Doelgericht

Oefenen oefenen

Ben geslaagd. Dus super

Ik heb verschillende examens gedaan. Na afloop van een examen raad het programma ook aan welke je als volgende kan doen

Echt een kut ervaring

20 euro uitgegeven aan talloze examens, leken voor geen meter op het CBR. Ben dan ook gezakt

Zeer duidelijk en komt overeen met het examen

Duidelijk en overzichtelijk. Veel oefenstof waardoor je snel de stof eigen maalt.

Super gegaan

Goede begeleiding, vriendelijk personeel. Alle benodigdheden incl oordopjes aanwezig. Goed geregeld!

Lijkt sprekend op het echte theorie examen. Prijs is wel jammer, maar begrijpelijk.

Echt Turbo!

Ik heb zelf van te voren geoefend op examen.nl. Op de Turbo app stond maar 1 reeks vragen die niet veranderden. Hierdoor merkte ik dat ik me niet genoeg kon voorbereiden. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb want alleen de oefenvragen in combi met de theorie-dag was voor mij niet genoeg geweest. Wel vond ik de docent van de turbo dag steengoed. Hij is helder, snel en vriendelijk. Door alles nog 1x zo grondig te herhalen wist ik alles echt.

De oefenexamens maakten mij vertrouwd met het systeem en het niveau van het CBR-theorie-examende de

Door 2 dagen voor mijn CBR theorie-examen 10 proefexamens te kopen, wende ik vanzelf aan het systeem en de moeilijkheidsgraad van het CBR theorie-examen (motor). Helaas gezakt, maar dat kan altijd. Ik kom zeker terug. Ik heb wel een vraag, waarop ik geen antwoord heb gevonden: wat is jullie relatie met het CBR ? Zijn jullie zelfstandig en puur commercieel, zijn jullie gelieerd op een of andere manier aan CBR of zelfs een soort zuster-/dochter-organisatie van CBR ? En ik kan mij anderzijds ook nog voorstellen dat jullie onder een bepaald toezicht staan van CBR! Verklaar wat jullie positie is tegenover het CBR, die, mag ik hopen, het monopolie heeft van overheidswege op de inhoud en de manier van examineren !

hielp me goed voorbereiden op het examen

De examens lijken heel erg op het CBR examen, wat heel fijn was! De aanbevolen examens waren aan de ene kant heel handig, maar aan de andere kant kan je wel in een 'loop' raken met wat jij moeilijk vindt. dan zak je telkens en daalt de motivatie. Ik vond het juist wel fijn om afwisseling te hebben en niet elke keer dezelfde soort vragen. Uiteindelijk ben ik geslaagd dus bedankt :)

Fijne omgeving

Het is een fijne gebruiksvriendelijke website met een ruim aanbod goede examens. Gebruik het graag en hoop hiermee voldoende te kunnen oefenen om mijn theorie in 1x te behalen.

De oefenexamens hielpen heel goed met het voorbereiden op mijn theorie

Ik heb geoefend op meerdere sites, maar op deze site is het precies wat je kan verwachten bij het cbr. Ik voelde mij hierdoor super zelfverzekerd. De credits die je kan aanschaffen vallen kwa prijs ook heel erg mee. Zeker aan te raden.

Goed & Duidelijk

Fijne, duidelijke site. Ik heb examens geoefend en vond de uitleg bij foute vragen heel duidelijk. Ik heb geen enkel examen wat ik oefende gehaald, dus ging met lood in mn schoenen naar het cbr. Toch ben ik gewoon in 1 keer geslaagd! Mijn aanpak: goed theorie leren, oefenvragen maken en examens oefenen!

Veel keus uit examens met goede verschillende vragen. Als je iets fout had stond er hoed bij wat je fout had gedaan. Plaatjes waren ook duidelijk.

heel goed

Makkelijk om een account te maken en niet duur. Prima oefen examens met heldere uitleg bij fouten. Prima aanvulling op voorbereiding (motor) theorie examen voorbereiding!

Prima locatie, gemakkelijke te bereiken. Alleen de dames bij de ingang, kwam niet erg geïnteresseerd over. Kon geen goedemorgen af, al kauwend m’n paspoort aanpakken… zou ik niet doen.

Komt 1 op 1 overeen met het echte examen

Ik heb 2 dagen voor mijn theorie examen 15 oefenexamens gekocht. Dit was mijn eerste keer, dus ik wist niet wat ik moest verwachten, maar het oefenexamen was exact hetzelfde als het echte examen. Ook waren de vragen een erg goede voorbereiding en de feedback was erg handig. Ik ben in 1 keer geslaagd!

Goed maar kan beter

Heb geoefend met geluid alleen bij het echte examen kreeg ik geen oortjes omdat ik geen extra tijd had gekocht. Jullie zouden dit beter aan kunnen geven. Als ik een vraag fout had werd er alleen uitgelegd over die specifieke vraag. Ik zou liever wat bredere uitleggen hebben. Bij voorbeeld als je ergens stads licht moet voeren. Word het uitgelegd aan de hand van die specifieke vraag. Ik zou dan graag alles over het licht lezen wanneer dim licht, groot licht en wat is dagrijlicht.

Heel fijn

Ik vind deze manier van oefenen heel erg fijn en ook erg representatief aan het echte examen. Wel vind ik het jammer dat je je eerder gemaakte oefenexamens niet nog een keer kan inzien als je de toets al hebt weggeklikt.

werkt maar je kan je resultaten soms niet zien

werd er uit gekickt en heb 3 eu aan die tokens verpest

Alles is overzichtelijk en je kan goed leren van je fouten. Ik heb nergens problemen mee gehad. Mede dankzij dit ben ik eindelijk geslaagd voor mijn theorie. Bedankt.

de credit is 1 per examen

de credit is 1 per examen, als je wilt herhalen de examens dan kost je nog 1 credit dus je moet het weten voordat je het koopt.

Super!! In 1x geslaagd.

Zeker oefenen!

realistisch oefenen

De manier van antwoorden komt op deze website goed overeen met het werkelijke examen. Bij andere oefen websites werkt het antwoord geven (heel) anders. (andere knoppen / interfase).

Energiestraat 5

8051TE Hattem

Over Examencentrum

De snelste manier om je CBR theorie-examen te halen! Oefen je CBR theorie-examen voor de personenauto, motorfiets, bromfiets, snorfiets, speed-pedelec of brommobiel op examencentrum.nl