om 1600 besteld en om 11 uur thuis de volgende ochtend met pasen

gewoon goed geregeld

keurig

Netjes en snel geleverd en voldoet aan verwachting.

Supersnel.

Zeer snelle levering

Topservice

ben binnen 5 min. Gebeld door Erwin van aanhangwagen onderdelen en probleem (door mijn schuld) opgelost. Chapeau ! Waar vindt je deze service nog . Mvg. Hans

Prima service en levering

Na bestelling werd ik nog gebeld met enkele aanbevelingen. Keurig op tijd geleverd, kortom prima service

Best onderdeel en snel geleverd

Ook een top man als je hulp nodig hebt even bellen en klaar

Prima geregeld

Snelle correctie

Helaas ging er iets fout bij de eerste bestelling, maar na 1 telefoontje is ook het juiste item binnen een dag binnen.

Best tevreden over deze E-shop

Pro's Duidelijk en gedetailleerde website. Goede communicatie via E-mail en snelle verzending. Ik geef 4 sterren omdat 1 doos remschoenen niet meer verzegeld was. Het plastic zakje en de veren lagen gescheiden in het doosje. Twee nieuwe trekveren ontbraken en heb hierdoor 2 oude terug moeten plaatsen.

Goed en snel geleverd.

Snelle levering en als ik verder ga met de reparaties van mijn aanhangers zal ik zeker weer bestellen.

Doen wat is afgesproken

Goed advies gegeven

Duidelijk

Duidelijk/ snelle levering

prima in orde

uitstekend

Snelle levering en uitstekende prijzen!

Duidelijke website en snel geleverd.

Zeer goede service

Snel en goed

2 bestelin was de versen kosten duur Ook mag mij sponseren met truck race 0621405677 truck racing team twente

Super snelle levering goed verpakt Ik ben zeer tevreden

Voordelig, snel én goed verpakt

Voordelig, snel en goed verpakt. Echt super

Prima onderdelen goede prijs

Prima onderdelen en snel geleverd

perfect

besteld en 48 hr nadien geleverd

snelle jongens

perfect snel top om weer te bestellen.. goed gedaan ...

Zeer goede en snelle service

Zeer tevreden van de goede en snelle service!

Top ervaring

Groot assortiment, makkelijk te vinden, goede prijs kwaliteit. En...... zeer snel verzonden. Kortom tevreden!

Product voldoet aan omschreven kwaliteit, service goed

Product kwaliteit goed. Ging iets niet goed met levering wat aan PostNL lag. Er werd direct gereageerd door aanhangeronderdelen shop. Dus service ook prima