Zeer betrouwbare en vriendelijke service

Bedrukken.nl heeft een zeer vriendelijke service. De mails worden snel en duidelijk beantwoord.

Goede site en bedrijf denk mee

Fijne communicatie

Top service, snelle communicatie, fijn samenwerken

Wederom prima!

Tweede keer dat we tassen besteld hebben, wederom prima. Goed contact, snelle levering.

Heel netjes en mooi bedrukt

Goed en snel geleverd. Snel en vriendelijke reactie,

Persoonlijke service en prettig contact

Voor mijn organisatie heb ik een grote hoeveelheid keycords laten bedrukken met ons bedrijfslogo. Ik ben snel en persoonlijk geholpen door één vaste medewerker die meedacht, passende voorstellen deed en me constant op de hoogte stelde van updates. Een prettige ervaring, en de keycords zien er keurig uit! Ze werden bovendien snel en zorgvuldig geleverd.

goed geholpen en Jesse heeft fijn meegedacht.

Bedrukken.nl helpt mij iedere keer last minute weer. Ze denken goed mee en dragen oplossingen aan. Dank!

ontzettend blij met de prachtige klokken die we hebben ontvangen

Wij zijn ontzettend blij met de prachtige klokken die we hebben ontvangen van Bedrukken.nl! De levering was snel en probleemloos, en het ontwerp is precies zoals we hadden gehoopt – stijlvol, strak en perfect bedrukt. De kwaliteit is uitstekend en de details in de bedrukking zijn haarscherp. Dankzij Bedrukken.nl hebben we nu unieke klokken die niet alleen functioneel zijn, maar ook een echte eyecatcher in onze ruimte. Topservice en topkwaliteit! We raden dit bedrijf zeker aan aan iedereen die op zoek is naar gepersonaliseerde producten. Bedankt, Bedrukken.nl!

Top service & product

Altijd van super goede kwaliteit, top bedrukt en uiteraard extreem snelle levering!

Erg fijn en snel geholpen!

Ondanks dat onze aanvraag redelijk kortdag was, werd er snel geschakeld en zijn we super snel geholpen!

Geweldige snelle service

Super vriendelijk en snel. Ook de kwaliteit is heel goed!

éénvoudig en supersnel geregeld.

Onlangs hebben we geborduurde mutsen besteld voor onze ski trip. De communicatie was snel en effectief, de bedrukking was snel naar wens en de order werd al enkele dagen later uitgeleverd.

Komen met snelle en goede oplossingen

Een aantal mutsen besteld voor ons bedrijf. In eerste instantie kwam de bedrukking op de gekozen muts niet goed uit. Goed geholpen door bedrukken.nl. Zij kwamen met een snelle oplossing, andere soort muts en werd allemaal keurig opgelost zonder extra rompslomp of kosten.

Fijne en persoonlijke service

Super service! Snelle en persoonlijke afhandeling door Pieter. De boekjes zijn van goede kwaliteit en we zijn erg blij met het eindresultaat. Zodra we nieuwe boekjes met logo nodig hebben, bestellen we hier zeker weer!

Hele fijne communicatie en snelle levering.

De communicatie via whatsapp was super. Er werd goed meegedacht voor ons ontwerp voor een weekendtas en de antwoorden kwamen snel. Met een expresslevering zijn de tassen op tijd gekomen, erg fijn!

Goede snelle service

Goede service met hoge kwaliteit producten

Uitzonderlijk Uitstekende Service!

Uitzonderlijk uitstekende service! Jelle heeft alle moeite gedaan omdat ik de USB heel dringend nodig had. Alle werkzaamheden werden in minder dan een dag afgerond en kwamen op tijd aan. Een groot genoegen om zaken te doen met zo'n zorgzaam persoon...

Vriendelijke en geduldige ondersteuning bij het uitzoeken en bedrukken

Het resultaat is helemaal wat ik verwachte. Fijn dat ik eerst een balpen mocht ontvangen voor de bedrukking. Aanrader

Attent, snel en prima!

We worden altijd zeer vriendelijk geholpen, er wordt meegedacht en na de bestelling ontvangen we de spullen snel en die zijn altijd naar verwachting goed. Zo kunnen wij de sier weer maken bij onze klanten!

Blij met onze bedrukte draagtassen

Wij hebben draagtassen besteld met ons logo en zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De kwaliteit van het drukwerk (in eigen beheer!) is top en geeft een snelle levertijd. Daarnaast was het contact met Jelle zeer prettig.

altijd snelle en correcte service

mooie kwaliteit van afgedrukte logo en de bestelling zelf. Altijd persoonlijke en snelle behandeling.

Goed contact!

Leuk, duidelijk en vlot contact met Sem gehad. De brillen vielen qua grootte iets tegen (toch iets kleiner uitgevallen dan gewenst) maar de kleuren en opdruk fantastisch!

Denken graag mee en leveren altijd snel!

We hebben meerdere malen met Bedrukken.nl samengewerkt en het bevalt altijd goed. Ze zijn misschien niet altijd de goedkoopste, maar willen graag meedenken, kunnen snel leveren en de kwaliteit is goed. Komen toch vaak weer bij Bedrukken.nl uit!

Perfect product ontvangen met perfecte service!

Mooie muts besteld, welke met prima meedenken en service vooraf en in snel tempo keurig werd afgeleverd. Top bedrijf dus!

Hele goede klantenservice en snelle levering

Sem heeft ons heel goed geholpen door onze vragen snel te beantwoorden en de gewenste levertijd is ruim gehaald. We zijn heel blij met de mooie bedrukte non-woven tassen.

De Bolanden 4

7071 PW Ulft

0315-200010

Over Bedrukken.nl

Bedrukken.nl is dé specialist op het gebied van relatiegeschenken met logo. Door ons grote assortiment en eigen voorraad zijn we in staat om jouw relatiegeschenken heel snel te leveren, al vanaf 2 werkdagen. We bedrukken deze in onze eigen drukkerij, waardoor een goede kwaliteit en snelle levertijd gegarandeerd is. Heb je hulp nodig bij de keuze voor de beste relatiegeschenken? Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar. Bel ons op 0315-200010 of stuur een mail naar [email protected]. Of breng een bezoek aan onze drukkerij in Ulft. Tot ziens bij Bedrukken.nl!