Het pakket is compleet met alle toebehoren
Beste Rolf, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Kraan direct verzonden door kokendwatershop. Waardeloze bezorging echter van DHL. 3x “we hebben je gemist” terwijl we er gewoon waren. Nu is de bezorging verhinderd.. Ik snap dat het moeilijk is om in het centrum van arnhem te bezorgen maar je verwacht toch dat een bezorgdienst zoiets wel onder controle heeft.. Het is inmiddels 9 dagen geleden dat we de kraan hebben besteld.
Beste Marieke, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen bij het transportbedrijf. Na contact te hebben gehad met elkaar en een klacht bij het transportbedrijf te hebben ingediend is uw bestelling gelukkig bij u afgeleverd. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Originele beoordeling
Waardeloze bezorging van DHL. 3x “we hebben je gemist” terwijl we er gewoon waren. Nu is de bezorging verhinderd.. Ik snap dat het moeilijk is om in het centrum van arnhem te bezorgen maar je verwacht toch dat een bezorgdienst zoiets wel onder controle heeft..
Goede prijs kwaliteit verhoudingen vlotte service.
Beste Martin, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
M'n kookwaterkraan was al lek uit de verpakking,even kijken hoe snel dat opgelost word.
Beste Kevin, Na herhaaldelijke pogingen tot contact sturen wij u een reactie op deze manier. U heeft een losse boiler bij ons aangeschaft en geen compleet systeem inclusief een kraan. Aan uw klacht te horen heeft u onze drukloze boiler aangesloten op een kokend water kraan (ander merk) ingericht voor een hoge druk boiler. Wij vermelden duidelijk op onze site bij de technische gegevens dat onze boilers drukloos zijn en niet gecombineerd kunnen worden met een ander type kraan. De oorzaak van uw klacht met betrekking tot een lekkende kraan ligt dus niet bij ons. Graag willen u u dit persoonlijk toe lichten en helpen, dus u kunt uiteraard ten aller tijden contact met ons opnemen. Wij wensen u een fijne dag toe, Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Dikke duim voor dit bedrijf
Beste Lydia, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Zeer goede ervaring
Beste Edwin, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Zeeppompje besteld op 31/7. Zou binnen een week geleverd worden maar we hebben hem al ontvangen op 2/8. Zeer snel dus en voor een goede prijs.
Beste Lia, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw zeepdispenser. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Prima product en snel geleverd.
Beste Henk, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet
Wij hebben de 3-1 kraan aangeschaft en is keurig en snel geleverd. Product ziet er goed uit. We weten nog niet hoe hij werkt, hiermee moeten we wachten tot onze keuken is geleverd.
Nadat verkeerde zeepdispensor was geleverd,volgende dag meteen goede geleverd,helemaal goed.
Beste Wil, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw zeepdispenser.. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Fijne mooie kraan. Montage eenvoudig heb de instructie video gevolgd op de site. Netjes verpakt snel geleverd. Kinderbeveiliging zeer solide.
Beste Jos, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
De handleiding was niet juist. Maar we zijn telefonisch goed geholpen en daarna was de kraan zo geïnstalleerd. Happy mee!
Beste Isha, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Goede service van de klantenservice. Kraan prachtig en wij zijn erg positief! Super gemakkelijk in gebruik, wat wil je nog meer!
Beste Weis, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap. met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Prima!!!
Beste Anke, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap. met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
De kokendwatershop lost haar zaken goed op! In een persoonlijk telefoontje heb ik uitleg en excuses aangeboden gekregen van de kokendwatershop. Soms zijn er goede redenen waar je als klant geen weet van hebt en waardoor er soms niet of later wordt gereageerd. Dat was hier het geval. Vandaag mocht ik het door mij bestelde product in ontvangst nemen! Vanwege de onduidelijkheid en late reactie zelfs helemaal voor niets! De zeepautomaat staat inmiddels als een mooie accessoire in mijn badkamer! Een super klantvriendelijke oplossing
Beste Annette, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw zeepdispenser. met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Originele beoordeling
Heb iets besteld en krijg een mail dat er gewacht wordt op betaling, ik heb direct betaald. Krijg daarna mijn geld terug gestort. Mail gestuurd waarom het geld is teruggestort en daar heb ik nog steeds geen reactie op ontvangen....
Bestelde product werd snel aan de vervoerder meegegeven en is volgens verwachting. Enigste minpuntje is de vervoerder die het niet afleverde op het aangegeven servicepunt dat door mij was opgegeven omdat ik de dag van bezorging niet thuis was.
Beste Emile, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Onze excuses dat het pakket niet is afgeleverd op uw aangevraagde DHL punt. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap. met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Zeepdispenser heb ik verkeerd besteld (verkeerde kleur) en die heeft mevrouw mij de juiste toegestuurd en ik kon de zeepdispenser retour sturen.
Beste Sander, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap. met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
De kraan is snel geleverd, de installatie is prima te doen en we hebben nu supersnel een lekker kopje thee. Alleen de zeepdispenser hebben we niet gezien. Zonder een klacht in te dienen wordt deze alsnog geleverd. Super goede service dus!!!
Beste Ina, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap. met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Originele beoordeling
Na alles te hebben uitgepakt miste er 1 flexibele slang aan de kraan. Gebeld en de volgende dag lag hij in de brievenbus. Snelle levering.
Beste Leo, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap. met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Ik ben zeer tevreden Er was geen Nederlandse handleiding Heb contact gezocht Was gelijk geregeld erg snel
Deze kokend water kraan alweer 2 jaar in gebruik. Erg prettig dat we jaarlijks een reminder via de mail ontvangen dat het filter aan vervanging toe is. Water smaakt een daarbij een stuk aangenamer en zachter door het filter. Kraan werkt top en mevrouw van de klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam
Beste Robin, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap. met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Snel geleverd maar moet hem nog instaleren dus verder kan ik er nog niks over zeggen.
Beste Peke, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap. met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Super fijne kraan en directe levering. Direct contact bij vragen.
Beste Bertrand, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap. met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Heb een kraan besteld voor een kokend water systeem. Na 10 minuten een belletje en uitleg waarvoor de kraan bedoeld is. Uit elg gegeven wat voor systeem we hebben . Blijkt dat de kraan neit geschikt is voor dit systeem. Hebben direct de order geblokt. En een annulerings bevestiging binnen gehad. Helaas hebben hun geen kraan voor ons systeem. Maar wel attend
Beste Bob, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap. met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Er was een koppelstuk stuk gedraaid door ons zelf bij plaatsing. Werd netjes en snel een nieuwe opgestuurd. Zeer netjes
Beste Fiona, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap. met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop