Heel goede service

Mijn pakket was heel rap geleverd heel goed werk geleverd

Goed produkt,prijs

Keurig en snel geleverd

Het bestelde artikel is keurig verpakt, incl. retour label. (Deze was niet nodig, maar het is netjes dat ze deze erbij ingesloten hebben)

Alles ok

Alles ok

PRIMA

Gisteren gebeld en foto's gestuurd onderdeel vandaag al bezorgt !!

Matig

De levering door GLS, liep niet goed. Terwijl we thuis waren kregen we een, " niet huis mail, met de boodschap dat dit bericht is onze brievenbus zou liggen. Niet dus geen bericht. Dit is de tweede keer dat we deze ervaring hebben met GLS. Verder order oké

snelle service

bedankt voor de snelle sevices

Snelle levering voor een betaalbare prijs

Snelle levering voor een betaalbare prijs

Top service en onderdelen.

Prijs is goed. Service is goed. Onderdelen zijn goed. Kortom Top bedrijf.

Snelle levering Alles klopte perfect

Onderdelen passen goed Alles compleet ontvangen

Snel en efficiënt het juiste product

Heldere website. Juiste onderdelen werden al na een dag geleverd. Helemaal prima!

Ruime sortering. Bestelling is snel en correct geleverd.

Goede,snelle levering

Zaterdag besteld,woensdag netjes geleverd.......

Zeer snelle en correcte levering

Duidelijke website

prima website en snelle bezorging

Al diversen spullen besteld goede prijs en snelle levering

Goed geregeld

Goed geregeld

Meedenken met de klant en snel advies als je iets nodig hebt

Makkelijk besteld en in no time geleverd

Bestellen was prettiger dan het ontvangen van de onderdelen. Je verzoekt tot thuislevering van de goederen, staat allemaal goed en correct in de besteloverzicht, echter als je dan netjes op het aflevermoment thuis zit te wachten brengt POST NL het doodleuk naar servicepunt, zonder maar even langs te komen. Ga vooral door met jullie perfecte service, maar laat POST NL vallen of spreek ze erop aan

Prima te bereiken en service

Prima telefonisch te bereiken en rustig en deskundig te woord gestaan. Materiaal volgens afspraak geleverd

Verkeerde vlabeugel gekregen. (kan gebeuren) Na 1 telefoontje en eccuses werd dit direct hersteld en de volgende dag had ik de juiste beugel in de bus.

Prima zaak.

Prima zaak. Snelle levering.

Snel

Super goed geholpen

Telefonisch contract gehad en super goed geholpen met mijn onderdelen

prima webshop met ruime keuze

Snelle levering ,prima webshop