verzorgd, snel en probleemoplossend.

verzorgd, snel en probleemoplossend.

Goede levering met als bonus nog een persoonlijk kaartje

Mijn blouse is aangekomen. Ben er erg blij mee en wat ik erg leuk vind, is dat er ook nog een persoonlijk kaartje bijzit. Dankjewel peperkorrel, ik zal zeker plezier van mijn blouse gaan beleven.

Prima service, snelle levering

Mooie collectie, leuke merken. Snelle levering. Zeker een aanrader!

Snel en persoonlijk

Overzichtelijke website Snelle levering Persoonlijke aandacht dmv een handgeschreven kaart, leuk!

Geweldige service

Ik ervaar altijd goede service, geweldige advies en aardige personeel. De winkel aanraden

Top website!

Super vriendelijk, goed advies.

Top👍🏻

Mooi verpakt en een snelle levering ondanks de Corona..

Fantastisch !!

De Peperkorrel heeft een leuke collectie, voor iedereen wat wils. Leuk merken en voldoende keus. De winkel in Geldrop is overzichtelijk, je wordt op een leuke persoonlijke manier geholpen en te woord gestaan. Het is geen probleem, wanneer je zomaar even binnenloopt om rond te snuffelen of om zodoende alvast wat inspiratie op te doen ter aanvulling van je garderobe, zodat je op een ander tijdstip tot aankoop over kan gaan. Daarnaast is de webshop heel duidelijk en overzichtelijk. Indien voorradig is er een snelle levering. De aangeschafte artikelen worden keurig netjes en met zorg verpakt. Ook eventuele retouren worden met zorg en snel behandeld. Ga zo door !!!

Snelle levering en goede prijzen

Mijn jurk werd snel geleverd met een persoonlijk kaartje erbij.

Leuke winkel en snelle levering online.

Geen klachten. Levering en reacties op vragen zijn zeer vlot verlopen

Super fijne webshop

Leuke merken Fijne acties Super snelle levering

Goede service!

Fijne winkel met een goede service.

Gewoon mijn winkel

Veel keus, gezellig ingericht, super geholpen

Snelle goede levering

Snelle goede levering. Goed verpakt. Vriendelijk kaartje erbij.

Geweldig!!

Mooie en leuke spullen, heel goede service, uitstekend advies., goede kwaliteit, betrouwbaar.

Fijne winkel. Duidelijk, eerlijk en snelle levering!

Bizonder mooie collecties!

Bizonder mooie collecties! Mooie merken, ik slaag altijd als ik iets zoek. Prettige sfeer en goed advies! Mijn dochter en ik komen er al jaren

Helemaal goed!

Snel, aardig en top producten!

Snelle verzending

Ik kreeg mijn trui met een persoonlijk kaartje en een klein cadeautje, heel attent!

De trui die ik besteld had, werd binnen no time geleverd, heel mooi verpakt en met een persoonlijk kaartje erbij 😊

Super snelle levering. Op zondag mijn bestelling gedaan. Dezelfde zondag nog een mailtje met een vraag. Top service.

Leuk aanbod en sneller levering

Veel producten van 10 days

Snelle reactie op vragen en super snelle levering! Enorm blij met de service en mijn bestelling!

Erg overzichtelijk.

goede, persoonlijke service

Wanneer ik iets bestel, is het er de volgende dag. Ook word je persoonlijk benaderd, dat is erg fijn. Zeker omdat je op afstand bestelt. Jammer alleen dat je verzendkosten moet betalen, bij veel andere bedrijven hoeft dat niet.

Postbus 150

5660 AD GELDROP