Filters

7

Goed hoor

Veel keuze uit examens alleen de verschillende categorieën zijn lastig. Welke moet je nu kiezen? Ze lijken allemaal hun eigen voordelen te hebben, je raakt erdoor in de war

 • Aanbevelen? Ja
10

Geslaagd

In 2 dagen leren voor het theorie examen motor ben ik geslaagd dankzij examencentrum.nl. Een echte aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima, maar wel te veel dezelfde vragen.

Het systeem werkt goed en duidelijke uitleg. Ik heb 15 examens geoefend, maar daarbij kwam ik wel te veel dezelfde vragen tegen bij met name gevarenherkenning. Ik had verwacht dat het 60 compleet verschillende examens zouden zijn.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Thijs, Wij hebben veel meer examenvragen dan het CBR zodat je zoveel mogelijk kunt oefenen. Toch kun je niet eindeloos nieuwe vragen bedenken. Dat is vooral voor de gevaarherkenning lastig. Deze komen inderdaad wat vaker terug in de examens. De andere vragen komen in een bijzonder geval hooguit in 2 andere examens voor. De meeste vragen slechts in geen of in één ander examen. Met vriendelijke groet, Team Examencentrum

9

Vragen sloten goed aan op echt examen

De oefenexamens bevatte veel vragen die overeenkwamen met het echte examen. Na 5 oefenexamens gemaakt te hebben en een theorieboek te hebben doorgelezen ben ik in 1x geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja
9

hallo

Je programma is leuk, maar de teksten moeten kopieerbaar zijn. Voor studenten die in verschillende talen binnenkomen, zoals ik.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede oefenexamens

Prettige site om te oefenen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede en fijne vorm van voorbereiden

De examens die je via de website maakt komen nagenoeg volledig overeen met het echte examen. De vorm van vraagstelling bij kennis en inzicht is hetzelfde.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn en overzichtelijk

Fijn en overzichtelijk, in 1x geslaagd na 25 proefexamens. Layout precies zoals het eindexamen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Moeilijk maar wel realistisch

Ik vond de oefentoetsen moeilijker dan het echte CBR examen. Er zitten gewoon de vragen in die je echt moet weten, maar ook vragen die ik niet in mijn theorieboek heb zien staan. Dus die vragen waren even moeilijk. Aan de andere kant is dat ook niet zo erg, want zo leer je toch nog iets over diepere details van de auto. Bovendien ben je zo goed voorbereid en valt het echte examen reuze mee. Wat ik ook fijn vond is dat het heel erg lijkt op het echte examen. Ik was nog nooit bij het CBR geweest, dus vond het eigenlijk wel spannend, omdat ik niet wist wat ik kon verwachten. Als ik terugkijk op de oefen examens leken ze er erg op en zo had ik achteraf iets minder spanning.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geslaagd

Meteen geslaagd

 • Aanbevelen? Ja
8

Nuttig

Veel vragen die tijdens het examen voor kwamen, echter graag meer opdrachten met voorrangsituaties. Daarnaast vragen die niks met de motor te maken hadden (rijbewijs C, B D...?) Misschien een pakket aanraden waarbij je 10 examens kan maken en theorie kan leren, dus een combi pakket ofzo.

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel nuttig.

Jammer dat je een gedaan examen niet nog een keer kunt doen. Al is het maar binnen 2 weken of zo. Daarna is het niet erg dat het niet meer te openen is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prima oefensite.

Ik hoop dat het examen ook een Chinese vertaling kan krijgen, zoals ik thuis op de computer oefen.

 • Aanbevelen? Nee
8

Behulpzaam om te kunnen slagen

Fijn dat het systeem dezelfde mogelijkheden heeft als bij het cbr, dat hielp bij het navigeren tijdens het examen

 • Aanbevelen? Ja
5

Matig

Een vraag had niks te maken met het rijbewijs dat ik wou halen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Sven, In het theorie-examen zitten ook vragen over andere verkeersdeelnemers omdat je daarmee te maken krijgt in het verkeer. Zo moet je bijvoorbeeld weten welke maximumsnelheden voor anderen gelden en ook wat de plaats op de weg is voor andere verkeersdeelnemers. Onze vragen zijn gebaseerd op het theorie-examenplan van het CBR. Daarin staat exact welke onderwerpen worden bevraagd op jouw theorie-examen. Het theorie-examenplan is openbaar en kun je vinden op https://www.cbr.nl/nl/voor-rijscholen/nl/inhoud-theorie-examen-auto-motor-en-bromfiets.htm Met vriendelijke groet, Team Examencentrum

10

De vragen zijn begrijpelijk en goed gesteld

Ik vind de CBR theorie examen oefenen heel goed en begrijpelijk. Ik wil graag bij de cbr theorie examen website mijn theorie examens oefenen altijd volgen.

 • Aanbevelen? Ja
6

Goed

The problem with this application, is just allow the person to try only one time. If he/ she want to repeat the same examen again it dedict from his/her credi. And that is not good. So I hope you correct this option.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Netjes geregeld. Duidelijke humoristische uitleg!!!! En ik ben geslaagd en daar gaat het mij men name om en dat is mede dankzij de uitleg!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Heeft echt geholpen zonder dit zou ik niet geslaagd zijn

 • Aanbevelen? Ja
8

Geslaagd in 1 keer voor Motortheorie examen

Koop 50 examens Ga net zo lang door tot ze allemaal voldoende zijn afgelegd. Hier had ik 4 dagen voor nodig.( ik ben 57) Daarna slaagde ik in de eerste keer.

 • Aanbevelen? Ja
7

niet slecht, maar te moeilijk

Ik nam een theorie course (van theorie toppers) en daarnaast ook deze oefentoetsen. Bij deze oefentoetsen kan je de toetsen wel één keer terugkijken (als je weg klikt, kan je de toetsen niet meer bekijken) en ik vind de uitleg bij elke vraag erg duidelijk. Je kan verder een toets opnieuw maken. Het is wel erg veel informatie (misschien wel meer dan nodig, want ik zakte in de meeste van deze oefentoetsen, terwijl ik voor de echte examen van de eerste keer ben geslaagd). De basis wordt goed uitgelegd. Vooral de gevaarherkenning begreep ik meer na deze oefentoetsen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super kunnen leren

Heldere interface en super examens, hierdoor ben ik makkelijk geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

De proefexamen komen overeen met de examens van nu. Dus geen oude foto's en vragen. Helemaal super.

 • Aanbevelen? Ja
5

Prima maar

Het was niet wat in de boeken en onlinecursus stond

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Jay, Wij hebben geen boeken of online cursussen. In een goed boek (of online cursus) moet alles staan wat wij ook bevragen. Met vriendelijke groet, Team Examencentrum

10

Geweldig!

Precies dezelfde lijn als de vragen bij cbr en zeer leerzaam, examens worden op je afgesteld, en de volgende dag meteen geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja

Over Examencentrum

De snelste manier om je CBR theorie-examen te halen! Oefen je CBR theorie-examen voor de personenauto, motorfiets, bromfiets, snorfiets, speed-pedelec of brommobiel op examencentrum.nl

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd