Snelle reactie tijd, meedenkend en adviserend. Mooi eindresultaat waar we veel plezier aan gaan beleven.

Snelle reactie, proefdruk en levering!

snelle service, correcte levering

...

Snel, Behulpzaam, Professioneel

Wij wilden mokken laten bedrukken maar waren niet helemaal uit het design. Ik ben door een accountmanager goed geholpen met advies en eprsonelijke service. Er is duidelijk extra aandacht gegeven om de klant tevreden te stellen. Vervolgens kwam het eindproduct sneller dan verwacht binnen. Hartelijk dank!

Prima product voor prima prijs en snelle levering.

Goede service en mooi product!

Voor onze muziekvereniging hebben we sjaals besteld met een mooi, geborduurd logo. We zijn heel erg tevreden met het resultaat! Bovendien kregen we snel antwoord op al onze vragen en werden we fijn op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling! Wij zijn blij!

Snel, betaalbaar en fijne service

Ik heb 48 mokken besteld met een opdruk in twee kleuren. Deze werden tijdig geleverd, voor een nette prijs. Al met al een aanrader!

Snelle en correcte service

Zeer positief! Leuke en stevige afstudeerhoedjes met mooi logo. Snel schakelen en supersnelle levering!

Goed, goedkoop én snel kan hier gewoon!

Ik ben hier heel vriendelijk geholpen. En ze hebben mij uitstekend geïnformeerd over de mogelijkheden.

Klant is koning mag in één zin met bedrukken.nl

Prima communicatie prima levering prima prijs kwaliteit verhouding Toezeggingen worden nagekomen. Ben erg goed tevreden.

Heel heel tevreden

Prettig contact met de verkoper, denken mee, doen wat ze beloven, vlotte levering en mooi eindproduct! Blij met ze!

Mooi bedrukt en super snel geleverd!

Alles ging goed

Goede service en behulpzaam personeel

Voor mijn werkgever heb ik de bureaustandaard met ons logo afgenomen bij Bedrukken.nl. Na in eerste instantie twee weken geen levering te hebben ontvangen, bleek dat er iets mis gegaan was met betrekking tot de bestelling. Toen het probleem eenmaal duidelijk was, is dit snel en vakkundig opgelost. Ongeluk zoals dit zit in een klein hoekje, maar gelukkig was de service van Bedrukken.nl zeer professioneel. Vandaag zijn onze producten geleverd en ik ben erg tevreden met het resultaat.

Fijne, snelle en persoonlijke service

Heel fijn contact gehad en goede service. De bedrukte tas voldoet zover aan onze verwachting. Wij raden jullie zeker aan, een snelle service, een goede prijs en prettig klantcontact. Wij zullen zeker nog een keer een bestelling doen.

Goede service, denken mee in oplossingen

Kleding besteld voor een carnavalsvereniging. Goede service en advies gekregen in de mogelijkheden en beschikbaarheid van kleding. Snelle levering na plaatsen bestelling

Goed!

Goede service en snelle levering.

Goede communicatie en zeer flexibel

Pieter heeft mij zeer goed geholpen en alles is optijd en goed geleverd.

uitstekend!

na 2 verschillende samples (tassen) te hebben ontvangen, nog niet helemaal naar wens. Dylan denkt zeker mee waardoor wij DE tas die we zochten hebben gevonden. ons logo staat er ook helemaal perfect op! een aanrader dus!

Mooie tasjes, snelle levering

Wij zijn zeer tevreden met de snelle levering en het makkelijk, snel schakelen van Bedrukken.nl. Ook de pennen zien er goed uit.

Top service!

Vlotte, vriendelijke communicatie en kwaliteitsvol product dat tijdig geleverd werd. Fijn dat we eerst een proefdruk via mail mochten ontvangen, waardoor we een beter idee hadden van onze bestelling.

Ziet er fantastisch uit. Top!!

Prima service en mooi product. Top prijs kwaliteit verhouding

Top! Een hele goede dienstverlening en alles volgens afspraak

Strakke bedrukking

Altijd spannend hoe de bedrukking eruit gaat komen te zien, maar ontzettend goed gelukt en ziet er strak uit.

Snelle en correcte service

Snelle en correctie afhandeling van al onze verzoeken, denken goed mee en geven duidelijk advies!

Servicegericht en prijs-kwaliteit verhouding in balans

De zoektocht naar de juiste bedrijfsmok werd door de servicegerichte klantenservice heel eenvoudig. Het product is inmiddels ontvangen en prijs - kwaliteit is mooi in verhouding. Hartelijk dank!

De Bolanden 4

7071 PW Ulft

0315-200010

Over Bedrukken.nl

Bedrukken.nl is dé specialist op het gebied van relatiegeschenken met logo. Door ons grote assortiment en eigen voorraad zijn we in staat om jouw relatiegeschenken heel snel te leveren, al vanaf 2 werkdagen. We bedrukken deze in onze eigen drukkerij, waardoor een goede kwaliteit en snelle levertijd gegarandeerd is. Heb je hulp nodig bij de keuze voor de beste relatiegeschenken? Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar. Bel ons op 0315-200010 of stuur een mail naar [email protected]. Of breng een bezoek aan onze drukkerij in Ulft. Tot ziens bij Bedrukken.nl!