Veel aanbod, kwaliteit top !snel geleverd!

Goede website, alles wat je nodig hebt voor je aanhanger, kwaliteit/prijs is goed. Snel geleverd! Top

Top service!

Had een probleempje met een bestelling. Stuurde een mailtje. Binnen een zeer korte termijn werd mijn probleem opgelost. Kortom aanrader! Mvg Industria bv

Alles perfect

Alles naar wens

gewoon goed, leveren wat besteld is

bestellen is leveren binnen een acceptabele tijd voor het onderdeel dat ik nodig had voor mijn boottrailer.

Zeer snel geleverd

Product voldoet aan al mijn verwachtingen

xx

Gewoon goed

Soepel en vlot Nette prijs

Vakmensen met veel kennis!

Top Bedrijf

fijn geholpen aan de telefoon

telefonisch fijn geholpen

Zeer goede service

Super snelle levering en goede service

Bedenkelijk

Ik ben verbaasd over deze mailing. Heb wel een bestelling gedaan maar nog niets ontvangen ! Dus wat moet ik hier mee ? De bestel bevesting is wel gekomen maar daarna is het stil gebleven ! Ik hoop toch dat ik de bestelling snel krijg.

Goed overzicht bij bestellen en levering snel en correct, top.

Goed overzicht bij bestellen en ruime keuze voor nette prijzen. Levering was snel, dag na bestelling correct geleverd, voor herhaling vatbaar.

Correct en netjes geleverd

Product is goed verpakt, snel geleverd en compleet! Bedankt Grtjes toppie

Ruim aanbod voor redelijke prijzen

Ruim aanbod voor redelijke prijzen. En een correcte afhandeling. Erg tevreden over de producten.

Super snelle levering

Snelle en goede service!

Zeer goed geholpen voor een set nieuwe lagers & remblokken voor mijn boottrailer. Op basis van enkele foto's zonden me direct de juiste maat onderdelen. Bezorging bij mijn huis in Frankrijk was ook geen enkel probleem.

Zeer snelle en correcte service, al meermaals mee gemaakt.

Prima levering

Op vrijdagmiddag onderdelen besteld en zaterdagmiddag al geleverd.

Best gelopen

Zeer snelle, en efficiënte levering

Goede kwaliteit met snelle bezorging en vriendelijk telefoon contact

Bij de bestelling bleek dat ik de verkeerde keuze had gemaakt, dit kon na telefonisch contact zonder problemen geruild worden

Eén van de betere aanraders!

De ontdekking van een leuk bedrijf is altijd positief. Je weet gewoon dat er altijd het nodige onderdeel te vinden is die je nodig hebt.

Goede en snelle service

Zeer vlotte bediening

Goed en snel geleverd

Op de website makkelijk zoeken, kiezen en betalen. Daarna snelle verzending. Daarover goed communicatie. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Snel kunnen vinden en snel geleverd

Heb om 16.00 besteld, wat heel snel ging. En de volgende dag om 11.00 stond de postbode voor de deur!!! Perfect! Heerlijk zo’n bedrijf wat zich zelf serieus neemt!

afhandeling is prima, produkt valt tegen

levering was is orde het geleverde produkt (deurvanger) heeft scherpe randen waar je dus je vingers aan openhaalt. vandaar 2,5 sterren