Snel en van hoge kwaliteit

Twee bestellingen geplaatst. Het werd de ochtend daarna geleverd, en op de telefoon goed uitgelegd wat ik nog kopen en doen. Uitstekende dienstverlening.

prima onderdelen / prima prijs

Goede telefonische ondersteuning, had in eerste instantie verkeerd besteld maar goede oplossing geboden door bedrijf, man heeft verstand van zaken.

Snelle levering, maar beschermende plastic luchtzakjes zijn niet nodig bij levering van alleen remkabels die al strak in de doos zitten.

Super service!!!

Top service!

goed geregeld

alles ok

Goed snel geleverd Goede producten en niet duur Overzichtelijke site makkelijk te bestellen

goed geregeld snel verzonden aanrader

een super organisatie goed geregeld snel verzonden hier kunnen vele een voorbeeld aan nemen ga zo door

Bestelling werd snel geleverd en goede prijs kwaliteit.

Goed verpakt

top

Zéér duidelijke omschrijving van het product. Snelle levering.

Op een zeer nette manier werd iets wat ik over het hoofd had gezien opgelost. En het product was van prima kwaliteit voor een redelijke prijs. En zeer snel in huis.

perfect geregeld

goede service en snel geleverd , en goede uitleg aan de telefoon

Gevonden wat ik zocht en razendsnel geleverd.

Snel duidelijk

Goed voor elkaar!

Onderdelen snel en goed geleverd!!!

Perfect.

Gemakkelijk bestellen en vlot geleverd.

Super snelle levering !

Alles naar wens verlopen !

Staan je goed te woord Snelle levering

Super snelle levering

Producten goed omschreven en een super snelle levering. Hadden de volgende dag al de spullen in huis.

De lamp werd netjes geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden betreffende de vertraging.

Door vertraging bij Post NL werd het pakketje een dag later dan initieel aangekondigd, geleverd.

Gewoon top !

Snel en goed, juiste onderdelen , en na een foutje van mijn kant ook snel geld teruggestort omdat ik iets teveel betaald had ") Super !

Snelle verzending en een goed product !

Goed product

Top ervaring

Ik had met spoed een onderdeel nodig. Op zaterdag werd ik gebeld terwijl de openingsdagen van maandag t/m vrijdag zijn en kon het onderdeel ook op zaterdag afhalen. Top geregeld!!!