Zeer servicegericht en mooie kwaliteit promotiemateriaal!

Er is goed meegedacht bij het vinden van de juiste artikelen, fijne comminicatie en snelle service. Bredrukken.nl is een aanrader voor je promotiemateriaal!

snel gedaan

Het bestellen gaat gemakkelijk, men denkt mee, en het product is mooi.

De communicatie over en weer over de inhoud en mogelijkheden betreffende mijn wensen voor de order verliep soepel. Het product werd op de afgesproken datum geleverd en was helemaal naar wens.

Zeer flexiblele en aardige mensen. Onze spoedklus was zo geklaard. Complimenten!!!

Bedrukken.nl is absoluut een aanrader!

Zeer tevreden over bedrukken.nl, snelle reactie, goed geprijsd, vlotte levering en niet vooruit betalen maar gewoon een factuur achteraf! Bij een volgende bestelling kom ik zeker terug!

Goede service, snelle verzending!

Men reageert snel en is zeer behulpzaam. De bestelling was ook snel binnen.

Zeer gemakkelijk en klantvriendelijk

50 mutsen besteld met een geborduurd logo. Ze waren sneller klaar dan verwacht, service was snel en medewerkers zeer behulpzaam en vriendelijk!

Snel en keurig

De bestelling was snel beschikbaar en keurig afgeleverd. Onze partners zijn er blij mee!

Snelle en geweldige service!

Uitstekende klantenservice! En what you see is what you get. En dat is een geweldig eindresultaat.

Klantvriendelijk, correct, meedenkend en een mooi product.

Er werd goed meegedacht telefonisch over de te bedrukken tassen voor de rugbyclub. Nadat de bezorging in eerste instantie niet correct verliep, werd en steeds een update gegeven, zodat de tassen toch op tijd binnen waren.

Perfect geholpen

Ik had wat vragen omtrent de bestelling, dezen werden netjes en naar behoren geantwoord. De spullen waren op afgesproken tijd geleverd en alles ging perfect. Er was een kleine afwijking en deze was van te voren keurig gemeld en of ik akkoord mee ging. Kortweg heel klantvriendelijk.

Prima, goede service!

Er is goede communicatie met dit bedrijf. Toen bleek dat de drukproef nog niet helemaal naar wens was, kregen wij de mogelijkheid om ons ontwerp voor de katoenen tasjes aan te passen en we waren erg blij met het resultaat! Bedankt!

Snelle service en prima opvolging.

Snelle service en prima opvolging.

Echt een goede service en oplossingsgericht.

Na het verdwijnen van onze grote bestelling, onder verantwoording van het transportbedrijf, werd er goed meegedacht door Bedrukken.nl. Door de kosten gezamelijk te delen van een nieuwe bestelling, hadden wij uiteindelijk toch onze bedrukte artikelen binnen. Ook toen de oorspronkelijke bestelling in een ander deel van het land werd gelocaliseerd, nam Bedrukken.nl de kosten en de organisatie rondom het transport op zich. Dat is nog eens service!

zowel product als service/communicatie top

Fijne bedrijf! Je kan altijd bellen met vragen en je wordt heel goed geïnformeerd en geholpen. Ze denken graag met je mee. Product was ook precies zoals gehoopt, opdruk is topkwaliteit en levering duurde ook niet te lang.

Goede service en mooie kwaliteit!

Ik ben heel goed geholpen. Daarnaast ben ik goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Fijne service en het resultaat van de mutsen is super mooi.

super !

Er werd telkens snel gereageerd op mijn vragen via mail. De bestelling was zeer snel ter plaatse. Vrijdag verstuurd, maandag in België.

Super! Erg vriendelijk geholpen door jelle.

Ik heb een goed gevoel bij de mailwisseling die ik heb gehad. Je wordt serieus genomen en je krijgt altijd een antwoord terug.

Goede service en snel geleverd.

Reageren meteen via mail en zijn zeer behulpzaam. Denken met je mee. Het artikel was precies wat ik me had voorgesteld. Top !!

Goede, snelle service met topresultaat

We hadden op korte termijn een grote hoeveelheid relatiegeschenken nodig, deze hebben ze met goede service en een mooi resultaat kunnen leveren.

Wat een warme ervaring!

We waren op korte termijn op zoek naar een wintermuts met logo en kwamen hier uit. En wat een fijn bedrijf om mee te werken en wat zijn we blij met het eindresultaat! We hebben snel kunnen schakelen en hadden de mutsen binnen een week in huis. We zijn erg blij met het resultaat en hopelijk de ontvangers ook!

Goede kwaliteit badges en snelle levering

Voor een beurs hebben wij naambadges besteld. De badges werden snel geleverd en zagen er goed uit. We zijn heel tevreden met de badges.

Goede service en een juiste prijs kwaliteits verhouding.

Mijn ervaring bij bedrukken.nl is een klassiek verhaal van under promise over deliver. Met een goede prijs kwaliteitsverhouding. Levering binnen drie dagen ipv. de 5 die we eerder af hadden gesproken. De kwaliteit van het druk werk is prima en uitstekend voor de prijs die je betaald. Communicatie is duidelijk en vriendelijk.

Contact kan beter

bestelling geplaatst tassen aangekomen en gecontroleerd, enkele beschadigde na een moeizaam contact werd alles zeer correct opgelost en heb ik nieuwe in plaats gekregen. Ik bestel er zeker nog opnieuw.

Goed geregeld, top service en fijn contact

Had enkele vragen over mijn bestelling, super goed geregeld en snel antwoord! top ga zo door

Over bedrukken.nl

Bedrukken.nl is dé specialist op het gebied van relatiegeschenken met logo. Door ons grote assortiment en eigen voorraad zijn we in staat om jouw relatiegeschenken heel snel te leveren, al vanaf 2 werkdagen. We bedrukken deze in onze eigen drukkerij, waardoor een goede kwaliteit en snelle levertijd gegarandeerd is. Heb je hulp nodig bij de keuze voor de beste relatiegeschenken? Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar. Bel ons op 0315-200010 of stuur een mail naar info@bedrukken.nl. Of breng een bezoek aan onze drukkerij in Ulft. Tot ziens bij Bedrukken.nl!