Beste Sharon, Bedankt voor je compliment over het onderdeel gevaarherkenning! Jammer om te horen dat de vragen op je officiƫle examen niet helemaal overeen leken te komen. Gezien je maar 13 van onze 50 examens hebt gemaakt (volgens ons systeem), is het goed mogelijk dat je nog niet alle vragen hebt gehad. Ook kan je soms net de pech hebben dat je de vragen op je CBR examen krijgt die je niet zo liggen. Toch hopen we dat het je niet ontmoedigt om gewoon stug door te oefenen, en dat je een volgende keer wel slaagt. Met vriendelijke groet, Team Examencentrum
Beste Judith, Wat vervelend dat je een technisch probleem had tijdens het oefenen. Dit kan meerdere oorzaken hebben. We hadden je graag geholpen, in het geval je ons een mailtje had gestuurd, via ons contactpagina (die ook op andere plekken op onze website kunt vinden via tekstlinks) of via Facebook/Twitter. Dagelijks helpt onze vakkundige helpdesk zo alle klanten met dit soort problemen zo snel mogelijk uit de brand. Daarnaast begrijp je vast dat wij via e-mail makkelijker met je meekijken, wat er dan (bijvoorbeeld technisch) fout gaat, dan aan de telefoon. Mocht je op dit moment misschien nog met andere vragen/opmerkingen zitten, dan ontvangt onze helpdesk dus graag een bericht van je. Met vriendelijke groet, Team Examencentrum
Beste Niek, Wat men te duur vindt, is natuurlijk voor ieder mens verschillend. Zelf vergelijken we ons product ook regelmatig met die van concurrenten op verschillende punten, om zo mogelijke verbeterpunten op te sporen. Toch komen we dan meestal tot de conclusie dat onze vragen het dichtste bij die van het CBR komen. Omdat we dit ook vaak teruglezen in reacties van andere gebruikers, gaan we er daarom vanuit dat we de juiste prijs-kwaliteitsverhouding hanteren. Met vriendelijke groet, Team Examencentrum
Hi Guilherme, We just checked your account in our system, and it says that your payment was successful and your 10 credits are available. So we don't understand why you gave us a bad (Kiyoh)review. According to our logs you did not contact our helpdesk. That is unfortunate, because we are always happy to help. We wonder: are you experiencing problems with logging in? If that is the case, or if you are having other problems/questions, please let us know, so we can offer help. All you have to do is send an email to: helpdesk@examencentrum.nl Maybe you would be so kind to revise your commentary, if you agree your review was written to premature. Thank you in advance, The Examencentrum team
Beste Adem, Ondeelbare lading mag wel degelijk 1 meter aan de voorzijde van de auto uitsteken (zie Reglement Voertuigen artikel 5.18.13 1a3). Het CBR zal echt geen ander antwoord goed rekenen dan het antwoord dat wij ook hebben. Ik vermoed dat je het verschil niet weet tussen ondeelbare en deelbare lading. Deze laatste mag inderdaad niet uitsteken aan de voorzijde (maar dat is dus ook niet nodig als die deelbaar is). Mocht je denken dat er iets anders niet klopt, dan kun je ons natuurlijk altijd een mailtje sturen en dan motiveren we graag waarom het antwoord zo is zoals het is. Met vriendelijke groet, Team Examencentrum
Beste Rylan, We kunnen zien in ons systeem dat je maar 1 examen hebt gemaakt. Je zult begrijpen dat dan de kans heel klein is, dat je dan precies dezelfde vragen krijgt op het CBR examen. Als je echt al onze examens had gemaakt, had je vast en zeker gezien dat wij - in totaal - wel alle CBR vragen in onze examens hebben zitten. Met vriendelijke groet, Team Examencentrum
De snelste manier om je CBR theorie-examen te halen! Oefen je CBR theorie-examen voor de personenauto, motorfiets, bromfiets, snorfiets, speed-pedelec of brommobiel op examencentrum.nl