Ik benadruk dat bedrukken.nl een topbedrijf is.

Goede service, zonder te vragen een proefdruk meesturen zodat je gelijk weet wat je krijgt. Echt helemaal top! Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Snelle levering, fijne service

Boekjes zijn snel binnen een week geleverd. Ook was het contact telefonisch fijn. Direct en meedenkend, daar houd ik van!

Snel en mooi!

Op donderdag bedrukte koffiekopjes besteld en maandag al geleverd! Op de kwaliteit is ook niets af te dingen, details waren goed zichtbaar en de overall look is prima. De prijs is misschien wat hoog, maar dan heb je ook wat! De communicatie vooraf en achteraf verliep vlot en zorgvuldig.

Fijne communicatie en snelle levering!

Pakket met pennen besteld. Fijne service. Dankjewel.

Prima drukwerk tegen een scherpe prijs

Goed persoonlijk contact zodat onze wensen prima zijn uitgevoerd. Super tevreden.

Uitstekende service en levering

Behulpzame medewerkers, meedenkend, snel, flexibel. Kwaliteit van het product is volledig naar verwachting, zeer tevreden.

Snelle verzending en goed bedrukt!

Vorige week drinkflessen besteld en ze zijn sneller dan verwacht binnengekomen. Daarnaast erg behulpzaam over de mail en je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces.

TOP SERVICE!

CORRECTE AFHANDELING VAN BESTELLING

Duidelijken accuraat

Snelle levering en goede communicatie

Snelle en goede service, vriendelijke behulpzame mensen. Prima prijs.

Denken goed mee!

Inmiddels heb ik de bestelling ontvangen en ziet er goed uit. Vooraf dachten ze goed mee hoe het logo het beste op een spiegeltje kon. Fijn dat ze even overlegden met mij om zo samen tot een mooi resultaat te komen.

Fijne communicatie, prima service, mooi product

Ons logo staat prachtig te blinken op de usb-sticks die we aanschaften, mooi gedaan. Niet het idee bij een webwinkel te kopen... persoonlijk, vriendelijk, professioneel en een zeer goede opvolging.

Prachtige teenslippers

Wij kochten onze teenslippers voor onze trouw. Wij kregen een top service!!!

Prettige service

De bedrukte glazen en koffiekopjes met bedrijfslogo zien er super uit en snel geleverd!

Topservice, mooi product

Na persoonlijk contact de afspraken bevestigd en via een voorbeeld akkoord gegeven. Zelfs tijdens het proces al even een foto van het resultaat en het complete pakket mooi op tijd bezorgd!

super service, snel, correct, kwaliteit!!!

Op korte tijd nog relatiegeschenken nodig voor onze sportclub met logo, persoonlijk begeleid doorheen de bestelling, vlotte communicatie en correcte levertijd. Iedereen was blij met zijn geschenk.

Een Top ervaring!

Goede service en hulp bij de bestelling! Heel fijn om mee samen te werken!

Goede service en een mooi product gekregen!

Na wat mailwisseling en een belletje zijn we er prima uitgekomen. Ik heb een mooi product gekregen.

Super snelle levering en goede kwaliteit

Op 1 feb 500 bedrukte tasjes besteld en op 4 feb smiddags geleverd. De kwaliteit is goed, dus wij zijn tevreden!

Zeer goede service

Ontzettend snelle en goede service. De mutsen zijn ook van goede kwaliteit met mooie borduring.

Goed!

Mokken besteld om te bedrukken, dezelfde dag nog een proefdruk gekregen en paar dagen later hadden we ze binnen, super!

Snelle, duidelijke en meedenkende communicatie en service!

Snelle antwoorden, goed geluisterd en meegedacht met onze wensen. Ook bij klein misverstand een snelle en fijne oplossing aangedragen, dus we komen zeker terug voor volgende artikelen die we willen laten bedrukken.

Erg mooi resultat tegen een acceptabele prijs !

Erg mooi resultat tegen een acceptabele prijs !

Goede prijs-kwaliteit verhouding en service

Een hele prettige persoonlijke service heb ik ervaren. Begeleiding door iemand die verstand van zaken heeft en mag beslissen. En dat allemaal voor een relatief kleine order. Netjes op tijd geleverd! Dat is voor mij een reden om een dikke 10 te geven.

Keurig netjes! Helemaal volgens afspraak geregeld.

Wat you see is what you get! Dus geen tegenvallend product. Mooi gedrukt, prima kwaliteit van het bestelde notitieboekje. Nette prijs ook. Met andere woorden: voor herhaling vatbaar. Ik ben blij met deze leverancier. Voor herhaling vatbaar!

De Bolanden 4

7071 PW Ulft

0315-200010

Over Bedrukken.nl

Bedrukken.nl is dé specialist op het gebied van relatiegeschenken met logo. Door ons grote assortiment en eigen voorraad zijn we in staat om jouw relatiegeschenken heel snel te leveren, al vanaf 2 werkdagen. We bedrukken deze in onze eigen drukkerij, waardoor een goede kwaliteit en snelle levertijd gegarandeerd is. Heb je hulp nodig bij de keuze voor de beste relatiegeschenken? Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar. Bel ons op 0315-200010 of stuur een mail naar [email protected]. Of breng een bezoek aan onze drukkerij in Ulft. Tot ziens bij Bedrukken.nl!