Goede examens met goede uitleg, perfect om eens goed te oefenen.

Het is zeker de prijs waard om goede examens te kunnen oefenen. Alleen jammer dat na het examen nagekeken te hebben je niet nog eens terug kunt kijken.

Super goed..

Alles is goed. Alle vragen zijn dezelfde met CBR examen. Dankuwel.

Dankzij hun heb ik mijn theorie gehaald.

Erg makkelijk en professionele examens. Exact hetzelfde als bij het CBR.

Goed maar te moeilijk

Maar 1 vd 11 oefenexamens gehaald, wel in 1 x geslaagd

Prima, maar wel een paar fouten in de examen

Dezelfde vragen komen in meerdere examens terug, dit is erg vervelend. Verder had ik examen 1 al gemaakt, doordat die ergens gratis online stond. Verder is het wel fijn om via deze site te oefenen. Al kom ik soms vragen tegen die niet in mijn theorieboek staan, dit zijn vooral technische vragen.

Trouw aan het echte examen maar moeilijker

Dit was een uitstekende voorbereiding voor het theorie examen. Mijn ervaring is wel dat deze examens lastiger zijn dan het echte examen. Dit kan demotiverend werken als je voor veel oefenexamens zakt maar hierdoor wist ik wel meer lastige vragen te beantwoorden in het echte examen (die gelukkig iets makkelijker was).

Required redevelopment

Hi, I liked your questions but one thing is not good that if I purchased 10 points so I should take all exams for limited period but I was disappointed that for every paratice I have to pay and then after one time practice it is gone.In this way I am losing my money and cannot save many things.

Een puntje

Het is jammer dat je het examen niet kan opslaan, om het terug kunt blijven kijken

Beste Site om je CBR theorie-examen te oefenen, ik ben dankzij deze oefenexamens geslaagd!

Thankyou!

Realistische nabootsing van echt theorie examen

Zowel de inhoud als de vormgeving als de moeilijkheid komen overeen.

Het werkt uitstekend!

Wat je oefent lijkt totaal op echte examens. Werkt super goed!

examen kan niet overnieuw proberen of herhalen

een keer exam ,kan niet herhalen na betaling .

Ik heb deze in cursus gedaan en het examen met goed gevolg geslaagd

Ik heb 1st een andere organisatie de boeken geleerd maar was niet tevreden. Ik had nog 5 dagen om te leren voordat ik theorie examen moest doen en heb 20 examens gekocht. De examens zijn gelijk aan de examens van het CBR en dat is fijn. Ik ben geslaagd en ga nu verder met het rij examen.

Super fijn

Vragen en antwoorden kort en zakelijk.....super fijn

Helemaal goed in 1 keer geslaagd hierdoor

goede informatie

de informatie vond ik heel fijn en makkelijk, maar de oefenvragen mochten wel wat moeilijker gemaakt worden en in 3 onderdelen gedaan worden met gevaarherkenning inzicht en kennis

Erg fijn!

Een dag voor mijn theorie-examen heb ik geoefend met de online examens op de site en heb in een keer mijn theorie gehaald! Wat ik zelf erg fijn vond is dat ik hier goed kon oefenen met de gevaarherkennings vragen.

Handig om kennis te toetsen

Op dinsdag 30/11 heb ik theorie en ik had gepland om het hele weekend te studeren en oefenexamens te maken. De website ligt vandaag plat, en ik heb nog geen een examen kunnen oefenen vandaag, wat me enige zorgen maakt. Daarnaast heb ik 50 credits betaald met het idee ze volop te kunnen gebruiken vandaag, wat dus niet lukt. Nog een minpunt vind ik, dat wanneer ik het oefenexamen klaar heb, ik telkens wordt uitgelogd ipv naar het beginscherm kan waar ik een volgend examen kan doen. Verder zou ik graag duidelijker in kaart hebben op welke categorie vragen ik de meeste fouten maak, zodat ik daar beter op kan focussen ter voorbereiding van het examen.

Heledag ofline

Hallo waarom zijn jullie ofline, pakket gekocht om in het weekend te oefenen, nou lekker zo, morgen weer werken en dan geen tijd, graag compensatie

Site down, geld verspild

Site down. Betaald en morgen heb ik mijn examen en ik kan dus niet oefenen… Zonde van mijn geld

Geslaagd

Deze vragen hebben mij zo enorm geholpen. Alle moeilijke vragen zitten er in. Dankzij deze examens geslaagd!

Prima oefenexamens, precies als echt examen

Mijn zoon heeft10 proefexamens gemaakt en daardoor de routine gekregen van het soort vragen. In één keer geslaagd. Echte examen was net zoals de proefexamens.

Ik raad Examencentrum aan iedereen aan.

Examencentrum heeft mij zo goed geholpen. Hij geeft na het maken van een examen aan wat je sterke en zwakke punten zijn en raad een nieuwe examen aan op die basis. Het gaat precies zo in zijn werking als het echte examen, zo kwam ik niet voor verrassingen te staan.

zeer prettig oefenen

fijne manier van oefenen omdat het heel erg lijkt op het daadwerkelijke examen van het CBR. Ook fijn dat er wordt gekeken naar welk examen gunstig is om te doen nadat je een examen hebt gedaan

Energiestraat 5

8051TE Hattem

Over Examencentrum

De snelste manier om je CBR theorie-examen te halen! Oefen je CBR theorie-examen voor de personenauto, motorfiets, bromfiets, snorfiets, speed-pedelec of brommobiel op examencentrum.nl