Snel en goed

Snelle levering en goed materiaal

super tevreden over de artikelen

Super tevreden over de producten (artikelen) enkel kan de transport met Post.nl veel beter Bezorgd om: 12 oktober 22.47 uur Bezorger is onderweg 12 oktober 3:51 Zending is gesorteerd 11 oktober 8:34 Sorry, bezorgmoment is bijgewerkt 10 oktober 20:21 Zending is ontvangen door PostNL 10 oktober 9:11 Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt

Gewoon goed

Goed en snel

Perfecte communicatie

Klein misverstand correct opgelost door onmiddellijk contact op te nemen

Overzichtelijke website Zéér snelle levering ! Goed werkende retourdienst en vlotte terugbetaling binnen de 8 dagen !

Zeer correcte handelaar

Perfecte verpakking en vlotte levering

Prima bedrijf

Vriendelijk en behulpzaam personeel dat met je meedenkt. Vlotte bezorging

Niet te duur

Hoewel de kwaliteit mij tegenvalt, is de prijs niet té duur, en duurde het 4 dagen om te ontvangen.

Helaas nog steeds niets ontvangen, maar dat ligt niet aanaanhangeronderdelenshop.nl

Pakket blijft pendelen bij PostNL. Aanhangeronderdelenshop heeft dit prima opgelost door een 2-tal breedtelichten opnieuw op te sturen. Bedankt hiervoor!

Strak en vlot geregeld

Ruime keus onderdelen en kwaliteitsmerken. Volgende dag al in huis

Product snel en volgens afspraak geleverd.

S U P E R

Eerlijk en super gedienstig. Waren alle handelaren maar zo !

Gewoon goed

Uitstekende en snelle service

Telefonisch overleg na verkeerde bestelling gaf direct een goede oplossing.

qua levering oke

in het verlengde of parallel aan de levering kreeg ik allerlei spammail van post.nl-afdeling.nl. Ik vond het vervelend en heb dit geblokkeerd en gemeld.

Snel en goed

Besteld, en gevraagd of ik direct kon afhalen, dit kon, en pakket was al direct klaar gelegd. Zo was de wagen direct weer inzetbaar. Top service!

Service gericht werk.

Goede service komt meteen met oplossingen. Wordt goed geholpen. Zeker een aanrader.

Correct en snel

Makkelijk bestellen door goed overzicht

Goed product, goede prijs en goede service

Goed product, goede prijs en goede service, vriendelijk en duidelijk aan de telefoon, goed advies

voorzien en snel

Veel in stock en snel geleverd. Van vele merken vele onderdelen.

Snelle levering goede prijs

Snelle levering van producten. Eerlijke prijzen.

Direct geleverd

Makkelijk te bestellen en snelle service

Ik vindt het een makkelijke site om te bestellen en zeer snelle service.