Snel en juiste onderdeel

Ik heb dit als een hele goede service ervaren. Onderdeel kon ik nergens anders vinden.

Bestellen gaat snel en levering was ook snel

Bestellen gaat snel en levering was ook snel

Kan alleen maar zeggen top service! Bedankt voor de snelle levering.

Geweldige service

Diverse onderdelen besteld, bij uitpakken bleken er wat glazen van de achterlicht unit defect, gemaild en zonder gemor werden de glasplaatjes opnieuw verstuurd. Top service !!

heel positief

ik had een klein speciaal onderdeeltje nodig en ze waren zo goed om die direct kosteloos te sturen, dus ik ben ze daar erg dankbaar voor, hele goede service!

snelle service

Fijn contact en snelle service

Makkelijk site en snel in huis

Onderdelen snel in huis

Helemaal top

De volgende dag geleverd

Uitgebreid assortiment en goede kwaliteit

top product, snel verstuurt

banden waren super mooi, perfecte maat en volgende dag bezorgd, geweldig

Snel geleverd past perfect

Snel geleverd Past perfect Goede prijs kwaliteit

Prima levering

Product voldoet prima snelle levering

Snelle levering, overzichtelijke website

Produkt zoals omschreven, snelle levering en prima prijs.

Goede betaalbare producten en prima service

Onderdelen on-line besteld tegen een goede prijs. Snelle en accurate afhandeling van de order. Zelf afhalen in Vorchten , was geen probleem. Hartelijke ontvangst daar en na mijn bezoek werden de door mij ( automatisch) betaalde verzendkosten, netjes teruggestort. Top.

Fijne onlineshop, goede prijs kwaliteit verhouding.

Netjes geleverd. Goed verpakt. Goede kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit

Had een aantal dingen nodig voor mijn aanhanger diebik 2e hands heb gekocht. Ik kwam de aanhangeronderelenahop tegen en tegen een goede prijs mijn artikelen aangeschaft. Snel en goed! Blij mee

Goed advies en snelle levering

Snel geleverd en netjes

Correct en snel

en bovendien goede prijs/kwaliteit verhouding

Heel erg goed

Hallo beste.... Ik vond de website heel erg overzichtelijk. Nu had ik een aanhanger net besteld en kreeg ik nadat ik deze had besteld een kortingscode voor extra korting voor een aanhanger net?? Toeval? Dat zal wel maar wel zuur. Verder prima shop.

Perfecte service.

Duidelijke communicatie en snelle service.

Snel en goed geleverd

Prima website en prima service.