uitstekend

Goed advies en scherpe prijs. Volgende dag in huis, prima.

Netjes

Zeer snelle en accurate levering

Ben 100 %tevreden

Service en levering kan niet beter heb al een volgende bestelling geplaatst

Goeie service

Mijn eerste bestelling was verkeerd, mijn fout. Maar als je het terug stuurd betaal je bijna zoveel aan de post, dan als je van het product terug krijgt.

Gewoon super

Na dat de stukken geleverd waren was er een probleem bij het monteren. Maar even bellen en de uitleg gekregen hoe het moest . Dus gewoon super

Hele goede service en goede prijs Zeker een aanrader en als ik weer iets nodig heb bestel ik er zeker weer

Juiste bestelling ontvangen

Goed geinformeerd over het juiste product. Ik miste wel de handleiding om de gasveren goed te plaatsen maar dat werd telefonisch goed opgelost.

Een echte aanrader

Ik bestelde een afstandsbediening voor mijn aanhangwagen op vrijdag 17.00 uur en de volgende dag zaterdag, was om 12.00 uur mijn bestelling al geleverd. Dat is top service bedankt

Snelle verzending. Perfect product

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Zoals het hoort te zijn

Correcte goederen zoals geadverteerd op de site en snel geleverd.

ALLES WAS OK

ZEER SNEL GELEVERD HEEL GOED VERPAKT

Top service en snel geleverd!!

Snelle levering en goede service en ondersteuning !!

Duidelijke omschrijving

Duidelijke omschrijving van het gezochte product.

Bij telefonische contactname ben ik 2 x telefonisch afgesloten.

Ik ben 2 x telefonisch afgesloten met antwoord " hoy " om mijn verkeerde bestelling te melden. Nog vooraleer ik mijn vraag kon formuleren was ik afgesloten. Ik weet niet of het tijdstip " maandagvoormidag hiermee verband houdt.

keuring

Zoals het hoort. Zelfs op eerste paasdag reactie mogen ontvangen over een product. Goede kennis van het product, alles past zoals het moet. een absolute aanrader. Punt van aandacht, wat niet aan aanhangeronderdelenshop ligt. PostNL is onbetrouwbaar.

prijstechnisch prima en vlotte verzending.

De levering verloopt via post.nl, die maken het zich vrij makkelijk niet thuis ??????? afhalen bij postnl punt. Verder vlotte levering vanaf ES en prijzen zijn redelijk tot goed.

Topproduct!

Snelle en correcte aflevering door Post-nl, goed verpakt.

Te lange levertijd

Stond op site dat het de volgende dag verzonden zou worden. Kreeg het vervolgens na een week binnen

Binnen 10 minuten antwoord op m'n mail met vraag over bezorging.

Prima website waar direct het juiste artikel gevonden kon worden

Snelle levering waardoor aanhanger weer voldoet aan de regels en gebruikt kan worden op de openbare weg.

Super bedrijf, ze doen wat ze beloven.

Geleverd volgens afspraak

Snelle levering en gemakkelijke montage via het kleurenschema

Telefonisch contact gehad

Veel in voorraad en snelle levering

Snel en betaalbaar, veel in voorraad

Top service snel geleverd

Ging echt super . 16.45 besteld . En toch nog de volgende dag geleverd . Blij mee .