Super snelle service

Het product heeft een goede kwaliteit voor een nette prijs. Levering was erg snel. We ontvingen een mooi artikel met een goede opdruk. Erg blij mee.

Vriendelijk en snelle afhandeling

Wij hadden op redelijk korte termijn bedrukte artikelen nodig en bij Bedrukken.nl konden ze dit zeer snel leveren. We zijn dan ook zeer te spreken over de vriendelijkheid én de levering van de bestelde artikelen.

Klantvriendelijk, voordelig en snel

Zeer behulpzame en vriendelijke medewerker. Voor hele schappelijke prijs ontzettend leuke parasols met logo voor onze tennisvereniging besteld.

Snel geleverd en uitstekende kwaliteit!

Een aanvraag gedaan via de website voor het bedrukken van laadkabeltassen, kreeg al zeer spoedig een proefdruk in de mail, akkoord gegeven en snel geleverd, top service!

Uitstekende persoonlijke service!

Dit is geen bedrijfje waar alles geautomatiseerd is. Ze assisteren je met het maken van de juiste keuzes voor jou product. Ik ben uitstekend geholpen. Had ik het ergens anders besteld zou het hoogstwaarschijnlijk een stuk minder goed gelopen zijn. De mensen van bedrukken.nl hadden me erop gewezen dat mijn logo te veel detail had om goed over te komen. Ze hielpen me aanpassen en klaar! Nog even een voorbeeldje van hoe het product er uiteindelijk zou uitzien en perfect geleverd. Niks op aan te merken!

Erg snel en erg behulpzaam

Via de site kon ik niet het product vinden waar ik naar op zoek was, want we zijn specifiek op zoek naar duurzaam materiaal, maar via de mail kregen we op de dag zelf nog antwoord en is het heel snel geregeld. Ontzettend fijne samenwerking!

super kwaliteit en service van bedrukken.nl

Voor het snel laten bedrukken van 50 tasjes was ik bij Bedrukken.nl aan het juiste adres. Ze leveren gaaf topwerk en komen de afgesproken levertijd ook na! De collega's waren ontzettend blij met dit bedrukte tasje.

De bestelling was snel geregeld en bezorgd. Ruimschoots op tijd voor ons evenement wat erg fijn is.

Goede service, mooie bedrukking

Vakantie tasjes laten bedrukken voor de hele school. Mooie prijs en vlot geleverd. Top!!!

Fantastisch wéér

Ik was eigenlijk weer eens te laat met bestellen... Tja, klanten.... Probeer ze op te voeden, maar dat lukt nooit ;-) Snel schakelen van beide kanten heeft er wéér voor gezorgd dat ik toch alles op tijd binnen had! De verkeersregelaars van de wielerronde van 's-Gravenzande zijn op tijd aangekleed! Dank!

Super goede en snelle service

Super goede en snelle service

Supersnelle service en top product geleverd!

We hadden op korte termijn bedrukte goodies nodig. Bedrukken.nl stond snel klaar en leverde op tijd super gave goodies. Erg blij met het product, maar nog meer met de snelle service.

Super ervaring!

Hele goede samenwerking, makkelijk te bestellen en super snel geleverd!

Prima kwaliteit voor een prima prijs!

Ik ben vriendelijk geholpen bij bedrukken.nl. De service was snel en de prijs mocht er ook wezen.

Wat een supersnelle top service!

Bedrukken.nl is denkt mee, is flexibel en betrouwbaar. Ik had een spoedlevering nodig, maar wat wel echt goed moest zijn. En dat is het!

Vriendelijk personeel, bereid om mee te denken in oplossingen. Ook heel tevreden met de snelle levering. Producten worden netjes bedrukt!

Bedrukken.nl heeft ons razendsnel geholpen met het bedrukken en leveren van rugzakjes. Klasse!

Goede en snelle service. Ik raad dit iedereen aan.

goede service, kwaliteit en levering

We zochten een low budget cadeau voor ca. 350 leerkrachten, maar het moest functioneel en kwalitatief goed zijn. Hier zijn we geslaagd door een goed aanbod en een professionele salesafdeling. Wat ook heel fijn is; ze zijn heel goed bereikbaar per mail of telefonisch, dus bij vragen heb je snel contact en antwoord. Tot het zoeken van een product tot aan de levering was alles goed geregeld. We werden goed op de hoogte gehouden van de levering, kregen vooraf een voorbeeld van het bedrukte product en ze denken met je mee. Het is fijn om met een bedrijf als bedrukken.nl om zaken mee te doen.

Snelle service, goed bereikbaar en super vriendelijk!

Snelle service, goed bereikbaar en super vriendelijk!

Mooie produkten en een geweldige service.

Nadat ik mijn bestelling had gedaan, T-shirts voor groep 8, werd er snel gereageerd. Geweldige communicatie en snelle levering. Het eindprodukt is prachtig.

Goede bedrukking, snelle service, niks te klagen

Zelf heb ik 50 zonnebrillen laten bedrukken bij bedrukken.nl. Zelf was ik bang dat het niet optijd binnen kwam maar na het aangeven dat er haast bij was is er snel gehandeld. Na wat mailtjes over en weer, wat ideeen gegeven door bedrukken.nl zelf was het snel allemaal geregeld. Al met al, snelle en goede service met een perfecte levering.

Goede ervaring

Door gemakkelijke plaatsing van bestelling en snelle levering!

Super service

Wij moesten last minute 500 tote bags met logo bestellen. Nadat ik met Customer Service in contact was (contactpersoon Jelle) heeft hij ons ontzettend snel geholpen. Zelfs met feestdag in die week werd de bestelling vroeger geleverd dan verwacht. Prijs/kwaliteit/service is ook top. Zeer tevreden, wij bestellen hier zeker nog terug. Bedankt aan iedereen van Bedrukken.nl.

Goede service en snelle levering!

Goede service en snelle levering. De kleur die we zochten was helaas niet aanwezig maar er werden wel hele goede en vergelijkbare alternatieven geboden door Jelle. Dank!

De Bolanden 4

7071 PW Ulft

0315-200010

Over Bedrukken.nl

Bedrukken.nl is dé specialist op het gebied van relatiegeschenken met logo. Door ons grote assortiment en eigen voorraad zijn we in staat om jouw relatiegeschenken heel snel te leveren, al vanaf 2 werkdagen. We bedrukken deze in onze eigen drukkerij, waardoor een goede kwaliteit en snelle levertijd gegarandeerd is. Heb je hulp nodig bij de keuze voor de beste relatiegeschenken? Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar. Bel ons op 0315-200010 of stuur een mail naar [email protected]. Of breng een bezoek aan onze drukkerij in Ulft. Tot ziens bij Bedrukken.nl!