Zeer slecht en onprofessioneel bedrijf!

Wat een aanfluiting is dit bedrijf! Belachelijke klantenservice! Even een samenvatting: - na diverse offertes aangevraagd te hebben, gekozen voor bedrukken.nl vanwege prijs/kwaliteit verhouding en tijdig de tassen besteld, als kerstgeschenk voor de klanten. Nou toen begon het: - verkeerde logo werd als voorbeeld toegestuurd, terwijl er vanuit ons bedrijfsgegevens werden aangeleverd voor op de tas. Er werd gezegd dat ze een ander logo hadden besteld maar dit was niet waar, we hadden dit ontwerp specifiek gemaakt mét bedrijfsgegevens - daardoor liep de levering vertraging op en was volgens hen onze schuld! - wij hebben doorgezocht naar andere bedrijven die wel tijdig konden leveren en dit aangegeven. Toen werd er opeens wel gezegd tijdig te kunnen leveren en toegegeven dat het hun fout was met het logo. - op tijd geleverd, fijn, maar met tassen van zeer slechte kwaliteit opdruk. Dit was ons niet verteld, dat met een witte opdruk op zwart tasje, de zwarte stof door de opdruk heen komt waardoor het heel vlekkerig toont. Echt zonde en niet iets wat wij aan onze klanten willen schenken! - contact gezocht, tassen opgestuurd, half december al. - geen enkele reactie meer van bedrukken.nl, diverse keren nagevraagd. - er werd aangegeven dat er geen tassen waren ontvangen en we moesten maar een nieuw pakket opsturen. -wij hebben het uitgezocht bij de Post en het was WEL afgeleverd. - opeens toch wel gevonden bij Bedrukken.nl, wat een toeval! De druppel voor mij nu is, dat er korting wordt gegeven op de tassen, maar dat zij voor een extra dekkende zeefdruk nog 700 EURO gaan berekenen. BELACHELIJK! dus dan ben ik 1400 euro kwijt aan 500 tasjes, voor een kerstgeschenk van 2020? Wat denkt dit bedrijf? Nooit hier bestellen!

Top Website

Zeer gemakkelijke website, alles zeer overzichtelijk Zeer snelle reactie en snelle levering

goede ervaring

goede communicatie en kwaliteit van bedrukking. Stevige kopjes

Prima levering!

Goede communicatie, dus geen overdaad aan email, prima levering, en goede afhandeling.

goed en snel geregeld

prima contact en snelle reactie. kwaliteit van pashouders voor de rest ook prima.

super service en producten

400 stevige shoppers besteld met bedrukking voor Kerst. Levering ging vanuit bedrukken.nl prima, helaas zat er een bezorgbedrijf tussen die de zaakjes niet op orde had. Gebeld met kantoor en de volgende dag had ik ze alsnog binnen door slim en snel handelen van de mensen bij Bedrukken.nl. Dit redde voor ons de kerst! Thanx allemaal!

Uitstekend geholpen en goed product afgeleverd gekregen

Ik heb zeer goede ervaring met mijn bestelling bij bedrukken.nl. Zat met een deadline maar alles kwam goed. Product was wat we verwacht hadden.

Service en product allebei top

Voor een winkeliersvereniging met spoed 1000 bedrukte tasjes nodig. Goed advies, snelle levering en prima product.

Rik is top

snelle, persoonlijke benadering en daar houd ik enorm van!

Uitstekende dienstverlening.

Communicatie verliep soepel en afspraken werden nagekomen. Precies zoals het hoort. Nogmaals bedankt voor jullie hulp.

Top service en kwaliteit!

We hebben rugzakken laten bedrukken en mutsen met logo laten borduren bij Bedrukken.nl, beide van zeer goede kwaliteit! Snelle levertijd en zeer goede service!

Geweldige service, zeer vriendelijk en hele vlotte en complete levering

Vanwege de kerstdrukte eerst even gebeld, en het zou geen probleem worden. En dat was het ook niet: nog een dag eerder geleverd dan aanvankelijk aangegeven. Super!

Niet verwacht, tóch gekregen

Ik moest door omstandigheden binnen enkele dagen een aantal bedrukte koffiemokken hebben in de week vóór Kerst. Ik had al van diverse kanten vernomen dat "de productielijnen vol zitten", dus ik vreesde dat het niet ging lukken. Via een zoekopdracht terecht gekomen bij bedrukken.nl en die beloofden de mokken te leveren over 4 werkdagen. In de praktijk werden ze zelfs 1 dag eerder afgeleverd! En de prijs klopte óók. Top! Dat smaakt naar méér.

Snelle levering, goed contact en mooie producten

We hebben mutsen met een geborduurd logo besteld en zijn hierover zeer tevreden! Het contact met accountmanager Rik verliep zeer goed en snel, de levering was snel en het uiteindelijke resultaat is zeer naar wens. Bedankt!

Snel, concreet, vriendelijk

Ik had geen wereldorder voor Bedrukken.nl maar de adequate afhandeling was er niet minder om. Fijne club om mee te werken.

Top service en goede kwaliteit

We hebben mutsen laten borduren, omdat ons logo iets heel gedetailleerd was, hebben ze een alternatieve opdruk aangeboden die ons super is bevallen. De mutsen en opdruk zijn van goede kwaliteit en de service was snel en behulpzaam!

Prettige service, mooie producten

Prettig contact gehad met de accountmanager. Snel antwoord op mijn vragen en geen probleem om meerdere wijzigingen door te voeren. Ook over het eind resultaat zijn we tevreden. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Een track & trace zou een welkome aanvulling zijn.

Snelle service, vriendelijke mensen, prima prijs-kwaliteit verhouding

We moesten even wachten tot het gewenste artikel weer op voorraad was maar daarna ging de communicatie, de bestelling en de levering vlotjes en correct. Prima eerste ervaring!

goede service, snelle levering

Ik heb pennen besteld voor de hele school. Ik wilde graag een opdruk, maar helaas kon het logo zoals ik wilde niet bedrukt worden. Er werd goed meegedacht en ik kreeg verschillende proefdrukken. Wat zijn wij tevreden over het resultaat. Mijn complimenten!

Super service!

Heel goed geholpen, denken goed mee en leveren een goede service!

Snel en mooi!

Heel blij met mijn bedrukte tasjes. Snelle levering en prima kwaliteit

Professioneel, zeer correct en supersnelle levering!

Denken mee en komen gemaakte afspraken na. We zijn zeer tevreden over de dienstverlening en het geleverde product. Wij raden Bedrukken.nl zeker aan!

Snel reactie en maatwerk

Offerte aangevraagd voor mokken met logo, heb snel een reactie gehad met drukvoorbeeld ter controle. Ben blij met het eindresultaat en kwaliteit van de mokken

Goed en vakkundig geholpen

Ondanks een zekere mate van tijdsdruk ben ik goed geholpen eea op tijd te realiseren. Dank daarvoor !

Super service en topresultaat!

Heel vriendelijke en vlotte communicatie en correcte afhandeling van de bestelling tem levering. Aanrader!

De Bolanden 4

7071 PW Ulft

0315-200010

Over Bedrukken.nl

Bedrukken.nl is dé specialist op het gebied van relatiegeschenken met logo. Door ons grote assortiment en eigen voorraad zijn we in staat om jouw relatiegeschenken heel snel te leveren, al vanaf 2 werkdagen. We bedrukken deze in onze eigen drukkerij, waardoor een goede kwaliteit en snelle levertijd gegarandeerd is. Heb je hulp nodig bij de keuze voor de beste relatiegeschenken? Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar. Bel ons op 0315-200010 of stuur een mail naar [email protected]. Of breng een bezoek aan onze drukkerij in Ulft. Tot ziens bij Bedrukken.nl!