perfect

Precies wat ik bedoelden en wilde hebben super En dat voor dat geld !!!!

Zeer snelle levering, netjes verpakt. Prima

Correcte levering en service. Producten voldeden aan verwachting.

Na bestelling direct verzonden, omdat er binnen PostNL een storing was duurde de levering langer. Toen ik daarover mailde werd ik direct gebeld met excuses en uitleg. Prima service. De bestelde producten zijn perfect!

Altijd prima in orde

Bestellingen worden zelfde dag nog verzonden . Prijs ook dik in orde, zeker concurrent.

Reageren snel als er vragen gesteld worden. Kortom het is aan te bevolen bedrijf. Ik ga daar zeker meer bestellen in de toekomst

Goed contact

Het materiaal wat wij hebben besteld ziet er perfect uit. Zeer degelijk en solide. Levering door Post.nl ging in de eerste instantie niet zoals verwacht, dat nemen we "aanhangeronderdelenshop" niet kwalijk. Er werd direct gereageerd door de eigenaren van aanhangeronderdelenshop dat Post NL door de Covid-19 niet direct kon leveren. Top service van zo'n bedrijf. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de gang van zaken zoals alles is gegaan. Nogmaals een fantastisch bedrijf en indien we weer iets nodig hebben zullen we zeker daar de onderdelen bestellen.

Goed geholpen en goed contact.

Verkeerde gasveren besteld en teruggestuurd. Kosteloos de vervangende veren naar mij opgestuurd. Geen verzendkosten gerekend.

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

goede service en goede prijsverhouding

Snel verzonden, in de post een achterlichtunit beschadigd. Even gebeld en de volgende dag een vervanger binnen gekregen.

alles perfect en snel verlopen ondanks corona ,merci

perfecte service

Zeer correct en vriendelijk komen afspraken na

Ik heb even gebeld en kreeg het juiste advies ben erg blij met de levering zoals afgesproken

Kwalitatief goede onderdelen

Goede kwaliteit en snel geleverd

Prima advies en service

Vooraf informatie opgevraagd omtrent de te gebruiken materialen. Goed advies gekregen en alles op tijd en prima verzorgd afgeleverd, precies conform afspraak. Een betrouwbare partner om mee samen te werken!

snelle service

snelle service

klantvriendelijk

Levering duurde lang maar kwam door drukte bij post.nl Alles goed ontvangen .

Helaas nog steeds niets ontvanger nog steeds niet in behandeling bij postnl.Pakket van andere wel.

Vindt het heel vreemd dat ik wel van andere leveranciers geleverd krijg via postnl en van uw bedrijf niet.

top

goede site snel geleverd

Snelle levering van de onderdelen

Het onderdeel makkelijk gevonden op de website

Jaren lang goede ervaringen

Zeker aan te raden

Zeer correct

Vriendelijk correct professioneel.

Prima geregelt allemaal, duidelijke site en onderdeel snel binnen

Duidelijke website, onderdelen goed gedocumenteerd en snel geleverd.

Zeer snelle service!

Zeer snelle service! Duidelijk en overzichtelijke site.

Snel binnen

Op naar mijn volgende bestelling

Knap

Duidelijke omschrijving via website. Snelle en correcte afhandeling.