De service is heel goed. Na telefonisch contact dat ik wel echt 2dezelfde voetenzakken wilde, kreeg ik helaas toch 2 verschillende. Maar uiteindelijk kreeg ik vrij snel 2 nieuwe goede voetenzakken. Alleen jammer dat ik de andere voetenzakken niet in de buurt ( via post nl ofzo) kon terug brengen

• Kennis en Vakmanschap

Wieltjes besteld voor bugaboo kinderwagen. Snel geleverd en de wieltjes zijn prima!

Snelle levering. Prima produkt.l

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Top winkel en snelle levering

Helemaal top!! Zeker bestellen op deze webwinkel💪ga zo door

• Kennis en Vakmanschap

Snelle levering en product volgens verwachting

Wij hadden een meerijdplankje van Bugaboo besteld. Het product werd snel geleverd en voldoet aan verwachting. Het zag eruit als nieuw. Een mooie oplossing voor het hergebruiken van spullen. Is z'n prijs waard!

• Service N.v.t.

Goede service en producten

Ik had wielen besteld voor een kinderwagen en de volgende dag in huis en voor een mooie prijs

zeer goed

mooie nette spullen ontvangen.

Goede service & mooie kinderwagens

Kinderwagens zijn super mooi en met zorg weer netjes en bruikbaar gemaakt. De service in de winkel is heel vriendelijk en deskundig.

• Kennis en Vakmanschap

Hele fijne service, kinderwagen binnen 3 dagen in huis (zaterdag-dinsdag), veel kennis van zaken, uitstekende producten, vriendelijke verkoper.

Goede service, goede kwaliteit

Super mooie kinderwagen ziet er als nieuw uit. Hij rijdt super goed. Ik raad jullie zeker aan! Zonde om een nieuwe kinderwagen te kopen!!

Geweldige service

Goed geholpen Perfecte uitleg van alles Gewoon echt alles goed

• Kennis en Vakmanschap

Super producten , top service.

Super kwaliteit, geweldige service. Aanrader voor iedereen.

Geweldig!

Op afspraak op een zondag langs gekomen. Wij werden super vriendelijk ontvangen en begeleid naar de winkel. Ons kinderwagen werd goed nagekeken en gaf goed advies over de spullen. Spontane vrolijke man die ook nog eens een lief knuffeltje als cadeau gaf aan ons dochter. Ik kom er zeker graag terug als ik meer spullen nodig heb.

• Kennis en Vakmanschap

Goed, bestelde artikel is in goede orde ontvangen

Duidelijke website, fijn dat dit er is. Enkel mag het gebruikte artikel wel iets schoner worden aangeboden.Al met al een goede webshop.

Goede service, mooie kwaliteit

Snelle levering, mooi van kleur. Goed verpakt. Vriendelijke en snelle reactie op de e-mail.

• Kennis en Vakmanschap

Verkoper denkt mee met mij als klant, ongekend goede service

Verkoper wist precies waar hij het over had en gaf mij nog tips over een andere aankoop waar ik mee bezig was. Erg fijn.

• Kennis en Vakmanschap

Netjes verpakt en afgeleverd.

Toppers

Wij zijn vandaag voor een groot deel van onze baby uitzet zeer geslaagd bij Aktie-shop. Overzichtelijke showroom en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. We kunnen Aktie shop bij iedereen aanbevelen.

Perfecte service!

Artikelen netjes en snel afgeleverd en retourprocedure verliep ook perfect!

Super !!!

Product was niet op voorraad en er werd meteen een alternatief aangeboden !! Ik ben zeer tevreden over de service !!

• Kennis en Vakmanschap

Aktie-Shop staat tot je dienst

Reeds drie keer heb ik mij tot Aktie-Shop gewend voor mijn bugaboo 3in1. De eeste keer om de puntjes op de i te zetten op mijn occasion. De tweede keer voor een draagbeugel en deze week voor een klapband en een kapotte rem. Per mail had ik hén al op de hoogte gebracht van mijn situatie en in werd die dag nog teruggebeld voor een analyse en oplossing. Afspraak gemaakt, alles verholpen en ik rijd weer als een zonnetje. Aktie-Shop heb ik weer als klantgericht, vriendelijk, flexibel en kwaliteitsgericht ervaren. De kindjes konden gewoon mee overigens. Een aanrader!

• Kennis en Vakmanschap

Snelle levering en goede kwaliteit

Kinderwagen ziet er op een aantal klein beschadigingen uit zal nieuw. Voldoet zeker aan mijn verwachtingen! Ook super snelle levering, helemaal blij.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Snelle service en een product van goede kwaliteit

Tweedehands bagagebak voor Bugaboo kinderwagen werd in puntgave staat geleverd voor een mooie prijs, snelle levering en voldoende opties om ook bij aflevering af te halen

Top service!

We werden snel en vriendelijk geholpen. We komen hier zeker terug.

Klantvriendelijk

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Goed geholpen en blij met mijn aankoop.

Great experience

The owner was very helpful and knowledgeable. Highly recommended!

121 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316GZ