Een snelle communicatie voor bedrijven, goede digitale voordruk en snelle levering. Kortom, uitstekend bedrijf!

Snelle service en korte lijntjes

De offerte was snel binnen, en toen het bestand niet van voldoende kwaliteit bleek werd er meegedacht hoe ik het dan aan kon leveren. De gewenste tas bleek niet op tijd leverbaar, maar er werden gelijkwaardige alternatieven voorgesteld.

Geweldig, meedenken en goede service

Om binnnen korte tijd Waaiers te krijgen, duidelijk advies over wat er wel en niet mogelijk is. Meedenken met het concept etc. Hierdoor binnen 5 werkdagen, gedrukt en geleverd zodat we ze met veel plezier aan de leden van onze dansschool Tropical Salsa Den Helder konden uitdelen aan het begin van de “Warme” Feestavond.

Snel contact en service op maat!

Na de eerste aanvraag, volgde er snel contact en werd er heel goed met mij mee gedacht om tot het gewenste resultaat te komen. Echt top! Levering was ook lekker snel.

Super klantvriendelijk bedrijf

Ik heb een jaar geleden een bestelling geplaatst. Dit jaar wilde ik weer een zelfde soort bestelling doen. In een mum van tijd hadden ze mijn oude offerte teruggevonden en een helder beeld geschetst van de mogelijkheden voor een nieuwe bestelling. tussendoor vroegen ze of ze nog iets voor mij konden betekenen. nadat ik besteld had, was er heldere communicatie over de verzending en ze maakten continu duidelijk dat ik over alles contact met hen kon opnemen. Het hele bestelproces was zorgeloos en de klant stond altijd centraal. Helemaal top!

Fijne, snelle service en topkwaliteit

Dylan van Bedrukken.nl heeft ons voorzien van vakkundig advies, was snel en betrouwbaar in de communicatie en heeft van het begin tot het uiteindelijk bestellen van de bedrukte boekjes met ons meegedacht en is ons tegemoet gekomen. Top!

Top service en product!

Snel contact, ze denken goed mee en passen aan waar nodig. Levertijd zoals vooraf afgesproken. Wij van de kampcommissie zijn er al heel erg blij mee, hopelijk de kinderen volgende week ook! We komen zeker bij jullie terug bij andere activiteiten! Super bedankt!

Snelle service en persoonlijk contact

Snelle reacties op mijn vragen en mails. En een spoedvraag snel en goed afgehandeld. Product ziet er top uit. Precies zoals het drukvoorbeeld dat ik via de mail ontving. De volgende keer gaat onze bestelling weer via bedrukken.nl!

Prachtige bedrukte flesopeners

De bedrukking van de flesopeners is erg mooi gelukt! Duidelijk leesbaar en goed scherp gedrukt. Precies zoals we hadden gehoopt. Het mailcontact verliep ook heel makkelijk en de bedrukking werd precies zo aangepast, gecheckt en gemaakt zoals we wensten. Super dus!

Goede communicatie, snelle reactie en prima eindresultaat

Goede communicatie, snelle reactie en prima eindresultaat

Super service!

Voor het zoeken van makkeijke shirt voor een schoolkamp, kwam ik bij Dylan terecht. Na een paar keer brainstormen en wisselen van offerte (budget technisch) kreeg ik 2 samples opgestuurd om de kwaliteit op school te bespreken. We wilde graag een bedrukking en een proefdruk was dan ook geen probleem. Zodra we eindelijk compleet waren met alle kosten en bedrukking moest er snel geschakeld worden, want kamp was al bijna. Ze hebben super snel geschakeld en binnen een week had ik alles binnen en kunnen de kids op kamp!! Dylan bedankt voor de snelle service en het geduld!!

Snelle, persoonlijke en professionele service!

Heel fijn hoe we snel en persoonlijk geholpen werden bij de bestelling van ons product. Bij het vaststellen van de juiste drukkleur werden we vriendelijk geholpen en ook bij het volgen van de bezorging daarna bleef het contact goed en snel. Een prettig en professioneel bedrijf om mee samen te werken!

Onze ervaring met Bedrukken.nl is in één woord geweldig. Goede communicatie en er wordt meegedacht, de levering is snel. Kortom, top.

Alles vlot verlopen

Elke bestelling wordt perfect afgehandeld. Duidelijke website, vlotte communicatie en zeer vriendelijke mensen.

Snelle en goede service

Na het aanvragen van de offerte kreeg ik dezelfde dag nog een mail met meer informatie. Het contact met de klantenservice verliep hierin heel vlot. Helaas was het door mijn werkzaamheden niet mogelijk om alles nog dezelfde dag af te ronden en dit had ik gemeld. Het was wel jammer dat ik heel veel mails kreeg met de vraag of ik al iets wist. Dit mag wat minder.

Meedenkend, snel, communicatief en prachtig resultaat

Prachtig set espresso kopjes met logo op de onderzetters geleverd. Ondanks het Pinksterweekend snelle service en het resultaat is boven verwachting. Dank!

Goeie communicatie en snelle service!

Erg snel mails terug gehad over onze offertes en later aanpassen was zo geregeld. Nooit achteraan hoeven bellen en geen stress over gehad.

Al een aantal keer via bedrukken.nl notitieboeken met logo besteld. Tevreden met resultaat

Snel schakelen, aanbieden van alternatieven / meedenken, zeer prettig contact. Dank weer!

Ik heb katoenen geschenkzakjes besteld die er prima uit zien. De communicatie verliep erg persoonlijk, daarin wordt echt het verschil gemaakt met andere aanbieders.

Goede communicatie

Ik heb een goede ervaring gehad met het bestellen op bedrukken.nl. Ik werd erg goed en snel geholpen bij vragen en het geleverde product is van goede kwaliteit. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van het proces.

Meedenken, betrokken en oplossingsgericht

Prima ervaring met bedrukken.nl. Ik had een idee voor een 'give-away' in de vorm van een sleutelhanger en vroeg of bedrukken.nl mij hiermee kon helpen. Het idee werd geconcretiseerd waarna ik een digitaal voorbeeld mocht ontvangen. Dit kwam overeen met wat ik in gedachten had. Ze probeerden mijn bestelling nog te laten versnellen (op mijn verzoek), maar was jammer genoeg niet mogelijk (ik voelde mij wel serieus genomen). Bij ontvangst bleek dat een deel van bedrukkingen mislukt waren (scheef/incompleet), waardoor deze niet gebruikt konden worden. Nadat ik dit had aangegeven werd hier netjes op gereageerd en zou opgelost worden. Dit bleek ook het geval, binnen twee weken kreeg ik een nieuw pakketje binnen met daarin het aantal gecorrigeerde sleutelhangers. Enige tip die ik bedrukken.nl wil meegeven is om een kwaliteitscontrole toe te passen voordat een product uitgeleverd wordt. Het contact heb ik als fijn en professioneel ervaren. Wellicht tot een volgende keer :)

Super fijn bedrijf

Bij mijn bestelling ben ik erg goed geholpen door Pieter. Hij is erg proactief en denkt mee met wat mogelijk is. Er zijn maar weinig bedrijven met wie ik zo'n soepele samenwerking heb gehad. Ik ga hier zeker vaker onze producten met logo laten bedrukken.

Perfecte begeleiding tot resultaat

Via Google bij deze partij gekomen en vanaf begin tot eind dat gekregen wat je wilt en zoals het hoort. Prima vertrouwde en snelle communicatie en doen/krijgen wat je wenst.

Goed en snel geholpen!

We hebben mooie spaarvarkens met logo ontvangen!

buitengewoon klantvriendelijk

Bij meerdere bedrijven geprobeerd informatie in te winnen, maar Bedrukken.nl heeft mij super geholpen met het nemen van een beslissing. Ook in de ondersteuning voor het ontwerp hebben ze erg geholpen.

De Bolanden 4

7071 PW Ulft

0315-200010

Over Bedrukken.nl

Bedrukken.nl is dé specialist op het gebied van relatiegeschenken met logo. Door ons grote assortiment en eigen voorraad zijn we in staat om jouw relatiegeschenken heel snel te leveren, al vanaf 2 werkdagen. We bedrukken deze in onze eigen drukkerij, waardoor een goede kwaliteit en snelle levertijd gegarandeerd is. Heb je hulp nodig bij de keuze voor de beste relatiegeschenken? Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar. Bel ons op 0315-200010 of stuur een mail naar [email protected]. Of breng een bezoek aan onze drukkerij in Ulft. Tot ziens bij Bedrukken.nl!