Goede examens voor niet teveel geld.

Vond het een erge fijne site om mee te oefenen. Wat wel handig zou zijn, is dat je de gemaakte examens opnieuw kon bekijken als een foutenanalyse net voor je examen. Nu kan je alleen zien of je ervoor was gezakt of geslaagd.

Goede voorbereiding

Door de examens te oefenen ben ik geslaagd voor de theorie. Vooral de optie dat na 5x je eindeloos kan blijven herhalen is erg prettig.

Goed en netjes

Zonder deze oefeningen zeker gezakt

Goede training sluit goed aan op het CBR examen.

Oefenexamens niet vergelijkbaar met cbr

Op de website stond dat de oefenexamens op het cbr-examen leken, dit is totaal niet zo. De oefenexamens waren veel moeilijker en bevatten elementen die helemaal niet geacht werden te kennen. Trap er dus niet in, ga niet meer examens kopen hier! Er zaten echter wel goede vragen tussen, maar de veel vragen werden zo algemeen gesteld dat meerdere antwoorden mogelijk waren. Van de 10 gekochte oefenexamens ben ik er maar voor 1 net aan geslaagd, terwijl ik voor het cbr-examen zonder moeite geslaagd ben met 4 fouten in totaal. Jammer genoeg was deze website geld en tijdverspilling.

Fijn om mee te oefenen

Fijn om mee te oefenen en te zien waar je verbeterpunten liggen. Gebruik het alleen nooit als vervangen van het boek

Duidelijke website, prima uitleg en gebruiksvriendelijk. Punt wat misschien verbeterd kan worden: In de geschiedenis kunnen oude resultaten worden gezien maar niet inhoudelijk worden bekeken.

Goede en duidelijke vragen en antwoorden

Goede en duidelijke vragen en antwoorden als je de vragen fout hebt beantwoord. Zeer leerzaam, een aanrader voor je voorbereiding op je theorie examen voor de motor

Duur

Ik vond de examens best duur

Perfecto!

I would have been lost without this app. These practice tests prepared me for the theory test so well! I received a perfect score on the "Insight" section (the most difficult for me) and was finally able to pass the "Knowledge" section... A book with formulas for stopping distance, thinking time and so on might have been useful, but the practice test questions are explained well enough so that I could figure out most of those questions on my own.

Goed,maar ook vreemde antwoorden

op sommige vragen zitten rate antwoorden,op de cursus is geleerd wat je niet ziet is er niet,en dan krijg je vragen waar geen buitenspiegels op staan.maar in het antwoord worden dan wel de buitenspiegels mee genomen

Gezakt

De eerste keer ben ik gezakt met 1 fout te veel. De Gevarenherkenning op het eindexamen vond ik naar mijn ervaring moeilijker dan tijdens het oefenen met de oefenexamens.

Goed, maar moeilijker als CBR

Goede examens met vergelijkbare vragen als het CBR. Echter zijn de oefen examens op deze site moeilijker als de examens van het CBR (juist goed!). Al om al goed om te oefenen. Onderschat het CBR examen niet!

Zonder deze site was ik niet geslaagd!

Vandaag theorie examen motorfiets gedaan, van de 50 vragen 48 goed!! oefenen op examencentrum is iets moeilijker dan de echte toets maar dat maakt het echte examen makkelijker. Op het examen heb ik 2 of 3 vragen gehad die ik niet op de site had gezien. ....zelfs de layout is vrijwel hetzelfde als op het CBR examen. Een echte een aanrader dus!

Duidelijk en behulpzaam

Goed kunnen oefenen. Het zou fijn zijn om ook lessen te kunnen bekijken over bepaalde onderwerpen in plaats van alleen examens te maken.

Top examens. Goed systeem

Goede manier van leren en erg leerzaam

Duidelijk overzicht van de vragen en met de feedback bij elke gemaakte vraag is ook goed te zien waarom iets goed of fout is.

Moeilijker dan echte examen maar wel goed

Ik heb 18 examens gemaakt waarvan ik dr maar 1 had geslaagd. Ik heb in tegen deel m’n theorie examen wel gehaald met vlag en wimpel. De oefenexams zijn wel erg goed en de vormgeving is exact hoe het in t echt dr ook uit ziet. Maar dus wel echt aanzienlijk moeilijker dan in t echt.

Super!!

Ik heb mijn theorie gehaald door dit. Je kan zelf kiezen welke toets wilt doen. Maar als je de toets had afgerond en afgesloten kon je bijv een dag later niet je score van de toets bekijken.

Goeie service

Snel geholpen en extra credits gekregen

Te moeilijk

Moeilijkere vragen en meer instinkers dan het CBR-examen. Ik denk dat de reden is dat mensen dan meer examen gaan inkopen, omdat deze site je steeds vertelt dat je gezakt bent.

De reden dat ik ben geslaagd

Ik heb vijf oefenexamens gedaan; en na twee keer gezakt te zijn ben ik geslaagd voor mijn autotheorie! Ik heb alleen de derde keer de examens gekocht, en vond de vragen goed aansluiten op die van het echte examen. Ben zeer positief!

Oefentoetsen vormden een goede voorbereiding

Toetsen weerspiegelen precies het examen! Ik heb 10 oefentoetsen gedaan en heb mn theorie in één keer gehaald

De vragen en de bediening van de schermen lijken echt op het CBR examen!

Ik vind leren aan de hand van concrete vragen veel fijner dan uit een boek leren. Iedere keer als ik in de vragen van examencentrum iets tegen kwam wat ik niet helemaal begreep, dan zocht ik de exacte achtergrond hierover gewoon op internet op. De toelichtingen die je na het beantwoorden van de vragen van examencentrum krijgt zijn trouwens voor 95% afdoende hoor! Ik zou dit zeker aanraden aan mensen in mijn omgeving!

Matig

De regels waren niet up to date. Max. Km/u bijv.

Energiestraat 5

8051TE Hattem

Over Examencentrum

De snelste manier om je CBR theorie-examen te halen! Oefen je CBR theorie-examen voor de personenauto, motorfiets, bromfiets, snorfiets, speed-pedelec of brommobiel op examencentrum.nl