Maken meer waar dan ze beloven, echt top

super behandelt

zeer goede service

snelle levering goede prijs

Volgens afspraak geleverd.

Als ik betaald heb verwacht ik dat een ondernemer levert. Is dit bijzonder of mag ik dit gewoon vinden zoals het hoort. Ik heb nog geen ervaring met klachten afhandeling e.d., dus eerst maar eens gewoon een voldoende.

Een aanrader

Duidelijke website en levering onderdelen binnen een werkdag

Goed geregeld

Bestelling is makkelijk je krijgt direct mail met orderbevestiging en de onderdelen worden snel geleverd. Aantal keren al besteld en ik vind ze goed blijven. Volgende keer bestel ik hier weer

top service

top

Heel goed en vlot geholpen binnen 24 uur pakketje ontvangen geweldig

Niet verwacht dat ze zo vlot geleverd konden worden .

Snel en zorgvuldig

De bestelling van het neuswiel met klem ging erg makkelijk en voor de prijs verwachtte ik er niet de wereld van. De levering ging snel en de zorg die was besteed aan het inpakken was ronduit geweldig. En de kwaliteit was ruim boven verwachting!

Snel geleverd en goed materiaal

Zoals besteld keurig geleverd en snel in huis

in voorraad en gelijk geleverd top

in voorraad en gelijk geleverd top !!

Zeer goede service

Zeer snelle levering en goede service. telefonisch goed bereikbaar

Snel en correcte bestelling ontvangen

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Goede en snelle service.

Goede kwaliteit en snelle levering.

zeer snelle levering

zeer goed, snelle levering

geweldig

Gasveer set mooi op tijd geleverd .Past goed op de trailer, en klep werkt veer geweldig.

Kwaliteit prijs verhouding goed

Bij de levering zaten enkele verkeerde onderdelen. Na telefonisch contact de juiste onderdelen de andere dag geleverd. Bedankt voor de snelle service.

Supersnelle afhandeling

Bestellen ,betalen, en versturen alles binnen een hele korte tijd hartstikke fijn shoppen daar .

prima service

de bestelde goederen werden correct en snel geleverd. prima !

Goed.

Snelle levering. Volgende dag al. Lampjes bleken precies dezelfde afmetingen te hebben als die van de 20 jaar oude Beyerland waarvan de kapjes stuk waren. Ik hoefde alleen maar de nieuwe kapjes erop te zetten, plus nieuwe gloeilampen. De website gaf dus goede informatie.

Goed verpakt, snel geleverd, topp service!

Topp service, snel geleverd tegen een mooie prijs kwaliteit verhouding!

Betrouwbaar en goed

Netjes op tijd geleverd tegen een goede prijs .