Fantastisch!!

Last minute tassen 150 besteld bij deze alleraardigste drukkers. Met logo wat nagetekend diende te worden, daar het origineel van slechte kwaliteit was. Werkelijk niets was heb teveel! Perfecte communicatie én nadat we maandag akkoord hebben gegeven, werden de prachtige bedrukte tassen vandaag, woensdag, al in perfecte staat geleverd. Kan niet beter!! Dank jullie wel!

Top service en super prijs/kwaliteit

Hele nette en betrokken afhandeling door Jelle, erg blij met het eindproduct

Snelle en goede service

We hebben gebruik gemaakt van bedrukken.nl voor een zakelijk cadeautje en zijn erg tevreden over de snelle service en het product.

Top zoals er met de klant gekeken wordt voor het beste resultaat!

Erg te spreken over de communicatie en hoe het proces verloopt. Duidelijk en snelle reactie. Resultaat mooi product!!

Snel, deskundig en goed!

Wij moesten last minute iets laten bedrukken. Gelukkig was dat geen enkel probleem en werden wij super goed en snel geholpen. Ook werden we zonder moeite op de hoogte gehouden van het proces! Heel blij mee!

Top Service!

Vriendelijke en snelle reactie, denkt goed met de klant mee. Levering was ook snel! Kwaliteit mutsen zeer tevreden mee. Kwaliteit van het borduren was ook goed. Zeker aan te raden op hier te mee samen te werken!!

Snelle goede service

Met spoed hadden wij 100 stressballen nodig, toen de verzending te laat dreigde te komen, stelden ze alles in het werk om het toch op tijd voor elkaar te krijgen. En met succes!

Zeer tevreden, goed en snel geholpen

Ik ben zeer tevreden. Ik ben snel en goed geholpen. De bestelling werd ook snel geleverd. Kortom, zeer goede ervaring gehad met bedrukken.nl

Snelle, correcte levering

Wij hadden heel snel materialen nodig en daarmee werden we prima geholpen. Snelle en heldere communicatie, levering scherp op tijd en goede kwaliteit.

Uitstekende communicatie, helaas 3 gebroken glazen

De communicatie vanuit het bedrijf was uitstekend: snelle en vriendelijke reacties. Ook de levering was netjes op tijd. Er waren bij aankomst echter wel 3 van de 36 glazen gebroken. Daarvoor wel netjes geld terug natuurlijk.

Super en snelle service

Zeer tevreden van bedrukken.nl, een aanrader.

Zeer goed en snelle service

Zeer goed en snelle service

SUPER!

USB-sticks besteld als bedankje voor de communie van mijn zoon. Zijn eigen ontwerp staat er toch zo mooi op. De vriendelijkheid is gewoon top. En mocht het kunnen de service nog beter. Zeker een aanrader!

Duidelijke communcatie en flexibel

Ik wilde een kleine oplage bestellen en dat was geen probleem. Ik krijg dezelfde dag nog een aangepaste offerte. Ze communiceren helder en leveren zoals beloofd.

Goede snel reagerende klantenservice

Nette prijzen, mooie producten. Snelle levering.

Goede service, vriendelijk personeel!

Door deze mooie prijs, kunnen we nu leuke cadeautjes geven aan de leerlingen van onze vereniging. De kwaliteit van de flessen is erg goed! Ze werden snel verzonden en waren (zonder opdruk) binnen een week binnen!

Geweldig met altijd meewerkende en meedenkende collega's voor de scherpste prijzen!!!!

Inmiddels al velen malen bij bedrukken.nl kleine en grote bestellingen gedaan. De medewerkers bij bedrukken.nl doen nooit moeilijk, denken altijd met je mee en zoeken mee naar de beste oplossing. Nooit geen problemen gehad en hoop dan ook nog vaak bij ze terecht te kunnen!!! Echt een super tof bedrijf!

Vriendelijke en snelle service

Prettig persoonlijk contact en de bestelling snel in huis.

Top service!

Snelle levering en een top product! Dank je wel voor de goede communicatie en service.

Snel en keurig geleverd

Contact was snel gelegd en dankzij eerdere bestellingen was ook deze bestelling zo geregeld. Snelle duidelijke communicatie. Zeker aan te bevelen!

Superblij met onze mokken met logo

Snelle en vriendelijke reactie! Mokken zien er super uit. En snelle levering.

Vriendelijk geholpen

Prima gegaan. Onze bestelling zag er goed en naar verwachting uit. Fijn mailcontact gehad met Jelle.

Er is in het keuze proces veel met ons meegedacht bij de wensen die wij hadden en welke mogelijkheden er dan waren. Als het ene product er niet was werd er gezocht naar een passend alternatief. Ook werd er rekening gehouden met ons budget en de vrij snelle leverdatum. De communicatie verliep snel en goed net zo als het productieproces en de levering. Een goede prijs tegen een excellente service, voor herhaling vatbaar in de toekomst!

Veel en goed contact gehad, altijd snelle reacties en ook een snelle levering!

Makkelijk online bestellen en goede service

Makkelijke website om te bestellen en goede service tijdens het bestelproces. Jelle dacht goed mee door een andere kleur beker voor te stellen wat beter bij ons logo past. Een halve ster minder omdat ze versturen met DHL. Niets dan problemen met DHL hier en ook nu weer. Netjes opgelost uiteindelijk maar het zou 5 sterren zijn als ze PostNL versturen zouden gebruiken.

Over bedrukken.nl

Bedrukken.nl is dé specialist op het gebied van relatiegeschenken met logo. Door ons grote assortiment en eigen voorraad zijn we in staat om jouw relatiegeschenken heel snel te leveren, al vanaf 2 werkdagen. We bedrukken deze in onze eigen drukkerij, waardoor een goede kwaliteit en snelle levertijd gegarandeerd is. Heb je hulp nodig bij de keuze voor de beste relatiegeschenken? Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar. Bel ons op 0315-200010 of stuur een mail naar info@bedrukken.nl. Of breng een bezoek aan onze drukkerij in Ulft. Tot ziens bij Bedrukken.nl!