Snel en goede projd

Snelle levering en afhandeling

Goede service en snel geleverd.

Snel geleverd voor goede prijs

Prima prijs en vlotte levering

goede service goede verpakking

artikelen goed verpakt op tijd verzonden alleen niet op tijd geleverd maar dat is de schuld van post.nl die zijn heel erg aan het kloten maar deze firma ES aanhangershop doet hun best om het op tijd te leveren maar post.nl werkt tegen

site goed, alleen levering via postnl traag

Artikelen goede kwaliteit , levering is niet binnen 24 uur

Snel ontvangen

Rubberen stopper snel ontvangen en netjes. Ingepakt. Wel een beetje hoge verzendkosten. Dat kan wel wat voordeliger want t was maar klein pakket

Uitstekende service

Er wordt vlot gereageerd en geholpen. Spullen worden vlot opgestuurd, heel tevreden over!!

Levering was vertraagd

Levering niet op tojd geleverd

Super tevreden

Xx

Snelle levering en goed verpakt.

Recent een aantal producten besteld via de website. Deze werden snel verstuurd en waren keurig netjes inpakt zodat er geen krasje of iets dergelijks te vinden is op de verlichten en zwarte disselkist. Goede producten voor een mooie prijs!

Alles goed verlopen

Snel korrekt en het juiste product

Helemaal top

Onderdelen besteld en snel geleverd

Perfecte service!

Gebeld met een vraag over een afstandsbediening voor een kipper aanhangwagen, duidelijk antwoord gekregen toen gelijk besteld. En de volgende dag werd het geleverd!

mijn man was erg blij dat het zo snel was bezorgd

snel

Originele onderdelen

Kwaliteit geen imitatie rommel

Goed op weg geholpen Top

Na een telefoontje een mooi verlichtingset naar tevredenheid besteld en de volgende dag keurig bezorgd

Goed advies en snelle levering

Om het juiste disselslot voor mijn aanhanger te vinden even contact gehad. Snel was duidelijk welk type ik nodig had. Besteld in de webshop en volgende dag thuis.

helaas verkeerde achterlamp gestuurd

Financieel afspraak gemaakt die ze niet nakomen.

Best gelopen!

Best gelopen!

Toppers

Snelle service, kwaliteit originele materialen!

Netjes

Goede prijs

Top, snel en compleet

Makkelijke site.... niet duur en snel geleverd.

Goede servers, vriendelijk en vlot met verzenden