Heel blij mee

Het is gewoon echt een hele fijne en mooie kraan. De kwaliteit is zeer goed, hij oogt erg mooi in de keuken, het energieverbruik is laag en de kraan wordt aan de buitenkant niet erg heet, waardoor je hem gewoon kan draaien indien nodig.

Mooie kraan

De kraan voelt degelijk aan en werkt goed. De boiler heeft een vrij hoog warmte verlies van rond de 40w ruim 1kwh per dag bij 98graden dit heb ik gemeenten met homewizard. Ik heb zelf de boiler na de eerste dag uit elkaar gehaald en met een met keramische wol na geïsoleerd standby verbruik is gehalveerd naar ongeveer 20w 0.5 kwh per dag. Je kan de boiler niet achter een tijd schakelaar zetten omdat deze niet vanzelf aan gaat nadat ie spanningsloos is geweest dit zou misschien nog eens 100wh perdag kunnen besparen maar is nauwelijks tijdschakelaar waard. Ben erg tevreden over de kraan. En raad hem zeker aan!

Wat een comfort

Perfecte handleiding voor installatie (door deze ‘amateur’). En wat een luxe om altijd heet water te hebben voor thee, bouillon, pasta en groenten. Wij hebben hem in Spanje geïnstalleerd en genieten nu ook van gefilterd water gewoon uit de kraan. Levering nieuw, reserve filter ook supersnel geregeld.

Keurig geregeld.

Het ging allemaal zoals verwacht en de vragen worden telefonisch en vriendelijk beantwoord dat vond ik zeer positief.

Prima bedrijf

Goed contact, snelle service

Dikke 10

Werkt perfect! GEEN gespetter zoals bij een Quooker . Geweldige klantenservice, daar mogen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen. Kraan in no time geleverd en installatie zeer gemakkelijk, fijn ook dat er een duidelijke instructie video op de site staat. Bijgeleverde handleiding ook helder. Werkt super en verbaasd over de hoge kwaliteit. Cijfer 10!!

Wat een kwaliteit!

Fijne communicatie met klantenservice, doen wat ze beloven. Razendsnel hadden we de kraan in huis, toen we het uitpakte waren we verbaasd over de kwaliteit en stevigheid van de kraan. Installeren ging prima alleen lekte er wel wat dat hebben we zelf kunnen verhelpen door af te tapen. Eenmaal aangesloten is het een fantastische uitbreiding op onze keuken, wat gebruik ik het vaak. De groente kookte met 30 seconden, kopje thee is direct te schenken en het Scheelt veel water wanneer je bijvoorbeeld een kruik wil vullen of iets af wil spoelen. Ik had wel ervaring met een quooker maar de Multitap vind ik qua prijs/kwaliteit eigenlijk veel beter.

Goede ervaring. Vriendelijk en bekwaam personeel. Daarnaast prijs-/kwaliteitverhouding.

Een heetwaterkraan besteld op de website, waar ik gelukkig ook kon kiezen uit de optie dat iemand de kraan kwam installeren. Na het plaatsen en betalen van mijn bestelling kreeg ik binnen 2 dagen een telefoontje vsn de planning, die met mij een afspraak maakte voor een monteur. Daarnaast kreeg ik uitleg over de procedure. De monteur kwam en mijn dochter nam waar. Hij plaatste de kraan en boiler en legde alles uit. Ook telefonisch aan mij uitlrg gegeven. Een pre was het dat ze alle verpakkingsmateriaal en de oude kraan en boiler meenamen. Dus een schone keuken achterlieten. Ps kraan en boiler zelfde kwaliteit als bij de keukenzaak, maar toch een paar honderd euro goedkoper.

Reactie van het bedrijf

Beste C Renfurm, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop

Snelle service en prachtige kraan

Makkelijk te installeren

Reactie van het bedrijf

Beste Joyce, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop

geen verbeterpunten te geven

Mooi tijdloos design, stoere kleur Gun Metal uitgezocht. Geen hete spetters maar rustige stroom kokend water. Zeer snel geleverd en mevrouw van de klantenservice zeer aardig en behulpzaam bij een vraag.

Reactie van het bedrijf

Beste T, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop

Netjes op tijd geleverd

Goed zelf aan te sluiten.

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop

Zeer professioneel!

Wij zijn zeer dankbaar voor het begrip van het bedrijf en de persoonlijke oplossing door Marijn geregeld ! Dank !!!

Reactie van het bedrijf

Beste Meta, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop

top service

Wisten niet welke kraan we willen hebben, voor de 3 in 1 multi-tap. Simpel, dan sturen ze er meedere op, konden we zelf kiezen thuis.

Reactie van het bedrijf

Beste Henk, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij te horen dat u de juiste finish kraan voor uw keuken heeft gevonden bij ons. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop

Gewoon prima

Dat de bestelling binnen 24 uur word opgestuurd, klopt niet helemaal. Verder heeft het bedrijf een prima service. Wij hebben een kokend water kraan en een waterfilter systeem besteld. Het filter van het waterfilter systeem was kapot. Na een mail werd er direct contact met ons opgenomen en werd een nieuwe filter opgestuurd. Voor het terug sturen van het kapotte filter werd een retourlabel meegestuurd. Gewoon een prima bedrijf.

Reactie van het bedrijf

Beste Andre, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Waarschijnlijk is het whole house filter tijdens transport beschadigd, onze excuses hiervoor. Wij zijn blij te horen dat onze after service naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap en waterfilter systeem voor het gehele huis. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop

Alles zoals beloofd en verwacht!

Reactie van het bedrijf

Beste M, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop

mooie kraan, snelle levering

Overzichtelijke site, goede informatie. Makkelijk bestellen en snelle levering.' Keurig verpakt met alles erop en eraan, zelfs een rolletje afdichtingstape!

Reactie van het bedrijf

Beste Constant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop

Prima heetwaterkraan

Prima heetwaterkraan en gemakkelijke te monteren. Instructies zijn logisch en eenvoudig. Mijn punten van kritiek zijn de dunne plastic slang voor het hete water ziet er een knullig uit. Doordat het geen druk heeft is het straaltje heet water wel erg dun. Het mixen van koud en heet gaat eigenlijk ook niet want dan heb twee handen nodig. Positief is het lage energieverbruik, het hete water en de gemakkelijke installatie. En oh ja de prijs.

Reactie van het bedrijf

Beste Marius, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het materiaal van de aanvoer voor kokend water is van siliconen gemaakt aangezien deze zeer hoge temperaturen aankunnen tot 170 graden Celsius. Dit is vanaf heden nu geïntegreerd in een RVS slang. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop

Goede prijs kwaliteit verhouding

De installatie begon beetje moeizaam omdat niet het juiste onderdeel geleverd was. Na telefonisch contact kwam het onderdeel binnen 2 dagen en was het verder makkelijk in elkaar te zetten en te gebruiken.

Reactie van het bedrijf

Beste Marisha, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop

Snelle bestelling en afhandeling. Eenvoudig te bestellen online! Keurig netjes bezorgd!

Zal zeker een volgende keer weer via deze site bestellen!

Reactie van het bedrijf

Beste Karin, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop

Goed geholpen

Nadat mijn eerste kraan niet aankwam omdat hij zoekgeraakt was bij dhl werd er gelijk een nieuwe gestuurd en die was er keurig op de afgesproken tijd!

Reactie van het bedrijf

Beste Lisette, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het was erg vervelend dat de bestelling was zoekgeraakt bij het transportbedrijf, maar u gelukkig snel hebben kunnen helpen. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop

Ok

Zozo ok

Reactie van het bedrijf

Beste Louise, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop

Leveren product niet

Kokend water kraan besteld maar niet ontvangen. Uiteindelijk opgelost door deze te sturen naar een pickup punt in overleg met mij

Reactie van het bedrijf

Beste Milko, Hartelijk dank voor uw review. Uw eerste pakket is direct door ons verzonden en staat bij DHL als status afgeleverd zonder bijzonderheden. Na contact te hebben gehad met u met betrekking tot dat u aangeeft niks te hebben ontvangen hebben wij direct een case opgemaakt naar DHL. DHL is deze case momenteel aan het behandelen. Als tegemoetkoming vanuit ons sturen wij u vandaag een tweede zending toe, ongeacht wat het uitsluitsel van DHL zal zijn. Wij vinden het ook een vervelende kwestie en hopen het hierbij te hebben opgelost voor u. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap kokend water kraan. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop

Nog aan het leren

Het filter lekt op de koppeling Kan ik het filter loshalen zonder de hoofdkraan af te sluiten?

Reactie van het bedrijf

Beste Stanley, Hartelijk dank voor uw review. De watertoevoer hoeft niet te worden afgesloten als u het waterfilter bijvoorbeeld wilt vervangen of controleren. Het waterfilter systeem werkt heel eenvoudig door enkel het waterfilter uit de filterkop te draaien. Wij adviseren u om met een klein beetje teflontape het schroefdraad van de flexible slang een paar keer om te wikkelen voordat u deze verbindt aan de in- en uitgang van de filterkop. Teflontape wordt meegeleverd met ons systeem. Bij verdere vragen kunt u ten aller tijden contact met ons opnemen voor ondersteuning en advies. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap kokend water kraan. Met vriendelijke groet, Marijn KokendWaterKranenShop

produkt valt tegen

mijn kokendwaterkraan valt tegen omdat deze meer geluid maakt bij het opwarmen dan ik had verwacht. ook na isolatie van de boiler hoor ik het nog steeds duidelijk. verder is het knopje voor het kokend water klein en moeilijk in te drukken, je hebt hier echt kracht voor nodig en als je dan een hele pan wilt vullen voor de pasta b.v. is dat heel zwaar

Reactie van het bedrijf

Beste Marjo, Hartelijk dank voor uw beoordeling. De boiler is een elektrisch apparaat en is dus altijd enig hoorbaar tijdens het opwarmen. Een isolatie plaat kan zeker helpen wanneer u dit als storend ervaart. Dat er enige kracht moet worden toegepast met betrekking tot de kokend water hendel heeft te maken dat de kraan veilig behoort te zijn voor kinderen. Als u dit toch als storend ervaart kunt u de veer enkele tandjes losser zetten of er helemaal uit halen. Als u hier nog verdere vragen over heeft, kunt u ons altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor ondersteuning. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop

Prima !!

Hele goede service! We zijn er heel blij mee!! Bedankt!

Reactie van het bedrijf

Beste Danny, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop