Filters

10

top

super fijn oefenen

 • Aanbevelen? Ja
7

goede vragen, CBR examen is net iets anders.

Na het lezen van een boek, heb ik 10 oefenexamens gemaakt. bij 7/10 was ik geslaagd. op het examen zelf ben ik ook geslaagd. wel viel het mij op dat in het examen van het CBR de helft van de vragen niet zijn voorgekomen in mijn oefenxamens. terwijl ik tijdens de oefenexamens sommige vragen wel 4 keer heb gehad.

 • Aanbevelen? Ja
2

Eigen antwoorden worden veranderd

Totaal 3 credits gekocht. Mijn vragen voordat ik hem ging inleveren 3x nagekeken of ik het goed had gedaan. Eerste oefen examen niet geslaagd jammer, maar daarvoor oefen je. Tweede oefen examen gemaakt, het viel op dat mijn antwoorden zijn veranderd. Derde oefen examen, antwoord genoteerd met de vraag op een blaadje. Hebben ze een ander antwoord aangevinkt... Na het inleveren zijn mijn antwoorden veranderd in een antwoord dat ik niet heb aangevinkt! 6 antwoorden in totaal. Met die 6 antwoorden was ik geslaagd geweest. Heel jammer dit.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Wenshi, Ik kan je resultaten helaas niet nakijken omdat ik geen account met jouw e-mailadres in ons systeem kan vinden. Ik ben namelijk benieuwd of je wel een up-to-date browser gebruikt, omdat dit -voor zover ons bekend- bij niemand anders voorkomt. Kun je ons toezenden welke browser en welke versie daarvan je gebruikt? Dan gaan we het zelf proberen met dezelfde configuratie om te zien of jouw probleem ook bij ons optreedt. Met vriendelijke groet, Team Examencentrum

5

Moelijk worden

Jullie maken het moelijk dan het al is je moet het wel kunnen begrijpen Jammer kan beter ook voor mij Dank u vriendelijk

 • Aanbevelen? Nee
2

Taking my credits without consent

The questions in exam were good but somehow more difficult than the reality. But it is good i learned more. Very disappointing program where the teat exam kept rolling further even though i am no longer on the tab of the site. I bought 10credits. I used 6 credits and i stopped (but not closing the tab). 1.5hrs later my credits were finished!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hi Skarleen, Your session timed out after 1,5 hours and you were logged out automatically. Your credits are still available and you can use them by logging in again. Best regards, Team Examencentrum

9

Heel fijn

De examens hebben er voor gezorgd dat ik ben geslaagd. Ik ben super tevreden met de service en de prijs. Ik zal dit zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
4

Ik heb versterking nodig in mijn geheugen

Kunnen jullie mij niet oefenen

 • Aanbevelen? Ja
8

goed , ik ben inmiddels geslaagd

In eerste instantie vond ik sommige oefenvragen wat vreemd maar juist enkele van deze hebben me erg geholpen het examen te halen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Zeer goede voorbereiding op het theorie examen.

De site werkt heel goed en je kan er veel van leren. Toch denk ik dat je sneller beloond kan worden met een credit sinds dit best duur kan zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Zonder deze oefeningen zeker niet gehaald!! De uitleg per vraag na elk examen is zeer duidelijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

In één keer geslaagd door deze oefenexamens

De oefenexamens die ik hier heb gedaan waren zeer vergelijkbaar met de CBR examens. Zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed maar duur

Ik vond het heel fijn om op deze manier examens te oefenen. ook vindt ik 5 euro voor 5 examens en 10 euro voor 10 examens een normale prijs. wel jammer vind ik dat wanneer ik bijvoorbeeld examen 1 heb gedaan en ik ben gezakt dat ik heb dan opnieuwe moet kopen om heb nog een keer te doen. het leek mij een beter idee dat als je een examen koopt dat je die kan heralen zo vaak je wilt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Ik ben door deze oefenexamens, in 1 keer geslaagd

 • Aanbevelen? Ja
6

mattig

ik kan niet snel de resultaten zien ik moest wachten 25 min. dat is niet fijn als je 10 min eerder klaar bent dan moet je weer 10 min wachten erg vervelend

 • Aanbevelen? Ja
10

Makkelijk en juiste vragen!

Ik koos om deze aan ge schaffen na een aanrader van een vriendin. Deze site is heel erg vergelijkbaar met het echte examen. Er zit geen tijdsdruk achter, je koopt gewoon een aantal examens en je kan zo lang terug kijken naar je fouten als je wil.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede voorbereiding

Het blijft altijd hopen dat je sommige vragen wel of niet krijgt. De proef examens zijn heel goed te vergelijken met de echte bij het cbr.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heeft mij goed geholpen

Zeer fijn oefenen doordat de examens dezelfde lay out hebben als het echte examen. Verder goede aanbevelingen op basis van score en duidelijke uitleg bij vragen die fout hebt gemaakt. Heeft mij goed geholpen bij het behalen van mijn motortheorie.

 • Aanbevelen? Ja
5

eenmalige hulp!

De examens zijn exact zoals bij cbr gevraagd wordt, dat is erg geruststellend. Echter de examens kunnen maar 1 keer geoefend worden en nadat je de fouten hebt bekeken kun je niet nog eens oefenen. Dat is echt een groot nadeel. Voor 10 euro gekocht en niet een examen mag nog eens ingekeken worden. Graag dringende hulp voor het geval wij dit verkeerd begrepen hebben en er wel ergens een optie hiervoor is.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste O, Je kunt de examens inderdaad maar één keer afleggen met een credit. Het is namelijk niet de bedoeling dat je de 'plaatjes' uit je hoofd gaat leren, maar dat test of je de achterliggende verkeerstheorie begrijpt. We raden iedereen aan eerst te leren voor de theorie en pas daarna de toetsen of je het ook begrijpt. Met vriendelijke groet, Team Examencentrum

10

Geweldig!

In één keer geslaagd met 0 fouten voor mijn motor theorie-examen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Mooie examenvragen, verzorgd, duidelijk, gebruiksvriendelijk. Ze reageren ook prompt op alle feedback. En niet duur. Alleen maar positieve punten dus. Aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfect

Ik raad het iedereen aan

 • Aanbevelen? Ja
6

Prima en herkenbare stof

Iedere toets is anders en toch zonder dat je er besef van hebt worden er onderwerpen herhaald. Goede oefening.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed!

Heel fijn om mee te oefenen, fijn dat de vragen goed aansluiten op het examen zelf. Nadeel is dat je na een gemaakt examen maar 1 maal je antwoorden terug kan zien, het zou fijn zijn als je later ook nog kan zien welke antwoorden je had gegeven bij het vorige examen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede voorbereiding

Toch vragen tegengekomen in het examen die niet in de proefexamen zaten

 • Aanbevelen? Ja
8

In een keer geslaagd!

Ook al was ik tijdens het oefenen meerdere keren gezakt. Slaagde ik wel in een keer voor het echte examen.

 • Aanbevelen? Ja

Over Examencentrum

De snelste manier om je CBR theorie-examen te halen! Oefen je CBR theorie-examen voor de personenauto, motorfiets, bromfiets, snorfiets, speed-pedelec of brommobiel op examencentrum.nl

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd