Leuk nietjes keurig op tijd
Fijn geholpen
Open op afspraak, een ruim aanbod aan kinderwagens en ook nog gezelligheid tijdens het bezoek.
In alle geduld zijn de vragen beantwoord rustig alles doorgenomen vriendelijk duidelijk fijne ervaring thanks !!!!
Reageren snel en vriendelijk, behulpzaam!
Wij gaan hier vakker kopen. Goede service en snel geleverd.
Ben tevreden
Er werd goed meegedacht bij de (ver)koop
Goed geholpen en totaal niet opdringerig. Kwamen voor een bugaboo en gingen met een joolz naar huis!!
De onderdelen die ik had besteld, waren in keurige staat. De kinderwagen heb ik heel mooi kunnen pimpen.
Aan te raden!
Winkel met klasse en hele mooie spullen absoluut zo goed als nieuw. Twijfel niet om hier een kijkje te nemen voor de aanschaf van een kinderwagen. Mooie Joolz Day gekocht voor mijzelf.
Prima in gebruik.
We werden goed ontvangen, veel keuze uit producten. Heel fijn advies en demonstratie gekregen van geselecteerde kinderwagen. Een aanrader om langs te gaan!
Netjes op tijd ontvangen
Wij hebben onze oude bugaboo ingeruild voor een nieuwer model. Een afspraak maken ging erg makkelijk en er wordt snel gereageerd op mails. Er is een ruime keuze en je wordt goed en deskundig geholpen.
Fantastisch! Netjes contact met ons gezocht over de passende bugaboo bag onder. Erg fijn dezelfde kleur speciaal opgezocht.
Afgelopen week contact gehad over een kinderwagen bij Actie Shop. Gelukkig was het mogelijk om deze kinderwagen te reserveren. Afgelopen vrijdag (op afspraak) langs geweest en uiteindelijk weg gegaan met een andere kinderwagen. Ik werd heel goed geholpen. Er werd geluisterd naar mijn situatie en de kinderwagen werd bekeken in een andere ruimte met ander licht, ook werd de kinderwagen in en uit elkaar gehaald zodat ik alle mogelijkheden van de kinderwagen kon zien en de kinderwagen werd naar mijn wensen 'geüpgraded'.
Zeer goede webshop en uitstekende service. Heel klantvriendelijk
gaining experience with the seller
Wij hebben nu verschillende keren spullen voor onze dochter gekocht bij aktie shop. Altijd super keurig en snel in beantwoorden en eerlijk, betrouwbaar over levertijden en mogelijkheden. Aan iedereen aan te bevelen.
Geen enkele reden meer om een nieuwe kinderwagen te kopen: service is goed, wagens zijn in topconditie, beter voor het milieu. Heel blij met onze aankoop. 3 maanden garantie op tweedehandswagens, 6 maanden op refurbished, gaat in na uitgerekende datum. Aanrader voor iedereen!
Ideale webshop als je houdt van tweedehands maar toch zo goed als nieuw
Wagen ziet er heel goed uit. De kids zullen er heel erg blij mee zijn
Vriendelijk, meedenkend, ze laten zelfs de garantieperiode later ingaan, omdat ons kind pas halverwege september verwacht wordt. Goede service! We hebben al een andere zwangere dame op dit bedrijf gewezen.
121 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316GZ