Heel erg blij mee

Perfecte service en product is als nieuw! Bedankt!

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over alles de bestelling de snelle verzending alles prima in orde

Erg mooie kinderwagen!

Een mooie kinderwagen, zo goed als nieuw en snel in huis.

Uitstekende service!

Bij ontvangst brak één van de clips bij het monteren op onze kinderwagen. We kregen de dag erna meteen een nieuwe opgestuurd, zonder kosten. Goede service en snel antwoord, hartstikke fijn!

• Kennis en Vakmanschap

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Hele goede ervaring mee gehad.

• Kennis en Vakmanschap

Duidelijke omschrijving van wat je aankoopt!

Super goede en snelle service. Op de site staat duidelijk beschreven welke staat de buggy heeft. Nieuw, licht gebruikt of pre-loved. Zo weet je perfect wat je aankoopt. Bij ons klopte deze beschrijving. Ook zijn de prijze aangepast aan de refurbished. Wij zijn super tevreden van onze aankoop!

Geen bemerkingen. Prima!

Geen bemerkingen. Prima!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top! De buggy is echt als nieuw, heel blij mee!

Erg goed! Snelle levering en de staat van de buggy is boven verwachting goed. Echt als nieuw.

• Kennis en Vakmanschap

Heeft mijn whatsapp direct beantwoord en mijn bestelling geanuleerd

Ik heb per ongeluk een bestelling geplaatst die ik niet op deze moment wilde bestellen, ze hebben de bestelling meteen annuleerd zoals gevraagd

Super service!!

Supervriendelijke mensen! Denken mee! Geven advies en product snel verzonden!

• Kennis en Vakmanschap

Zeer tevreden en snel geleverd

Goed product

Goede ervaring

Ik heb een refurbished Bugaboo kinderwagen gekocht en ben zeer tevreden. Hij arriveerde binnen enkele dagen na bestelling en was niet van nieuw te onderscheiden. Verder heb ik geen gebruik gemaakt van de klantenservice dus hier kan ik niet over oordelen.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Hele goede prijs voor een zo goed als nieuw product.

Goede ervaring

Ruim assortiment van kinderwagen onderdelen. Zelf onderdelen kunnen vinden voor de Joolz day1 En een hele snelle verzending.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Mooie kinderwagen voor een mooie prijs

Zeer vriendelijke behulpzame mensen, en er is een ruime keuze. We kregen goede uitleg over de kinderwagen die we gekocht hebben. Het is een mooie wagen voor een aantrekkelijke prijs. Blij mee.

• Kennis en Vakmanschap

Fijne winkel met persoonlijk contact

Wij hadden met spoed een nieuwe buggy nodig, deze levering was bij een andere winkel al meerdere keren uitgesteld. Per toeval bij deze winkel terecht gekomen en contact gehad via whatsapp gehad. Contact verliep snel en netjes. Bestelling geplaatst en deze in overleg de volgende dag bij de winkel opgehaald. Bij de winkel gelijk netjes geholpen, bestelling stond klaar, werd zelf door het personeel naar de auto getild, super lief.

Stroller was like new

Stroller was like new, nice maintained stroller

• Kennis en Vakmanschap

Ik miste een onderdeel na de eerste zending en dit werd direct opgelost, door het kosteloos op te sturen binnen een dag. Zeer goede ervaring met de klantenservice dus. Ook zag alles er tip top uit.

Top! Top! Top!

Niet verwacht dat de wagen er zo splinternieuw uit zou zien. Ben ontzettend tevreden. En dat voor die prijs!! Ik zou het iedereen aanbevelen.

Uitstekend!

Snelle levering & super mooie kinderwagen ontvangen voor een scherpe prijs! Niks op aan te merken.

• Kennis en Vakmanschap

Nieuw product voor de helft van de prijs!

Een 100% nieuwe kinderwagen voor 50% van de prijs. Nog goedkoper dan gebruikte wagens op marktplaats. Wel zou er in de beschrijving moeten staan dat het om een showroom model gaat.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Goede service en correcte bestelling

Zeer correct.

beste ervaring!!

het was een plezier om bij jullie mijn kinderwagen te kopen! snelle levering klantenservies top ik zou zeker terugkomen! bedankt

Super! En snel geleverd

Zo goed als nieuw binnen gekomen! Super netjes ziet de kinderwagen eruit! Ben er heel blij mee, wij vliegen regelmatig naar Curacao en nu is het een stuk makkelijker met deze handige kleine inklapbare kinderwagen! Bedankt

• Kennis en Vakmanschap

Snelle levering en goede service

BugaBoo Cameleon heeft 3 verschillende soorten zoek maar de juiste. Zelf de verkeerde besteld maar zelfs na de bedenktijd van 14 dagen werd ik vriendelijke en goed geholpen door Barbara. Onze kinderwagen is in onze ogen op een milieubewuste manier van hergebruiken weer in goed werkende staat. Top bedrijf Nogmaals bedankt Barbara!

Pieter Zeemanweg 121

3316GZ Dordrecht

Over Refurbished Kinderwagens

Over Refurbished Kinderwagens Wij van Refurbished Kinderwagens hebben de volgende visie. Dagelijks maken wij bij Refurbished Kinderwagens talloze mensen blij. Mooie babyspullen, eerlijke prijzen en een verrassend assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. Maar ook een top-service en een goede bereikbare klantenservice dragen hier aan bij. Dagelijks staat ons team met liefde en plezier voor je klaar. Want wij willen je blij maken met dat waar wij goed in zijn! U kunt ons altijd berichten, wij wachten op uw vraag, ook ’s avonds en in het weekend. Mail ons, u krijgt altijd binnen 8 uur antwoord. Immers het leven, ook uw leven is 7 dagen en nachten in beweging en zeker met kinderen.