Zeker aan te raden!!

We zijn eerst naar de showroom in Dordrecht geweest, en hebben daar fijne informatie gekregen, en wat modellen kunnen zien en uitproberen. Vervolgens hebben we via de site de kleur en staat in de gaten gehouden die we zouden willen. Zodra die er was hebben we hem besteld en werd de kinderwagen de volgende dag al bezorgd! Alles ziet er echt tiptop uit, we zouden het iedereen aanraden!

• Kennis en Vakmanschap

Mooie kinderwagen voor goede prijs

Snelle bezorging. Kinderwagen ziet er super netjes uit voor een mooie prijs.

• Kennis en Vakmanschap

Een hele mooie degelijke kinderwagen met garantie!

Duidelijke uitleg op de website. Eenvoudig te bestellen en met keuze om achteraf te betalen. Terugzenden was ook mogelijk dus je hebt gee risco’s! De kinderwagen werd heel snel bezorgd in een goed ingepakte doos. Alles was heel netjes ingepakt. Enkel een gebruiksaanwijzing om de stukken en wielen te bevestigen ontbrak, maar online vind je heel gemakkelijk instructiefilmpjes terug. Alles is in uitstekende staat! Ik zou het onmiddellijk opnieuw doen! Een echte aanrader!

Fijne en snelle afhandeling

Nieuwe wielen voor de kinderwagen besteld. Fijn telefonisch geholpen en de wielen afgehaald

• Kennis en Vakmanschap

Voor een leuke prijs een kinderwagen als nieuw gekocht. De wagen ziet er fantastisch uit, inderdaad nieuwstaat, geen enkele gebruikersspoor te vinden. We hadden wat problemen met de inklapbare stang, met de klantenservice was dit binnen 1 dag geregeld.

Super blij!

Ik had gebeld over onze kapotte Bugaboo. Aan de telefoon werd vriendelijk verteld welke dagen ik langs kom komen voor eventuele reparatie en of ik dat even wilde melden via What’s App. Dat heb ik gedaan en daardoor maakte de Bugaboo-expert meteen tijd toen ik langskwam. Binnen 15 minuten weer buiten met gefixte wagen! Helemaal blij, die kan weer een tijd mee.

• Kennis en Vakmanschap

Super blij met onze kinderwagen!

Heel positief, snelle levering, top product

• Kennis en Vakmanschap

Kinderwagen zo goed als nieuw

Zeer blij met de aankoop bij refurbished kinderwagens! Ik heb de Buggaboo Butterfly Refurbished - Licht gebruikt besteld en deze zag er zo goed als nieuw uit. Lijkt gewoon nieuw! Niet alleen gaat er daardoor veel van de prijs af maar ben ik ook blij dat kinderwagens nog een tweede leven krijgen.

Service en klantgericht

Goed verlopen, na een klacht heel netjes opgepakt en ik ben erg tevreden

Heel blij en tevreden!

Snel, goede prijs- kwaliteit verhouding en hele mooie kinderwagen!

Trustable and fast!

Everything went very smooth and fast

Ik heb een bugaboo butterfly refurbished bestelde. Het kwam in een uitstekende staat. Alles werkt prima

Erg goed

Doet aan de verwachting ziet er netjes schoon uit. En goed verpakt

Photograph misleading

Photo is not distinct enough to show what is and is not included. The in the text description only the wooden board and mattress are called out as not included. If the apron is also not part of this it should be mentioned. Customer service responded to my inquiry with no solution. I now only have half of what is useful for this product.

Alles wordt goed

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop!

Super blij!

Voor onze tweede waren we op zoek naar een ander model kinderwagen, maar jeetje wat zijn die dingen toch duur! Veel getwijfeld over marktplaats, maar hoe doe je dat met reinigen enzo. Toen toevallig over deze site gestruikeld en wat ben ik blij! Een prachtige kinderwagen, staat erop als refurbished, maar ik zie er geen schrammetje aan! Een prachtige wagen, schoon, mooi onderhouden, tegen een prachtig tarief. Zoek je een nieuwe wagen? Kijk of ze hem hier hebben!

Snelle levering Produc@t als nieuw

Like new

Stroller arrived perfect. I got a 'als niew' option stroller and it was perfect.

Geweldig!

Woow, refurbished bugaboo bee 6 besteld en wat een geweldige buggy! Hij lijkt wel splinternieuw. Top dus voor je geld!!

• Kennis en Vakmanschap

Kinderwagen snel geleverd. Conditie echt net als nieuw.

Goede kwaliteit

Refurbished onderstel voor kinderwagen gekocht. Was helemaal prima geleverd.

Topzaak

We hebben hier onze kinderwagen gekocht. En ook onze buggy. Kinderwagen zijn we gaan kijken in de showroom. En buggy online besteld. Beide keren tevreden met de service. De kinderwagen ook aangeboden voor terugkoop, maar ze hadden al genoeg. Dus die ervaring heb ik niet. Maar ik raad het iedereen aan.

Top ervaring!

Hele duidelijke site. Staat overzichtelijk en eerlijk op benoemd in hoeverre de producten ‘gebruikt’ zijn. Snelle levering en mooie kwaliteit producten!

• Kennis en Vakmanschap

Had nog geen eerdere ervaring met een refurbished kinderwagen, maar ben positief verrast. Snelle verzending en prachtige kinderwagen. Heel blij mee

• Kennis en Vakmanschap

De kleine dingen die een mens gelukkig maken

We zaten al lang met een kinderwagen die niet altijd goed inklapte heel vervelend. En het wekte steeds meer irritatie op. Toen kwamen we bij dit bedrijf terecht. Ik ben er langs gegaan op afspraak. En de monteur daar wist precies wat die moest doen.voor een klein bedrag heeft die heel professioneel de kinderwagen gemaakt. En meteen helemaal ff na gelopen. Nu werkt het weer fantastisch nooit meer dat gedoe geweldig. Erg vriendelijk en professioneel geholpen.

Pieter Zeemanweg 121

3316GZ Dordrecht

Over Refurbished Kinderwagens

Over Refurbished Kinderwagens Wij van Refurbished Kinderwagens hebben de volgende visie. Dagelijks maken wij bij Refurbished Kinderwagens talloze mensen blij. Mooie babyspullen, eerlijke prijzen en een verrassend assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. Maar ook een top-service en een goede bereikbare klantenservice dragen hier aan bij. Dagelijks staat ons team met liefde en plezier voor je klaar. Want wij willen je blij maken met dat waar wij goed in zijn! U kunt ons altijd berichten, wij wachten op uw vraag, ook ’s avonds en in het weekend. Mail ons, u krijgt altijd binnen 8 uur antwoord. Immers het leven, ook uw leven is 7 dagen en nachten in beweging en zeker met kinderen.