Koop er al jaren onderdelen

Zeer goede service, bij twijfel of iets niet klopt nemen ze contact op overleggen,ruim assortiment en als je iets niet kan vinden stuur je een mail en ze hebben het vaak wel.

Prima prijs/kwaliteit verhouding gecombineerd met super snelle levering: TOP

Gewoon super

Op zaterdag besteld en op dinsdag in huis

uitstekend

Uitsteekende levering dank u

Zeer goede service en bereikbaarheid

Zeer goede service en bereikbaarheid. PostNL had t pakket kwijt gemaakt en zonder enkele aarzeling werd een nieuw pakket verzonden zonder extra kosten. Ik bestel voortaan altijd hier!!!

Uitstekende service

Tevreden

Goed aanbod en supersnelle levering

Het aanbod van de webshop sloot precies aan op wat ik nodig had. De levering was erg snel. Op de website staat ook extra informatie over de producten, wat handig is bij het maken van de juiste keuzes. Ik had een aanhangernet met bevestigingsmateriaal en CEE opbouw male stekkers nodig. 's Avonds besteld en binnen 24u was het bezorgd, boven verwachting!

Snel het juiste product op de site kunnen vinden, en dezelfde dag "corona-proof nog af kunnen halen!

Naar volle tevredenheid behandeld, en een goed product geleverd, dat wil toch iedereen ! Als de review het had toegestaan, had ik er 3 dikke duimpjes omhoog achter gezet..

Top geregeld.

Zaterdagmorgen om 11 uur besteld en maandagmorgen al voor 09.30 thuis afgeleverd. Erg blij mee. Goede en gemakkelijke site, Professioneel verpakt, goede kwaliteit. Zal Uw bedrijf zeker aanbevelen.

Ik geef een 8 met een kanttekening.

De bestelling in goede orde en vlot geplaatst. Maar het transport door PostNL laat wat te wensen over, zou eerst dinsdag bezorgd worden toen woensdag en uiteindelijk vrijdag. Daar kan onderdelenshop niets aan doen natuurlijk.

Gewoon goed zoals het moet

Meedenken en klant bellen voor advies

Perfect, fijne uitleg en prima prijs en snel geleverd

Zie boven

netjes op tijd geleverd en de juiste materialen

Alles goed en netjes op tijd geleverd.

Aanrader voor aanhanger onderdelen.

Snel en goed geleverd

Steunpoten voor mijn aanhangwagen zijn snel en goed geleverd tegen een scherpe prijs

prima duidelijk en snelle levering met prima prijs

goede service

goede service, snelle levering.

Materialen vlot geleverd en goed verpakt!

Goede kwaliteit en correct geleverd

Duidelijke info en juiste besteld en snel bezorgd.

Goede info zodat ik de juiste afmetingen en onderdelen kon bestellen. ook snelle levering dus ging mooi.

Produkt voldoet aan verwachtingen, snelle levering

Redelijk hom9geen produkt vesteld dus prijs en levering waren voor mij belangrijk. Was allebei prima

prima service

Ging om een kleine bestelling. De telefonische informatie vooraf was prima en eerlijk. Bestelling keurig de volgende dag geleverd.

Super tevreden, wat een service !!

Van een bestelling bleken enkele verzinkte delen onvoorzien niet op voorraad te zijn, na telefonisch overleg tegen gunstvoorwaarden RVS delen ontvangen. De dag erop reeds geleverd, prachtig op tijd om de werken laten door te gaan. Super tevreden van zowel kwaliteit als service. Zal er heel zeker weer bestellen !!

Heel tevreden

Prima produkt en snel geleverd, prijs netjes

Geweldig bedrijf!

Geweldige service en advisering! Heb de eigenaar of medewerker telefonisch gesproken. Hij heeft mij geadviseerd wat ik het beste kon bestellen om mijn wensen te voldoen! Dankjewel daar voor!