Prima bedrijf

Vriendelijk en behulpzaam personeel dat met je meedenkt. Vlotte bezorging

Niet te duur

Hoewel de kwaliteit mij tegenvalt, is de prijs niet té duur, en duurde het 4 dagen om te ontvangen.

Helaas nog steeds niets ontvangen, maar dat ligt niet aanaanhangeronderdelenshop.nl

Pakket blijft pendelen bij PostNL. Aanhangeronderdelenshop heeft dit prima opgelost door een 2-tal breedtelichten opnieuw op te sturen. Bedankt hiervoor!

Strak en vlot geregeld

Ruime keus onderdelen en kwaliteitsmerken. Volgende dag al in huis

Product snel en volgens afspraak geleverd.

S U P E R

Eerlijk en super gedienstig. Waren alle handelaren maar zo !

Gewoon goed

Uitstekende en snelle service

Telefonisch overleg na verkeerde bestelling gaf direct een goede oplossing.

qua levering oke

in het verlengde of parallel aan de levering kreeg ik allerlei spammail van post.nl-afdeling.nl. Ik vond het vervelend en heb dit geblokkeerd en gemeld.

Snel en goed

Snel en goed

Besteld, en gevraagd of ik direct kon afhalen, dit kon, en pakket was al direct klaar gelegd. Zo was de wagen direct weer inzetbaar. Top service!

Service gericht werk.

Goede service komt meteen met oplossingen. Wordt goed geholpen. Zeker een aanrader.

Correct en snel

Makkelijk bestellen door goed overzicht

Goed product, goede prijs en goede service

Goed product, goede prijs en goede service, vriendelijk en duidelijk aan de telefoon, goed advies

voorzien en snel

Veel in stock en snel geleverd. Van vele merken vele onderdelen.

Snelle levering goede prijs

Snelle levering van producten. Eerlijke prijzen.

Direct geleverd

Makkelijk te bestellen en snelle service

Ik vindt het een makkelijke site om te bestellen en zeer snelle service.

Geschikte bediening en service

Had leveringswijze niet goed aangegeven bij het bestellen en na een snel emailoverleg toch de volgende dag product geleverd gekregen!

Er was twijfel over een geplaatste bestelling. Even kort een persoonlijk contact vanuit aanhangeronderdelenshop.nl, aangepast en nog met een dag in huis. Dit is een webshop zoals het hoort te zijn!

Snel geleverd, veel in stock.

Super snel en behulpzaam

Mijn pakket werd niet bevestigd na betaling. Contact opgenomen en bleek dat het lag aan mijn emailaccount. De factuur werd nogmaals even nagezonden. Super service en een mooi product.

Prima geregeld

Top bedrijf