soms cadeautjes. En niet te vergeten superfijne producten!!

Mijn huid leeft op en straalt als de zon op water.

Een heerlijk product met een prettige structuur en geur. Ik ben verrast en enthousiast om dit te blijven gebruiken voor mijn huid.

Perfecte klantenservice!

Ik kan niet anders zeggen dat ik super klantvriendelijk geholpen ben. Snelle en vriendelijke reactie via de mail. Ik ga zeker vaker bestellen bij deze webshop :)

Uitstekend, snel bezorgd en compleet en netjes ingepakt

Prettige online omgeving. Wat beloofd wordt, is nagekomen. Net ingepakt, leuk tasje en monstertjes erbij. Heel tevreden!

De bestelling kwam snel binnen. Met een aantal proefjes. (dan kun je een product mooi testen) Ik kreeg een keurige mail dat er indien voorradig nog een tester opgestuurd gaat worden.

Een fééstje om uit te pakken :)

Ik heb hier voor mijn gezin inmiddels al verscheidene bestellingen geplaatst en steeds opnìeuw worden we weer verràst door de vlòtte, corrècte & attènte services en de fìjne ‘extrà’s’ !!

Heel blij met service als vaste klant

Fijne webshop

Door mijn schoonheidsspecialist verzot geraakt op de producten van absolution. Hele fijne webshop die deze producten verkoopt en snel levert.

Snelle bezorging, mooi ingepakt, goede producten!

Mijn pakketje was super snel bezorgd en mooi ingepakt, ik ben helemaal tevreden!

top

producten en service-uitstekend

Snelle service!

Snel in huis,leuke samples erbij en informatieboekje!!

supersnelle levering en extra cadeautje

De bestelling was lekker snel binnen en goed verpakt. Naast mijn bestelling zaten er twee monsters in plus (verrassing) een mooie toilettas. Ik ben helemaal blij.

Perfect!!

Het is de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst. Maar het was net alsof ik een cadeautje uitpakte. Een snelle levering, mooi en netjes ingepakt! Ik kom snel met een nieuwe bestelling.

Uitstekende service!

Al meerdere keren producten van Absolution besteld bij Verzorgmijnhuid. Altijd naar volle tevredenheid. De website is overzichtelijk en duidelijk. Levering is snel, dag na de bestelling de producten al in huis & leuk verpakt met proefjes erbij. Ik ben fan!

Putter 10

3893 KD Zeewolde

0652067707

Over Verzorgmijnhuid.nl

VERZORGMIJNHUID.NL Wie is het gezicht achter de webshop.... Achter de webshop VerzorgMijnHuid staat huidtherapeut Jade van Brakel. Ik sta voor professionele zorg voor de huid, met als doel effectieve huidverbetering. VerzorgMijnHuid.nl hecht daarbij grote waarde aan haar kwaliteit en service gerichtheid: snelle bezorging, met Afterpay betalen, 14 dagen bedenktijd, gratis samples en bij elke bestelling een cadeau naar keuze. En hopelijk kunnen wij jou blij maken met onze interessante aanbiedingen….. Wil je bepaalde samples ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld in het bestelproces. Bestel vandaag nog want met de producten van VerzorgMijnHuid kom jij letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten!