Snel en goede kwaliteit

Snelle levering, fijne communicatie en goede kwaliteit tasjes!

Super service!

Zeer prettige ervaring gehad met bedrukken.nl

Aanvraag gedaan bij bedrukken.nl voor het bedrukken van een groot aantal strandtassen, snelle levering en een uitstekend resultaat!

Gemakkelijk en snel geregeld!

Via de zoekmachine kwam ik hier terecht, uiteindelijk zelfs om de hoek gevestigd. Korte en snelle lijnen. Bestandsvormen bleken niet voor optimale kwaliteit geschikt, dus met een duidelijke en snelle communicatie goed opgelost! Mocht ik in de toekomst nog iets nodig hebben, dan zal Bedrukken.nl de eerste zijn die ik bel!

Exact het gewenste resultaat en strakke bedrukking!

Via bedrukken.nl 1.200 sterke boodschappentassen bestelt met dubbelzijdige bedrukking en op beide zijdes een andere logovermelding. Het eindresultaat was precies zoals gehoopt/verwacht en alles werd supersnel geleverd!

Top product, top service!

Bestelling van bedrukte rugzakken is zeer goed verwerkt! Voor de bedrukking een alternatief aangeboden voor een beter resultaat. Snel geleverd.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk bedrijf. Je wordt goed en snel geholpen.

Geef wel aan goed ,de kleur wel. Verder nog niet gebruikt.

Skon stress kubusjes voor een bescheiden prijs met een kleine oplage

Snel geleverd, volgens afspraak

Meer dan tevreden!

Wat mooi dat er in overleg veel te regelen is. En dat alles ook super snel geregeld kon worden. Wij zijn ontzettend blij met deze rugtasjes voor de leden van onze gymnastiekvereniging.

Kei goed!

Wij hebben met onze scouting groep Merchandise besteld bij Bedrukken.nl. We hebben snel en duidelijk contact gehad met Jelle. Er was een mooi duidelijk drukvoorstel gemaakt en de offerte werd meteen mee gestuurd. Na akkoord is alles snel besteld en tussendoor ook nog even contact gehad of de bedrukking op de juiste plaats staat! K-W-A-L-I-T-Eitje, kwali kwali kwaliteitje!

Goed!

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en een erg goede service. Via de mail kregen we snelle reacties op onze vragen. Erg fijn geholpen :) Geleverde product van goede kwaliteit. En de full colour print ziet er ook goed uit.

Bestellen en opdruk uploaden ging heel makkelijk. Erg flexibel en behulpzaam. Goed en makkelijk in contact opnemen. Goede prijs voor prima product!

Mooi product en nog sneller geleverd dan beloofd.

Ik heb bedrukken.nl gebeld omdat iemand anders ons in de steek liet. Wij zijn heel goed geholpen, er werd meegedacht en de levering was om ons te helpen bizar snel bij ons op lokatie. Nogmaals hartelijk dank.

Snelle reactie, goeie service, vriendelijke medewerkers

Er wordt door bedrukken.nl goed meegedacht, en snel gereageerd, ze zijn service en klantgericht. en hebben een breed assortiment.

Top service, mooie bedrukking en niet te duur

Bestelling geplaatst voor een 50-tal rugzakken. Dag erna meteen een e-mailtje met het voorbeeld erin en na goedkeur snel geregeld. Daarna netjes op de hoogte gehouden via e-mail en tassen uiteindelijk één dag eerder ontvangen dan beloofd. Top dus! Kwaliteit van drukwerk en de tassen zijn ook goed.

Top service en top product!

Ondanks wat vertraging met de levering, erg goede service ontvangen. Uiteindelijk het bedrukte product ontvangen en die is ook goed gelukt. Blij mee!

heel tevreden

Ruim binnen de tijd heb ik mijn bestelling ontvangen.

Mega goede service! Vriendelijk en persoonlijk!

Rustasjes besteld, ik ben enorm goed geholpen, erg vriendelijk personeel. Dit zal zéker niet mijn laatste bestelling zijn!

Goede service.

Goede service en goed product

300 tassen besteld voor een mooie prijs. Persoonlijke begeleiding van Jelle, die me goed op de hoogte hield en vragen duidelijk beantwoorde. Prima dus.

Snelle en accurate service!

Na de geplaatste bestelling is er contact opgenomen door bedrukken.nl om te checken als de opdruk akkoord was, dit was erg prettig! Daarnaast waren de bestelde materialen iets later dan verwacht binnen maar door een spoedverzending en top service zijn de materialen alsnog goed binnen gekomen!

prima samenwerking om de bestelling volledig op punt te zetten

Vlotte en duidelijke communicatie in voorbereiding tot de bestelling

Tof ervaring, reageren super snel op bestellingen

Wij bestellen zeer regelmatig naambadges en deze worden altijd heel netje en correct geleverd. Onze contactpersoon Jelle is zeer vriendelijk en reageert snel op opdrachten en op de mail. Aanrader!!

Top service!

Er wordt heel goed meegedacht. Door het snelle meedenken en beslissen hebben wij de hesjes nog optijd binnen voor ons uitje. Wat ook fijn is, is dat je 1 contactpersoon hebt.

De Bolanden 4

7071 PW Ulft

0315-200010

Over Bedrukken.nl

Bedrukken.nl is dé specialist op het gebied van relatiegeschenken met logo. Door ons grote assortiment en eigen voorraad zijn we in staat om jouw relatiegeschenken heel snel te leveren, al vanaf 2 werkdagen. We bedrukken deze in onze eigen drukkerij, waardoor een goede kwaliteit en snelle levertijd gegarandeerd is. Heb je hulp nodig bij de keuze voor de beste relatiegeschenken? Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar. Bel ons op 0315-200010 of stuur een mail naar [email protected]. Of breng een bezoek aan onze drukkerij in Ulft. Tot ziens bij Bedrukken.nl!