Snelle levering, leuk verpakt en er zitten altijd kleine samples bij!

Super snelle leverantie

Binnen 24 uur geleverd. Goed verpakt .

Snelle levering en een uitgebreid assortiment.

Goede omschrijving van de producten op de website

Snelle levering en leuke proefjes erbij

Mooie producten snel geleverd en nog een leuke attentie erbij

Prima levering!

Word nooit teleurgesteld. Top bedrijf en top producten.

Kán niet meer zonder!

Huid voelt fantastisch aan en glanst mooi

Top producten en service

Super snelle levering weet je niet precies wat goed voor je is kan ze altijd bellen of mailen Ben super blij met deze site

Mooie producten en extra's zorgen voor een geluksmoment

De hoge kwaliteitsproducten zijn zeer snel bezorgd. Deze waren goed verpakt in een mooie doos. Het sierpapier om de producten geeft een feestelijk gevoel: net of je een kadootje uitpakt. De tekst op de begeleidende kaart is stijlvol. Het geheel nodigt mij uit om betreffende producten de volgende keer weer hier te bestellen.

Enorm goed

Netjes verzorgd en snel geleverd en heel vriendelijk.

He goed

Alles prima. Dank u wel Voor cadaeu

Aanrader!!

Supersnelle verzending. Goed verpakt en nog leuke proefjes ook!

fantastisch

zeer goede service en producten worden heel mooi verpakt.

Uitstekende ervaring

Snelle en juiste opvolging van het bestelproces. Interessante aanbiedingen. Leuke verpakking vergezeld van gratis samples. Bedrijf kan ik aanbevelen.

Tot in de pùntjes verzorgd met óók nog eens héél véél puntjes op de i !!

Altijd weer in ons’ element wanneer de bestelling vlót, zorgvùldig verpakt en met àllerlei èxtrà fijne verràssingen arriveert !! Voor ons dè ‘hofleverancier’ bij uitstèk voor deze héérlijke producten :)

Hele goede producten, echt een aanrader.

Na advies van schoonheidssalon, ben ik de producten van Hannah gaan gebruiken,en mijn huid glimt weer.echt een aanrader, Top producten.

Fantastische service

Snel geleverd en goede kwaliteit producten

Snelle levering, mooi verpakt!

Snelle levering, fijne samples en mooi met zorg verpakt. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

Super snelle goede service!

Erg prettig! Geen klachten, gewoon top!

Ern woord. SUPER

fijne produkten en snelle, duidelijke levering

fijne produkten en snelle, duidelijke levering.

Niets geleverd

Op 10 april mijn bestelling gedaan, helaas tot op heden (avond 15 april) niets ontvangen. Post NL geeft aan dat het druk is....

Mooi ingepakt, prima service!!dank je wel!!

Was verrast, er zat een leuke attentie bij, heel attent, dank je.

Jammer dat de kortingscode het niet doet

Na beoordeling krijg je een kortingscode, die vervolgen het niet doet, 2x over geïnformeerd

Wat een fijne site! Zo makkelijk om je favoriete producten te vinden en ik kreeg ze de volgende dag al in huis. Ik ga hier zeker weer bestellen en raad het ten zeerste aan aan anderen.

Voor 200 euro besteld en de levering niet nagekomen

Voor veel geld huidverzorgingsproducten besteld, maar ze komen de beloofde leveringstermijn niet na. Mijn advies is: adverteer er dan niet mee.

Putter 10

3893 KD Zeewolde

0652067707

Over Verzorgmijnhuid.nl

VERZORGMIJNHUID.NL Wie is het gezicht achter de webshop.... Achter de webshop VerzorgMijnHuid staat huidtherapeut Jade van Brakel. Ik sta voor professionele zorg voor de huid, met als doel effectieve huidverbetering. VerzorgMijnHuid.nl hecht daarbij grote waarde aan haar kwaliteit en service gerichtheid: snelle bezorging, met Afterpay betalen, 14 dagen bedenktijd, gratis samples en bij elke bestelling een cadeau naar keuze. En hopelijk kunnen wij jou blij maken met onze interessante aanbiedingen….. Wil je bepaalde samples ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld in het bestelproces. Bestel vandaag nog want met de producten van VerzorgMijnHuid kom jij letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten!