Bedankt en tot de volgende keer

Even een snelle shoutout naar jullie! Ik heb recentelijk twee keer bij jullie besteld voor blanco artikelen, en ik wilde even laten weten dat het helemaal top was. De levering verliep goed. Ook de communicatie via e-mail was echt fijn. Bedankt en tot de volgende keer,

Goede kwaliteit, prettige communicatie en snelle levering

Last minute deze bekers besteld inclusief graveren. Prettige afstemming over het eindresultaat en verzendtijd. Het team van Bedrukken.nl maakt waar wat ze beloven, absolute aanrader!

Fijne koffiebekers

Mooie koffiebekers voor op kantoor. Er kan een dubbele koffie in, wat erg gewaardeerd wordt door collega's. De koffiebeker houdt ook fijn vast in de hand, dus echt een aanrader om te bestellen!

Denken goed mee!

Natuurlijk moest er op het allerlaatste moment nog het e.e.a. besteld worden. Zo gaat dat immers. Maar voor Bedrukken.nl totaal geen probleem! Super snel geschakeld, super snel in huis! Helemaal top.

Jelle heeft mij perfect geholpen om de beste producten uit te zoeken voor het kerstpakket. Ik geef net geen 10 omdat de mutsen die ik graag wilde net uitverkocht waren, maar er kwam een goed alternatief.

Snelle service en denken goed mee

Mooi mok, fijn meegedacht met het ontwerp en de mogelijkheden binnen de door ons gewenste levertijd. Top service.

Erg tevreden met het resultaat voor de bedrukking op tassen.

Tassen met opdruk besteld, zeer snelle service en reactie op vragen over het product. Erg snel geleverd en de bedrukte tassen gekregen zoals verwacht.

Goede kwaliteit met een snelle levering

Bij bedrukken.nl is je bestelling snel klaar en van goede kwaliteit.

Snelle en correcte afhandeling.

Top bedrijf, meedenkend, en snelle service

Snelle service, prettig contact!

We bestellen regelmatig give aways met ons bedrijfslogo. Altijd snel geleverd en van goede kwaliteit!

Top bedrijf! Alles snel en professioneel geregeld.

Klanten vriendelijk, grote assortimenten met ruime keus, scherpe prijs en altijd bespreekbaar. Echt goede kwaliteit, offerte snel aangemaakt, samples verstuurd. Ze denken met klant mee ;-)

Rugtasje, snel geleverd

We waren op zoek naar een eenvoudig tasje met logo voor een weggeef-actie. das was zo gevonden Voorbeeld van tas met logo per mail ontvangen. Prima en snel geholpen. Netjes binnen de opgegeven tijd geleverd. Logo is wel wat dun gedrukt, de stof schijnt beetje door, klein minpuntje.

Goede service en goed contact

Bedrukken denkt met je mee. Plezierige medewerkers die goed bereikbaar zijn. Plezierig bedrijf om mee samen te werken.

Reageren vlot, betrouwbaar en vlotte levering

Reageren vlot, betrouwbaar en vlotte levering

Bedrukking mooi en scherp, tas zelf matig

De tas is duidelijk een budget-model maar er was geen budget voor een kwalitatief betere tas. De bedrukking was in ieder geval kwalitatief wel heel goed: strak en scherp! De bestelling plaatsen, het logo uploaden en de levering is verder allemaal vlot verlopen.

Mega behulpzaam en snelle handelswijze

We hebben best wat problemen gehad om de juiste logo's te krijgen voor op de truien. Dylan was hierin super behulpzaam. Ze waren echt onze 'redder' voor onze truien. Ik ben super te vrede over de communicatie en zal aan iedereen bedrukken.nl aanraden! De truien zelf zijn ook erg mooi en precies zoals het voorbeeld.

Helemaal top !

Ik zocht last minute nog een bedrijf die logo's op mokken kon plaatsen. Niemand had tijd maar hier namen ze de tijd! Bedankt carlo. hebben gezorgd voor een snelle levering in perfecte conditie zoals beloofd .goede kwaliteit en prijs en ook snelle levering ! Zeer aan te raden.

Speedy and reliable service

After sending a message, asking for recommendations, I received a prompt response and follow-up with great advice. The products were delivered even faster than expected and everything has gone smoothly. Thank you.

Kwalitatief perfect product en snel geleverd!

We hadden bij een ander bedrijf een offerte aangevraagd en uiteindelijk ook akkoord gegeven op de order. Helaas kregen we nadat wij al betaald hadden dat het product niet meer op voorraad was en dat wij konden kiezen uit een alternatief product. Dat vonden wij niet wenselijk en ook niet professioneel. We kwamen daarna bij Bedrukken.nl terecht en zij konden vrijwel direct een perfect product ontwerpen en voorstellen. Toen bleek ook nog eens dat het maar liefst 120 euro goedkoper was. Vandaag hebben wij de rolmaten ontvangen en ik moet zeggen, perfect bedrukt en van een goede kwaliteit. Chapeau Bedrukken.nl!!

Super snelle, vlotte en zeer vriendelijke service!

Voor onze eindejaargeschenken waren we opzoek naar iets speciaals voor ons personeel. Wij hebben gekozen voor een gepersonaliseerde powerbank. Zowel in het Frans als in het Nederlands. Dat was helemaal geen probleem! En voor ik het wist, waren de Powerbanks toegekomen. Helemaal wat we in gedachten hadden. Jelle, nogmaals bedankt voor de zeer snelle en vlotte service.

Snelle service, goede kwaliteit!

Heel blij met het kerstcadeau voor al onze medewerkers: een bedrukte juten shopper met ons logo en passende tekst. Aanrader om bij Bedrukken.nl te bestellen. Groeten van een tevreden klant

Soepel bestel- en afleverproces, goed product geleverd

Bedrukken.nl doet z'n best om snel en efficiënt te leveren. Dat is bij onze bestelling ook prima gelukt. Zelfs sneller dan we aanvankelijk afgesproken hadden. De kwaliteit van het geleverde product is erg goed. Dus kijken we als klant tevreden terug op het proces.

Fijne communicatie en afhandeling!

De bestelling wordt vlot afgehandeld en als je mailt met vragen dan heb je snel antwoord, ik vind het een hele prettige samenwerking!

Goede en snelle service

Voor een bestelling van 1000 bedrukte paraplu's ben ik zeer snel en kundig geholpen. Het aanleveren van diverse digitale samples was geen probleem evenals het sturen van een fysieke sample, dit maakt het dat wij de leveringen en samenwerking als zeer prettig hebben ervaren.

Goede communicatie en snelle verzending

Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij bedrukken.nl! De service was top, met korte communicatielijnen die het hele proces soepel maakten. Het team van bedrukken.nl was snel en efficiënt in het beantwoorden van mijn vragen en zorgde ervoor dat ik op de hoogte was van elke stap in het proces. Tevens voldeed het product aan alle verwachtingen. Goede kwaliteit.

De Bolanden 4

7071 PW Ulft

0315-200010

Over Bedrukken.nl

Bedrukken.nl is dé specialist op het gebied van relatiegeschenken met logo. Door ons grote assortiment en eigen voorraad zijn we in staat om jouw relatiegeschenken heel snel te leveren, al vanaf 2 werkdagen. We bedrukken deze in onze eigen drukkerij, waardoor een goede kwaliteit en snelle levertijd gegarandeerd is. Heb je hulp nodig bij de keuze voor de beste relatiegeschenken? Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar. Bel ons op 0315-200010 of stuur een mail naar [email protected]. Of breng een bezoek aan onze drukkerij in Ulft. Tot ziens bij Bedrukken.nl!