vlot geleverd en een scherpe prijs

vlot geleverd en een scherpe prijs

Nog steeds niets ontvangen

Bestelling ging prima maar tot op heden niets ontvangen. Dus slecht begin

Goede site, snelle service

Ik kon het benodigde onderdeel makkelijk vinden, de levering was de dag erna en de prijs was erg netjes. Helemaal tevreden dus.

Product=perfect..aanlevering niet.

Er werd ons door post nl gemeld dat het product zou afgeleverd worden op 1/8 hetgeen niet gebeurde (wij hebben dus voor niets een permanentie voor ontvangst georganiseerd!!) Om +- 16u kregen wij bericht dat het product op een Carrefour afhaalpunt werd geleverd. Ik ben er dus naartoe gereden voor afhaling, alwaar men mij meedeelde dat pas de dag erna het product bij hen zou zijn!? Derhalve heb ik op 2/8 het product afgehaald. Dus => het product is prima, maar de toelevering is godgeklaagd met valse beloftes!

Tevreden

Vier nieuwe velgen met banden besteld Snel geleverd voor een nette prijs Aanrader

Prima prijs en snelle levering

Prijs en snelle levering was op moment van bestellen de prio Levensduur en kwaliteit kan ik nog niks overzeggen.

Makkelijk en snel

Makkelijk te bestellen en volgende dag al in huis.

Service was prima

Helaas het vijt dat wij kapotte achterlichtkapjes hadden kwam omdat de bevestiging van de elastieken voor het net te bevestigen waren geplaatst op een plek als we de achterklep naar beneden deden de kapjes kapot gingen.Helaas was hier geen coulance voor.

snel en netjes.

woensdag besteld rond 15.00 donderdag in huis rond 10.00.

Als goed geregeld

Mijn ervaring is goed

Tevreden

Zo als de verwachting was. Prima product

snel en goed geregeld

perfect

Snel en goed afgeleverd.

Vlotte levering en correcte afwerking

Enig minpunt op plan met afmetingen klopt niet met het geleverde model. Foto's zijn ok . Waarschijnlijk een aangepaste versie.

Prima spullen en snelle levering

Spullen werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.

Ruim assortiment

Alles is hier te vinden voor het opknappen van mijn aanhanger!

Top, duidelijke website, snelle kevering

Ik had lagers voor de aanhanger nodig. Nummers snel gevonden. Lagers zitten er alweer in. Alles klopt. Onderdelen goed verpakt.

Super service

Vlot en snel

Goed geregeld

Duidelijke website, snelle levering, goed gecommuniceerd

Stevige wielkasten

Stevige wielkasten, misschien wel 1 puntje om mee te nemen. De stickers van het type kast de binnenkant kleven en niet de buitenkant.

Geleverd zoals gevraagd

Iets later dan gedacht geleverd. Maar dit lag aan de verzending.

Makkelijk site

Duidelijke informatie, snelle behandeling