Producten exact zoals omschreven.

Zeer positef

Uitstekend product

Oploopremdemper past perfect en werkt goed

Prima shop

Goede artikelen voor de juiste prijs. Alleen de levertijd via post NL is een drama.

Moet e.e.a. nog monteren maar de bezorging is in ieder geval snel geregeld.

Goede duidelijke webshop

Snelle levering.

snelle servive en verzending !

besteld , dag erna geleverd ! top service en goeie prijzen

Snel geleverd en naar verwachting

Gewoon snel en naar verwachting

Levering door jullie snel en correct

Post nl bleef in dit geval in gebreke.Het pakje werd pas na 2 dagen opgehaald bij het inleverpunt.Gevolg dat ik pas maandag het pakje werd geleverd.Niet jullie fout dus.Bedankt!

Menselijke Website!

Door mijn fout had ik alleen een 'achterlampglas' van een achterlicht besteld. Dankzij overleg met Erwin kon hij alsnog het achterlicht sturen, nu zonder achterlampglas. Hierdoor hoefde ik niets terug te sturen. Geweldig, nogmaals dank!

Top bedrijf

Gewoon verstand van zaken en uit voorraad leverbaar.

Snel vakkundig geholpen

Perfect en snelle levering

Perfect en snelle levering Goed verpakt Aanrader

Zonder meer goed.

Website is duidelijk, bestellen gaat gemakkelijk en snelle levering. Bestelde materialen zijn kwalitatief van goede kwaliteit.

Professionele hulp gekregen

Top, Vertrouwlijk

Goede Service , zeker een aanrader. Geholpen door medewerker Vera, Bedankt voor de Koffie

Goede Webshop, goeie kwaliteit en snelle levering

Goede Webshop, goeie kwaliteit en snelle levering

Goed product en op afspraak geleverd.

top

snel geleverd,goed verpakt!

Prima ervaring, uitstekend advies

Wat fijn om iets te bestellen bij een bedrijf waar je iemand aan de telefoon krijgt die echt verstand heeft van de producten die het bedrijf levert. De bestelling was prima in orde, is op tijd geleverd en voldoet aan de verwachtingen. Waarom dan geen 10? Voor retouren moet je betalen, en dat is een keuze die ik op zich begrijp.

ben erg tevreden, website producten afbeeld en omschreven, is wat je wenst te ontvangen..

Kwaliteit bestelde materialen tot prijs verhouding. Prima

Producten zijn goed maar er valt nog wat te verbeteren:

Om de exacte demper te kopen moest ik zoeken. Een gebruiksaanwijzing montagehandleiding zou beter zijn geweest zodat ik 100% de juiste had gekocht.

Niet bezorgd

Mail ontvangen om te beoordelen na bezorging. Niks ontvangen, nog geen verzendbevestiging

Goed bedrijf , transparant en betrouwbaar

Top kwaliteit en snel geleverd

Goede prijs, product als omschreven, snel geleverd en goed ingepakt

Goed geholpen en bestelling snel ontvangen

Ik wist niet goed wat ik allemaal moest bestellen op de webshop. Ik heb het bedrijf gebeld en zij hebben mij door de bestelling geloodst en advies hierin gegeven. En het bestelde kwam de volgende dag binnen