Nette communicatie

Ondanks dat TNT vertraging in de levering had werd er netjes excuus aangeboden. Product is netjes verpakt en van goede kwaliteit.

Zeer positief

Ondanks een week vertraging door Post NL heeft de Aanhangerdelenshop er alles aan gedaan om mij gerust te stellen via de telefoon ; en mij te garanderen dat het bestelde product niet zoek geraak was en toch nog bezorgd zou worden. Wel adviseer ik het aanhangeronderdelenshop. nl bedrijf voortaan DHL in te schakelen omdat Post.NL de laatste tijd vaak problemen heeft met bezorgen. Dit hebt ik recentelijk ook ervaren met Post.NL

goede service

goedgoedgoed

goede en snelle service en het bestelde lager paste ook nog

Prima en snel

Goed verpakt en goede communicatie

Top bedrijf !! Vrijdagmiddag om 16.30 uur onderdelen besteld , volgende morgen om 11 uur in huis.

Spullen niet tijdig geleverd

Na 3 werkdagen nog steeds niets ontvangen ondanks artikel op voorraad

Prima geregeld en snel

Uitstekende alu disselkist en snel geleverd

Goede kist met dito slot en rubber dekselafdichting Passende bevestiging set 15cm kist is perfecte hoogte, zodat voorbord van plateau aanhanger nog kan open klappen.

Gewoon weg goed

Alles is goed gegaan. Precies zoals ze hadden aangegeven. Lekker snel geleverd

X

snel geleverd

ik heb er goede ervaring en snel geleverd

Eenvoudig bestellen, vlot geleverd

Doen wat je mag verwachten van een webshop.

Goed product, mooie prijs

Buiten schuld van het bedrijf kwam het product later als verwacht, de schuldige was PostNl die niet waar heeft gemaakt waar het mee adverteert. Als bedrijf sta je machteloos.

Goede service en kwaliteit in combinatie met snelle levering

Super service

Goed advies

Supper snel geleverd TOP

goede service Snel geleverd.

Snel, duidelijk, correct.

Duidelijke site, gemakkelijk bestellen, geleverd binnen de gestelde tijd, gewoon top.

Goed en tijdig ontvangen , goede prijs

Prima verlopen

Goede ervaring

Is gewoon perfect wat ik besteld heb fijne site om onderdelen te zoeken gewoon perfect

snel en korrectgelevert

zeer goed

Top zaak

Snelle afhandeling ,goede kwaliteit onderdelen.

Heb bedieningsknoppen voor een electriche kipper besteld, was een kwestie van stekker van de oude knoppen eruit . Nieuwe erin en kippen maar ,heel blij mee.