Beste Rolf, Dank voor je review. We zijn het met je eens dat het eigenlijk veel meer over motor (en verkeersinzicht) zou moeten gaan. Helaas staat de Nederlandse en Europese wetgeving dat in de weg, waardoor je ook veel andere dingen voor het officiële CBR theorie-examen moet weten. Bijvoorbeeld de maximumsnelheden van andere weggebruikers. Wij houden ons uitsluitend aan die onderwerpen die je ook in het echte examen kunt verwachten. We hebben voor wat betreft de promillages en de microgrammen gekozen om beide weer te geven. Het CBR (en de wetgever) hanteert beide eenheden door elkaar heen. Het zou inderdaad mooier zijn om één eenheid aan te houden. Dit kan echter niet, omdat het ene gemeten wordt met een blaastest en de andere met een bloedtest. Met vriendelijke groet, Team Examencentrum
Beste Hala, Als je onze vragen voor het eerst ziet, dan ontbreekt er nog wel wat aan je voorbereiding. Op onze website vind je de vragen die je ook in het echte examen kunt verwachten. Met vriendelijke groet, Team Examencentrum
Beste Baas, Het CBR heeft soms extra proefvragen in het examen. Deze proefvragen worden door het CBR gebruikt voor de ontwikkeling van nieuwe vragen. Deze proefvragen tellen niet mee in de uitslag van je examen. Je kunt ze dus gewoon fout beantwoorden. Dit wordt je aan het begin van het CBR theorie-examen verteld. Met vriendelijke groet, Team Examencentrum
Beste Theo, Ik begrijp eerlijk gezegd niet helemaal wat je bedoelt. Misschien kun je beter even contact opnemen met de helpdesk dan helpen we je verder. Met vriendelijke groet, Team Examencentrum
De snelste manier om je CBR theorie-examen te halen! Oefen je CBR theorie-examen voor de personenauto, motorfiets, bromfiets, snorfiets, speed-pedelec of brommobiel op examencentrum.nl