Prettige en snelle afwerking van de order

Positieve ervaring

Super snelle en correcte levering!

Dikke prima

Voor de tweede x besteld en net zo snel als en netjes geleverd als de eerste keer. Top de volgende x.

Top!!

Altijd een goed en professioneel advies en gezelligheid! Mooie collectie en ruime keuze.

zeer goed

Bij telefonisch contact, goed te woord gestaan, vlotte levering van de bestelde artikelen.

Werd vriendelijk te woord gestaan en altijd is er tijd voor een praatje!

Prima service, goed en snel geleverd.

Overzichtelijke website.

Snelle bezorging

Verkoop kwaliteitsprodukten. Snelle levering.

Fantastisch!

Eerste keer besteld bij De Pepperkorrel en de ervaring is heel positief. Netjes ingepakt en snel geleverd. Ontzettend blij met mijn nieuwe Shabbies loafers! :) Zal zeker vaker bestellen bij deze webshop,

Mooie collectie!

Leuke winkel, mooie collectie!

Prima service, mijn bestelde vest was snel in huis. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel top kwaliteit

Perfecte winkel snelle levering en kwaliteits merken

tweede keer dat ik iets heb besteld en kortom, GEWELDIG

Zie boven.

Snelle levering! Mooi verpakt. Leuke korting. Ik bestel zeker opnieuw.

Vijf sterren waardig!

Snelle levering, keurig verpakt en prettig klantcontact!

Leukste winkel in Geldrop met mooie pareltjes

Mooie winkel met mooie bijzondere producten waar ik heel erg blij van kan worden.

Heel klantgericht

Snelle levering. Erg klantgericht. Werd opmerkzaam gemaakt op het feit dat ik niet voor de optie verzenden had gekozen maar ophalen.

Super snelle service

Mooie kleding voor goede prijs. Als er iets mis gaat, wat altijd kan gebeuren, krijg je supersnel reactie en wordt het weer in orde gemaakt. Heel blij!

Snelle levering en keurig ingepakt

Hele snelle levering en heel netjes verpakt.

Geweldige snelle levering

Netjes verpakt en snel geleverd.

Besteld en goede correspondentie

Voor het eerst hier schoenen besteld en zeer tevreden. Besteld met de kerstdagen en kreeg gelijk een bevestiging op de mail. De dinsdag al in huis. Blij mee.

Snelle verzending en keurig verpakt. Telefonisch gped bereikbaar voor informatie

Uiterst snel en betrouwbaar

Mijn bestelling had ik ( ook in de drukke kerstweek bestelling op zondag ) binnen 3 dagen in huis. Niets dan lof!!!!

TOP

Snel geleverd, gewoon in orde !!!

Postbus 150

5660 AD GELDROP