Goede ervaring

Door gemakkelijke plaatsing van bestelling en snelle levering!

Super service

Wij moesten last minute 500 tote bags met logo bestellen. Nadat ik met Customer Service in contact was (contactpersoon Jelle) heeft hij ons ontzettend snel geholpen. Zelfs met feestdag in die week werd de bestelling vroeger geleverd dan verwacht. Prijs/kwaliteit/service is ook top. Zeer tevreden, wij bestellen hier zeker nog terug. Bedankt aan iedereen van Bedrukken.nl.

Goede service en snelle levering!

Goede service en snelle levering. De kleur die we zochten was helaas niet aanwezig maar er werden wel hele goede en vergelijkbare alternatieven geboden door Jelle. Dank!

Snelle service en mooi blikje

Mijn ervaring met bedrukken.nl is erg goed. Ze hebben de blikjes volgens afspraak op tijd geleverd. De blikjes met ons logo erop zien er goed uit.

Hele fijne en snelle communicatie. Mooi eind product ontvangen. Ben zeer tevreden!

Klantvriendelijk, snellere levering, prachtig eindresultaat

Voor het 10 jarige jubileum van mijn bedrijf heb ik waaiers laten bedrukken. De website is heel gebruiksvriendelijk, kreeg heel snel een mailtje met een voorbeeld van hoe het eruit zou komen te zien. Na akkoord te hebben gegeven werd het product bedrukt. Ik kreeg netjes een update van het proces en wanneer het op de post zou gaan. 4 werkdagen net zoals op de website vermeld staat. Alles naar wens, zeer klant vriendelijk, snelle levering en prachtig eindresultaat!

Goede communicatie!

Hulpvaardig bij het uitzoeken van een mooi presentje voor ons 40 jarig jubileum van onze Tuinvereniging de Fenix.

perfecte service

Rugzakjes voor school besteld, natuurlijk zo goedkoop mogelijk. Maar ondanks de lage prijs krijg je een perfecte service en maken ze het ontwerp een paar keer, zodat je tevreden bent over het resultaat. De levering was ondanks het krappe tijdsbestek toch nog ruim op tijd. Kortom een top bedrijf waar je waar krijgt voor je geld.

Jelle Visser zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.

Voor ons 150-jarig jubileum hadden wij op korte termijn "bedrukte" tassen en pennen nodig. Jelle Visser heeft ons hier uitstekend in geadviseerd en begeleid. Daarnaast werd alles keurig op tijd (zoals afgesproken) geleverd en waren wij zeer tevreden over de kwaliteit maar ook het uiterlijk van deze artikelen. Ook het drukwerk zag er goed uit. We hebben een fantastische jubileum week gehad en al onze klanten en relaties hebben een super mooie en goed gevulde goodybag mogen ontvangen. Dank hiervoor.

Goed product

Ik heb sporthanddoekjes en bidons laten bedrukken voor mijn zaak als Personal Trainer. Ik ben tevreden over de kwaliteit!

Behulpzaam en vriendelijk

Het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk. Tijdens het hele process hebben wij altijd snel antwoord ontvangen op onze vragen.

Snelle, goede levering

Vooraf een sample thuis, zodat we even konden 'voelen', ook meteen een voorbeeld op de mail en bij levering is het gewoon precies hetzelfde zoals op het voorbeeld. Wij waren super tevreden! Daarnaast ook heel goed en snel contact gehad met de accountmanager. Wij hebben geen klachten en zouden Bedrukken.nl bij iedereen aanbevelen.

Makkelijk bestellen, denkt goed mee als er iets beter kan, snelle levering en vriendelijke en behulpzame medewerkers (Jelle). Helemaal top dus!

Goed te doen, goed overleg mogelijk en snelle levering.

Goed te doen, goed overleg mogelijk en snelle levering. Achteraf valt kwaliteit een beetje tegen. Maar misschien hadden wij ons iets beter moeten verdiepen in het product.

Goede prijzen, fijne communicatie

Goede persoonlijke klantenservice. Levertijd was wat lang, maar kan ook aan DHL gelegen hebben. Al met al een prima bedrijf!

Snel, efficiënt en klantvriendelijk

Aangenaam verrast door de snelle reactie, en verdere heldere communicatie. Altijd fijn! Verder was het product helemaal naar wens en snel geleverd, ik ga hier zeker in de toekomst meer zaken mee doen.

Super goede service

Fijne ervaring met bedrukken.nl. Goede service en snelle reacties op de gestuurde mails. Veel geduld met het uitzoeken van het juiste artikel. En snel geleverd!

Dringend een aantal linnen tasjes nodig voor een beurs, na telefonische overleg binnen 2 dagen geleverd. Top!

Super sevice en goede kwaliteit.

Vanaf het eerste contact heel professioneel en netjes geholpen. Klantvriendelijk en uiteindelijk super kwaliteit geleverd. Een echte aanrader.

Nette producten en de juiste service

Voor Hockey Club Zevenbergen H1 op zoek naar een bedrijf die zowel bedrukking als vesten kan aanleveren. De prijs-kwaliteit verhouding is echt optimaal, ook wordt er goed meegedacht over plaatsing van bepaalde logo's. Dit is zowel in de toekomst voor herhaling vatbaar maar ook voor andere mensen raad ik dit aan.

Dylan dacht goed mee en heeft zijn best gedaan om de bestelling op tijd bij ons te krijgen, ondanks de krappe deadline. Tevreden met het eindresultaat.

snelle levering, snelle reactie, ga zo door

Nette producten en goede service

Alles ziet er netjes uit en goede persoonlijke service gekregen.

goede service en mooi product

snel en vriendelijk geholpen met de proefdruk aanpassen en het geleverde product is supernetjes!

Drukwerk goed en service uitstekend

Aanlevering van het drukwerk werd goed en duidelijk doorgesproken en volgens afspraak op tijd verzonden. Toen de postservice (andere partij) ineens de zending even kwijt was, nam berdukken.nl meteen actie om het terug te vinden. Vooral die snelle bereikbaarheid was top.

De Bolanden 4

7071 PW Ulft

0315-200010

Over Bedrukken.nl

Bedrukken.nl is dé specialist op het gebied van relatiegeschenken met logo. Door ons grote assortiment en eigen voorraad zijn we in staat om jouw relatiegeschenken heel snel te leveren, al vanaf 2 werkdagen. We bedrukken deze in onze eigen drukkerij, waardoor een goede kwaliteit en snelle levertijd gegarandeerd is. Heb je hulp nodig bij de keuze voor de beste relatiegeschenken? Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar. Bel ons op 0315-200010 of stuur een mail naar [email protected]. Of breng een bezoek aan onze drukkerij in Ulft. Tot ziens bij Bedrukken.nl!