Kwalitatief echt goede kleding en uitstekende service

De kleding is al vele jaren kwalitatief goed en de service is snel, persoonlijk en goed. Eerlijk advies.

Alles perfect zowel de prijs en een supersnelle levering!

Ik ben zeer tevreden , via de mail werd er snel gereageerd en ook supersnel geleverd.

Snelle levering en prima service

Duidelijke website en bij vragen krijg je snel reactie.

Leuk

Oede website

Goede ervaring snelle levering

Mijn ervaring is goed snelle levering Keurig verpakt

Goed geregeld

TOP!

Snel en keurig!

Perfecte service en zeer snel geleverd

Mooie trui gekocht aan 50 % korting en levering binnen de 2 dagen. Voor mij doet De Peperkorrel wat het belooft en zal mij zeer zeker nog als klant terugzien !

Perfecte service, zowel in de winkel, aan de telefoon en via de website. Voorbeeld voor veel andere zaken!

Heel snel verzonden, zorgvuldig ingepakt.

Kan ik nog niet geven

Ik heb mij shirt nog niet gehad

Snelle levering en netjes verpakt

Ik had de bestelling snel binnen en zat keurig verpakt.

Bestelde spullen altijd snel geleverd. Bij vragen snel reactie, zelfs in weekend. Heel fijn bedrijf om bij te bestellen .

Super service snelle levering

O Super service snelle levering

Makkelijk bestellen, goede communicatie, netjes bezorgd, op tijd. Echt perfect, ik ben heel tevreden!

Super snelle bezorging!

Het pakje was er heel snel ondanks de drukke periode. Helaas valt de broek klein en heb ik hem retour gestuurd.

Super snelle bezorging!

Snel en netjes verzorgd.

top!

Goed maar niet volledig

Snelle levering, echter door slecht voorraadbeheer kunnen 2 van de 4 items niet geleverd worden, wat zeer teleurstellend is. Dit is wel direct na consta****** door De Peperkorrel naar mij gecommuniceerd, maar deze items waren wel dé items waar ik mij op verheugde

Snel,mooi,goed geleverd.

De teddy body warmer ziet er precies zo uit als op de site. 2 Dagen na bestelling al stevig en veilig verpakt aangekomen. Top!!

Snelle levering, goede service

Snelle levering. Goede kwaliteit. Netjes bezorgd.

Netjes verpakt en snel verstuurd!

Netjes verpakt en snel verstuurd!

Top !!

Mooie collectie, snel geleverd, fijne website

Super leuke sjaal gekocht

Super leuke sjaal gekocht. Op vrijdag en maandag als pakketje ontvangen. Ik had het nog leuker gevonden als het pakketje vrijdag al binnen zou zijn gekomen.

Postbus 150

5660 AD GELDROP