Goede service, vriendelijk personeel!

Door deze mooie prijs, kunnen we nu leuke cadeautjes geven aan de leerlingen van onze vereniging. De kwaliteit van de flessen is erg goed! Ze werden snel verzonden en waren (zonder opdruk) binnen een week binnen!

Geweldig met altijd meewerkende en meedenkende collega's voor de scherpste prijzen!!!!

Inmiddels al velen malen bij bedrukken.nl kleine en grote bestellingen gedaan. De medewerkers bij bedrukken.nl doen nooit moeilijk, denken altijd met je mee en zoeken mee naar de beste oplossing. Nooit geen problemen gehad en hoop dan ook nog vaak bij ze terecht te kunnen!!! Echt een super tof bedrijf!

Vriendelijke en snelle service

Prettig persoonlijk contact en de bestelling snel in huis.

Top service!

Snelle levering en een top product! Dank je wel voor de goede communicatie en service.

Snel en keurig geleverd

Contact was snel gelegd en dankzij eerdere bestellingen was ook deze bestelling zo geregeld. Snelle duidelijke communicatie. Zeker aan te bevelen!

Superblij met onze mokken met logo

Snelle en vriendelijke reactie! Mokken zien er super uit. En snelle levering.

Vriendelijk geholpen

Prima gegaan. Onze bestelling zag er goed en naar verwachting uit. Fijn mailcontact gehad met Jelle.

Er is in het keuze proces veel met ons meegedacht bij de wensen die wij hadden en welke mogelijkheden er dan waren. Als het ene product er niet was werd er gezocht naar een passend alternatief. Ook werd er rekening gehouden met ons budget en de vrij snelle leverdatum. De communicatie verliep snel en goed net zo als het productieproces en de levering. Een goede prijs tegen een excellente service, voor herhaling vatbaar in de toekomst!

Veel en goed contact gehad, altijd snelle reacties en ook een snelle levering!

Makkelijk online bestellen en goede service

Makkelijke website om te bestellen en goede service tijdens het bestelproces. Jelle dacht goed mee door een andere kleur beker voor te stellen wat beter bij ons logo past. Een halve ster minder omdat ze versturen met DHL. Niets dan problemen met DHL hier en ook nu weer. Netjes opgelost uiteindelijk maar het zou 5 sterren zijn als ze PostNL versturen zouden gebruiken.

Fantastisch! Snelle levering en goed contact

Hier hebben we vaker besteld en dit gaan we in de toekomst meer doen. Onze bestelling was binnen no time binnen en we hebben daar - eerder dan verwacht - al gebruik van kunnen komen. Super duidelijke communicatie ook door Jelle Visser van Bedrukken.nl.

idee goed vertaald, uitstekende kwaliteit, snelle actie en prima prijs

We wilden een wat sjieke herinnering, die je elke dag ziet. Er is gekozen voor een passende sleutelhanger met nette gravure. Het is per item netjes in doosje verpakt. Het is een echt hebbedingetje geworden.

Zeer goede en snelle service

Hele goede ervaring met Bedrukken.nl. Ze denken met je mee. We hadden met spoed een bestelling nodig en Pieter heeft dit voor ons geregeld. Bestelling na 3 dagen al in huis.

Snel en soepel geholpen

Na mijn bestelling alles vlot en snel ontvangen.

Truien zijn mooi bedrukt en compleet

De truien zijn erg mooi bedrukt en de bestelling is compleet. Ik wil Pieter bedanken voor het goede contact met bedrukken. Al met al een aanrader!

Vlot, attent en duidelijk

Mijn vraag werd vlot beantwoord. Hierna werd mijn bestelling snel opgepakt, waardoor ik ook snel mijn producten binnen had. Het personeelslid waarmee ik contact had was erg attent en duidelijk in de communicatie. Het was een fijne samenwerking.

Snelle reactie tijd, meedenkend en adviserend. Mooi eindresultaat waar we veel plezier aan gaan beleven.

Snelle reactie, proefdruk en levering!

snelle service, correcte levering

...

Snel, Behulpzaam, Professioneel

Wij wilden mokken laten bedrukken maar waren niet helemaal uit het design. Ik ben door een accountmanager goed geholpen met advies en eprsonelijke service. Er is duidelijk extra aandacht gegeven om de klant tevreden te stellen. Vervolgens kwam het eindproduct sneller dan verwacht binnen. Hartelijk dank!

Prima product voor prima prijs en snelle levering.

Goede service en mooi product!

Voor onze muziekvereniging hebben we sjaals besteld met een mooi, geborduurd logo. We zijn heel erg tevreden met het resultaat! Bovendien kregen we snel antwoord op al onze vragen en werden we fijn op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling! Wij zijn blij!

Snel, betaalbaar en fijne service

Ik heb 48 mokken besteld met een opdruk in twee kleuren. Deze werden tijdig geleverd, voor een nette prijs. Al met al een aanrader!

Snelle en correcte service

Zeer positief! Leuke en stevige afstudeerhoedjes met mooi logo. Snel schakelen en supersnelle levering!

Goed, goedkoop én snel kan hier gewoon!

Ik ben hier heel vriendelijk geholpen. En ze hebben mij uitstekend geïnformeerd over de mogelijkheden.

Over bedrukken.nl

Bedrukken.nl is dé specialist op het gebied van relatiegeschenken met logo. Door ons grote assortiment en eigen voorraad zijn we in staat om jouw relatiegeschenken heel snel te leveren, al vanaf 2 werkdagen. We bedrukken deze in onze eigen drukkerij, waardoor een goede kwaliteit en snelle levertijd gegarandeerd is. Heb je hulp nodig bij de keuze voor de beste relatiegeschenken? Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar. Bel ons op 0315-200010 of stuur een mail naar info@bedrukken.nl. Of breng een bezoek aan onze drukkerij in Ulft. Tot ziens bij Bedrukken.nl!