Goede service, zeer snelle levering, erg blij met onze nieuwe kraan. Niks op aan te merken

Content over kwaliteit en service

Wij hebben gekozen voor de Multi-Tap kraan van Kokendwaterkranenshop vanwege de scherpe prijs en omdat er een goed waterfilter van 3M bij werd geleverd. Voor ons is het erg belangrijk dat wij gefilterd water tappen en om de boiler kalkvrij te houden zodat wij hierdoor de onderhoudskosten minimaliseren. Het is inderdaad en hele mooie kraan met een rustige waterstraal die niet spettert. Aansluiten was niet ingewikkeld, wij hadden technische vraag over de aansluiting en werden telefonisch erg prettig en vakkundig geholpen. Al met al een aanrader!

Gewoon perfect, zoals het hoort

Duidelijke site, snelle levering, goed product!!

Zeer mooi en uitstekende kwaliteit

Absoluut een aan te bevelen, zeer mooi design en soliede kwaliteit. Ik had even wat moeite met het installeren maar ze hebben me direct telefonisch geholpen en het stelde eigenlijk niks voor. Ik was in anderhalf uur klaar. Zeer behulpzaam en goed meedenkend personeel. chapeau voor deze service!!

Kwaliteit, snelle levering, goede prijs

Snelle verzending, prima product

Na lang vergelijken mijn kraan hier gekocht en hier heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van. Hartelijk dank.

Nooit verwacht: Top kwaliteit voor een super prijs

Kwaliteit van het systeem boven onze verwachting! Zo zie je maar dat je vaak ook echt (te)veel voor een merknaam betaald. Wij zijn erg tevreden!

Pluspunten

Mooi afgewerkt product, precies zoals omschreven. Duidelijke handleiding, montage was binnen een uur klaar, alle aansluitaccessoires aanwezig. Supersnelle levering!

Pluspunten

Zeer deskundige en persoonlijke klanten service en super mooi product. Prijs kwaliteit verhouding dik in orde.

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Ga zo door!

Pluspunten

goede en vriendelijke uitleg en heb nu al veel plezier van deze mooie kraan bovendien makkelijk te installeren

Pluspunten

Hele goede prijs/kwaliteit verhouding, zeker in combinatie met de bijgeleverde waterfilter. Mooie kraan met luxe uitstraling en snel geleverd. Ben er blij mee!

Pluspunten

Snelle levertijd, mooi verpakt, goede beschrijving en inbouw instructies! Echt een zeer mooi product!!