Examens goed maar de website niet, loopt regelmatig vast

De examen vragen zijn echt super leerzaam, maar omdat het systeem vast loopt zijn we twee credits verloren en 1 keer hebben we de antwoorden niet kunnen inzien. Ik heb een mail gestuurd en snel een mail terug gehad. Daarna liep het programma weer vast waardoor wij ervoor gekozen hebben om geen credits meer aan te schaffen.

Goede mix van vragen

Mijn autistische zoon kan de opgaves redelijk tot goed maken - sos zijn de vragen nog wel erg moeilijk gesteld (te uitgebreid) en is er volgens mij nog niet echt rekening gehouden met mensen met een lichte verstandelijke beperking terwijl het CBR nu wel examens heeft voor deze groep mensen.

Proefexamens net als bij het CBR

De proefexamens van het Examencentrum zijn een goede aanvulling op de theorie. Echter, zonder de theorie zijn de examens niet te maken, dus een goede tip: leer eerst de theorie voordat je de proefexamens gaat maken.

Toetsen geven goed beeld van echte theorie examen

De oefenexamens waren een erg handige oefening voor het theorie examen, was al helemaal erg handig om de gevaarherkenning mee te oefenen. Het enige nadeel was dat de site af en toe wat langer deed met herladen, bij het 'nakijken' van de oefenexamens bijvoorbeeld.

Goede Leerschool

2 keer theorie examen gezakt, via examen centrum meerdere examens geoefend en afgelopen donderdag geslaagd!

inhoudelijk het zelfde als het CBR examen

Na het maken van 13 oefen examens in 1X geslaagd.

Afgelopen maandag op theorie-examen bij het CBR. Spannend!! Maar ik ben geslaagd!!! Jeej! De medewerkers zijn vriendelijk en beantwoorden vragen als je iets wilt weten.

Exact dezelfde examens als bij het CBR

In één keer geslaagd voor het examen!

Fijne oefenexamens, vergelijkbaar met het eigenlijke examen

Duidelijk en overzichtelijk ingerichte website met voldoende oefenexamens

Energiestraat 5

8051TE Hattem

Over Examencentrum

De snelste manier om je CBR theorie-examen te halen! Oefen je CBR theorie-examen voor de personenauto, motorfiets, bromfiets, snorfiets, speed-pedelec of brommobiel op examencentrum.nl