Mooie producten, snel en verzorgd geleverd!

altijd topservice

Mooie kleding en andere spullen, goed advies, klantvriendelijk

Topservice en snelle verzending.

Online besteld. S'avonds een mailtje gestuurd met een vraag, direct reactie en passende oplossing. Volgende dag al verzonden. Helemaal top!!!

Super snel geleverd

Goede ervaring

Altijd supersnelle levering en snelle teruggave van geld bij retour. Ook erg vriendelijk aan de telefoon en zeer behulpzaam

Kwalitatief echt goede kleding en uitstekende service

De kleding is al vele jaren kwalitatief goed en de service is snel, persoonlijk en goed. Eerlijk advies.

Alles perfect zowel de prijs en een supersnelle levering!

Ik ben zeer tevreden , via de mail werd er snel gereageerd en ook supersnel geleverd.

Snelle levering en prima service

Duidelijke website en bij vragen krijg je snel reactie.

Leuk

Oede website

Goede ervaring snelle levering

Mijn ervaring is goed snelle levering Keurig verpakt

Goed geregeld

TOP!

Snel en keurig!

Perfecte service en zeer snel geleverd

Mooie trui gekocht aan 50 % korting en levering binnen de 2 dagen. Voor mij doet De Peperkorrel wat het belooft en zal mij zeer zeker nog als klant terugzien !

Perfecte service, zowel in de winkel, aan de telefoon en via de website. Voorbeeld voor veel andere zaken!

Heel snel verzonden, zorgvuldig ingepakt.

Kan ik nog niet geven

Ik heb mij shirt nog niet gehad

Snelle levering en netjes verpakt

Ik had de bestelling snel binnen en zat keurig verpakt.

Bestelde spullen altijd snel geleverd. Bij vragen snel reactie, zelfs in weekend. Heel fijn bedrijf om bij te bestellen .

Super service snelle levering

O Super service snelle levering

Snel en netjes verzorgd.

top!

Goed maar niet volledig

Snelle levering, echter door slecht voorraadbeheer kunnen 2 van de 4 items niet geleverd worden, wat zeer teleurstellend is. Dit is wel direct na constatering door De Peperkorrel naar mij gecommuniceerd, maar deze items waren wel dé items waar ik mij op verheugde

Snel,mooi,goed geleverd.

De teddy body warmer ziet er precies zo uit als op de site. 2 Dagen na bestelling al stevig en veilig verpakt aangekomen. Top!!

Snelle levering, goede service

Snelle levering. Goede kwaliteit. Netjes bezorgd.

Netjes verpakt en snel verstuurd!

Netjes verpakt en snel verstuurd!