Als het echte examen

Veel functies. Ook voorlezen en extra tijd. Erg Nice. Geen terugkijken van examen helaas. Dat is moeilijk als de browser zich afsluit op een oudere telefoon als iemand je belt en bericht met andere apps. Contact was gelukkig heel snel en ze waren heel coulant. Oh ja. En ik had 0 fouten op theorie en inzicht bij het CBR zonet. Whoehoe :D

Dankzij de proefexamens van Examencentrum.nl heb ik ook mijn theorie gehaald! De oefeningen zijn lastiger dan het echte examen en daarom een goede voorbereiding waar je extra kennis aan overhoudt.

wel een leuk programma maar mis nog iets

de examenvragen zijn prima, maar als je klaar bent en nagezien hebt,kan je de foute vragen later niet meer opzoeken en moet je de ze opnieuw maken tegen een nieuwe credit

Zeer goede vragen met een goede feedback

Ik vond het heel fijn als je een oefening niet gehaald had kreeg je een ander aanbevolen. Ik vond echter dat de oefeningen soms onnodige vragen had , die niet in het theorie boek stond.

Goed geregeld!

Alles is goed geregeld en wordt duidelijk uitgelegd! Ik vond het in Enschede top geregeld!!!

Precies zoals je echte theorietoets

Heel blij met deze oefentoetsen. Ik heb er 5 gedaan en dat heeft er precies voor gezorgd dat ik het haalde!

Goede oefening voor het examen

De examens hielpen bij mij om meer inzicht te krijgen in de soorten vragen en speciale punten om op te letten

Fijne site wel moeilijke examens de echte is minder lastig

Ik heb 10 oefenexamens gemaakt voordat ik mijn theorie examen had en ik was alle 10 examens gezakt, maar ik heb zonder daarna nog te leren in 1x mijn theorie gehaald

Fijne en duidelijke site

De oefenexamens zijn voor mijn gevoel net wat moeilijker dan het echte examen van het CBR. Daardoor was ik goed voorbereid en slaagde de eerste keer.

Goede voorbereiding voor het cbr examen

Ik heb bij meerdere websites gekeken en geoefend met de verschillende proefexamens. Deze site kwam het beste overeen met het examen van cbr. Daarnaast vond ik de prijzen opties ook erg redelijk. En kon je goede bundel opties kiezen. Ook leuk dat je bij 5 goede examens achter elkaar n extra credit kreeg. Hierdoor had ik zeker meer dan genoeg. Bedankt voor t leren, dankzij jullie ben ik in 1x voor mijn motor theorie geslaagd, en mijn dochter 2 dagen later in 1x voor haar auto theorie.

Helemaal top

In 1 keer geslaagd

Goeie oefening voor het examen

De dag voor mijn theorieexamen vijf oefenexamens gedaan. Er zaten pittige vragen tussen waar ik nog wat extra van geleerd heb. De volgende dag geslaagd!

Zeer goede oefen site

Layout is hetzelfde als het echte examen. Goede vragen, veel keus. handig dat je credits terug kan verdienen. Ik ben blij met mijn keuze. ik heb wel 30 oefenexamens gedaan. Met 1 fout geslaagd.

Geslaagd!

Een goede voorbereiding op het motor theorie examen.

sluit heel goed aan bij het echte CBR examen

De examens en het programma zit goed in elkaar; bij fouten in een bepaalde categorie, krijg je suggestie voor een ander examen, waarin dat onderwerp nogmaals en vaker voorkomt.

Zeer vergelijkbaar met cbr examens

Hele fijne toevoeging aan de cursus van de theorietoppers! Heb 10 examens gekocht. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat (mijn ervaring) hier slagen stukken moeilijker is dan het werkelijke cbr examen. Dus laat je de moed niet in de schoenen zakken zoals ik! Maar heel fijn dus om te oefenen en te weten hoe een examen gaat etc! Aanrader!

De examens zijn vrijwel gelijk aan die van het CBR. Zeer prettig en als je de oefentoetsen goed maakt (50/50 goed of 5 achter elkaar goed) krijg je zelfs extra credits.

Handig

Ik vond het heel handig dat je zo veel examens kon oefenen op de manier zoals je het krijgt bij het cbr, voor een redelijke prijs. Als verbeterpunt zou ik zeggen dat het makkelijk zou zijn als je op onderdelen kan oefenen. Ik was redelijk goed in gevaarherkenning, maar niet in verkeersinzicht en dat had ik graag apart geoefend zonder een heel examen te hoeven maken.

meer voetgangers vragen opnemen

Mijn ervaring was goed, graag zag ik nog meer vragen m.b.t voetgangers.

Aantal examens is super, inclusief het voorstel voor een volgend examen a.d.h.v. je resultaten.

Zie feedback hierboven. Daarnaast ook de uitleg per antwoord is erg fijn. Soms erg uitgebreid, met extra informatie wat super is.

Betaalbaar goede oefentoetsen oefenen

Ik vind het erg fijn dat het oefenen van de theorie betaalbaar is hier. Ook krijg je een duidelijke uitleg bij een vraag als je die fout hebt.

Handig met het examenvoorstel als je er 1 gemaakt hebt

Ik heb de site van een vriend die er goeie ervaring mee had. Account gemaakt en begonnen, fijne feedback op vragen die fout beantwoord zijn en heel handig: het examenadvies voor je volgende examen.

Moeilijke, maar goede examens

Zeer goede examens, sommige vragen zijn wel zeer gedetailleerd vergeleken met die van het cbr maar de layout is wel echt identiek. Dit is niet echt een probleem want ze kunnen natuurlijk wel gesteld worden en als je ze goed hebt zal je zeker wel slagen. Uiteindelijk met een videocursus van wikitheorie en ongeveer 8 examenvragen van examencentrum geslaagd met alleen maar 8 fouten bij gevaarherkenning. Veel succes!

Het examen was makkelijker dan jullie proef examens

Bij jullie had ik toch een paar examens niet gehaald en bij het cbr examen had ik maar 1 fout. De vragen bij cbr leken minder diep op de stof in te gaan. Maar dat is beter dan andersom.

I passed first time because of these practice tests

I felt very prepared because of these tests. They look just like the real ones (maybe even better) and are challenging enough. They also react to feedback and make changes if questions are not clearly written.

Energiestraat 5

8051TE Hattem

Over Examencentrum

De snelste manier om je CBR theorie-examen te halen! Oefen je CBR theorie-examen voor de personenauto, motorfiets, bromfiets, snorfiets, speed-pedelec of brommobiel op examencentrum.nl