Goed en netjes geregeld

Alles netjes geregeld

super en zeer snelle verzending

snelle levering en verzending is een aanrader

Pomp voor paardentrailer

Snel geleverd Goed materiaal specifiek voor het merk van mijn trailer Makkelijk te bevestigen

Super tevreden en geleverd wat besteld is .

Ga vooral zo door !!

gewoon tevreden. levering zoals het hoort

Zie boven

Goede website en snelle levering.

Geweldige service

Super eenvoudige site , en voor 16:45 besteld is ook echt de volgende dag geleverd.

materiaal en levering zeer goed

Hoewel alle maten klopten voor de knott as zit er een verschil in in montage denk dat de wielen van vroeger en nu iets zijn veranderd !!!!

Vaklui

Vaklui, weten waar ze over praten en zijn eerlijk en oprecht. Voor aanhangeronderdelen bent u hier op het juiste adres.

Super voor elkaar

De volgende keer als ik weer wat nodig heb bestel ik zeker weer bij jullie. Goed geregeld allemaal.

Prima geregeld!

13 adrige kabel niet leverbaar op de site. Had maar 1 mtr. nodig. Na mailtje toch nog een meter liggen en op de website vrijgegeven als leverbaar. Top geregeld.

Goede en correcte onderdelen geleverd

Geleverd wat ik besteld had, prima en correct.

Zeer snelle levering

Snelle levering en goed materiaal

goede snelle service

Snelle levering, 1 onderdeel verkeerd besteld deze retour gestuurd, ook geen probleem.

snelle en correcte levering

zeer snelle en correcte service, groot aanbod

Zeer snelle levering, super slimme set

Snel binnen en door de slimme koppelingen binnen paar minuten gemonteerd

Goede prijs en kwaliteit verhouding, snelle levering

Goed, snel en goedkoop

Duidelijk en snelle service

Website is zo goed als compleet en perfecte dienstverlening naar de klant.

Alles vlot verlopen. Heel tevreden.

Alles heel vlot verlopen. Snelle service. Tevreden

Ik werd zelfs opgebeld welk systeem ik had er zijn er 2 voor deachterlichten ik wist dit maar toch oplettend goed met je werk bezig het voorkomen van fouten .Een woord geweldig

Snelle levering en onderdelen van goede kwaliteit

Snelle verzending en keurig verpakt

Snelle verzending en keurig verpakt

Lekker snel

een goed en duidelijk overzicht van de artikelen met de prijs veel aanbod en snelle levering een bedrijf om te onthouden

Prijs was zeer concurrerend en de levering was binnen 24 uur een feit! Kortom TOP !!