Ik ben zeer tevreden over mijn bestelde producten tegen een scherpe prijs. Snelle levering na het plaatsen van de bestelling met nog een kleine attentie van een aantal monstertjes.

Voordelig en snel geleverd

Mooie prijs voor het product en snelle levering. Goede en mooie verpakking en product is goed aangekomen.

Hele fijne producten en erg snel in huis. Top!

Snelle levering en super fijn de samples die je er bij krijgt

Fijn dat je er biologische cosmetica kan kopen!! Blij met mijn bestelling

Altijd snel in huis topservice!

Geweldige webshop

Fijne, overzichtelijke webshop. Snelle levering. Alles is altijd netjes verpakt en je krijgt leuke testproducten.

Perfecte service

Super snelle levering wat ik heel erg fijn vindt! Bestellen en de volgende dag al in huis! Helemaal top!

Snelle levering en mooi verpakt

Pakketje was mooi verpakt als een echt cadeau. Daarnaast nog voorzien van handige proefmonsters. Levering was ook nog eens erg snel! Al met al top!

Snelle levering!

Snelle levering, testertjes erbij geleverd, netjes verpakt.

Alles naar wens verlopen

Ik had een fout in een bestelling gemaakt en die werd heel adequaat veranderd na een mailtje van mij. Prima opgelost

Super correct bedrijf

Ik had net een dag voor black friday mijn bestelling van Absolution binnen gekregen. En ik zag een dag later dat er boven de 100 euro 10% korting in rekening werd gebracht. Even een mailtje gestuurd en dit hebben ze netjes opgelost door mij toch die korting te geven. Een hele correcte afhandeling! Ik doe mij volgende aankoop zeker weer bij jullie! Bedankt voor de top service!

Beloftes meer dan waargemaakt.

Na vriendelijk mailcontact over mijn bestelling werd mij verteld dat er een mooie verrassing bij zou zitten. Nou, dat was meer dan waar. Ontzettend mooie producten erbij ontvangen. Ik bestel hier zeker nog eens.

Top bedrijf en een geweldige service

Ben heel tevreden over dit bedrijf ik bestel altijd mijn producten hier. Ze hebben een snelle levering en zijn super klantgericht. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Tevreden klant!

Ik heb meerdere keren via deze webshop besteld, mooie producten met gratis monsters, en het pakketje is altijd snel geleverd. Website is heel overzichtelijk en werkt fijn bij het vinden van producten. Zeker een aanrader!

Op de 1 of andere manier was mijn pakketje verdwenen

Mijn pakketje die ik bij jullie besteld had was dus spoorloos verdwenen... hoe/Wat geen flauw idee maar hij was dus weg... Dit is super netjes door jullie opgelost en dezelfde week kreeg ik nog een vervangend pakketje opgestuurd !!! Echt mijn complimenten en dank je wel voor de super goede service! Groetjes Hennie

Heerlijke producten en superservice!

Ik leef bewust en houd daarbij graag rekening met de natuur. De producten van Solutions passen daar heel erg goed bij. De producten voelen fris, zacht en beschermend aan, en daarmee houden ze mijn huid op een natuurlijke manier gezond!

Snelle levering!

Producten goed verpakt en leuk dat er gratis monsters bij zitten van andere producten. Ik kom snel weer bestellen!

Pluspunten

Zoals altijd snelle levering en goede service.

Putter 10

3893 KD Zeewolde

0652067707

Over Verzorgmijnhuid.nl

VERZORGMIJNHUID.NL Wie is het gezicht achter de webshop.... Achter de webshop VerzorgMijnHuid staat huidtherapeut Jade van Brakel. Ik sta voor professionele zorg voor de huid, met als doel effectieve huidverbetering. VerzorgMijnHuid.nl hecht daarbij grote waarde aan haar kwaliteit en service gerichtheid: snelle bezorging, met Afterpay betalen, 14 dagen bedenktijd, gratis samples en bij elke bestelling een cadeau naar keuze. En hopelijk kunnen wij jou blij maken met onze interessante aanbiedingen….. Wil je bepaalde samples ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld in het bestelproces. Bestel vandaag nog want met de producten van VerzorgMijnHuid kom jij letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten!