Super service

Belden achter mijn bestelling aan om zeker te zijn dat ik geen fout gemaakt had. Volgende dag geleverd.

Snel bezorgd goed verpakt

Goede service,vlotte levering

Werd na 1 uur na de bestelling gebeld over de bestelling,en gaf een goed advies Het goed passende product werd de volgende dag geleverd,dus goed tevreden

Zeer snelle levering van topmateriaal!

Zeer snelle levering van topmateriaal!

Correct verzorgt en afgeleverd

Ik was op internet aan het zoeken om de aanhanger van de vrijwilligersclub te onderhouden en weer veilig de weg op te kunnen en kwam al snel jullie site tegen ,natuurlijk ging ik nog even vergelijken maar kwam er al snel achter dat de prijzen wel erg dicht bij elkaar liggen. Daarom snel een tweede bestelling gedaan bij jullie bedrijf en ook deze werd snel en accuraat afgeleverd.

Keurige snelle afhandeling van de bestelling !

Binnen 2 dagen correct geleverd. Jammer dat het bestelde artikel , Hella 13-polige stekkerdoos , van zeer matige kwaliteit is. Schroefjes zeer klein en eentje al bij de geringste aandraaing dolgedraaid . Bewust gekozen voor een duurdere uitvoering , je denkt Hella een merkartikel , maar helaas. In verleden met andere artikelen van aanhangeronderdelenshop meer geluk gehad.

gewoon goed

Het zelfde gewoon goed

Precies wat ik bestelt heb en snel geleverd.

heel snel geleverd

Heel correcte service en afhandeling

Hele gemakkelijke site en vlotte afhandeling!!

goede service en snelle levering

ik had wat vragen over welke product ik precies moest hebben, ik kreeg heel snel correct en duidelijk antwoord. het bestelde product was ook zo als aangegeven na bestelling de volgende dag geleverd.

snelle levering goede kwaliteit.

snelle levering besteld deurklink met slot voor verkoopaanhanger, goede prijs kwaliteit.

Snelle levering, juiste levering.

Op de website even moeten zoeken naar de juiste onderdelen.

snel, goed en accuraat

snel, goed en accuraat

Goede prijs

Goede prijs en service

Snelle en correcte levering.

Goede website, duidelijke prijsopbouw, voldoende varianten en alternatieven van pproduktwn. Keurige en snelle levering. Uw bedrijf is een recommandatie waard, succes verder.

Zeer vlotte afhandeling van de bestelling

Online bestelling geplaatst kon binnen een uur worden afgehaald

Prima website en goede snelle levering

Goede website en snelle levering

prima service en kwaliteit

prima service en kwaliteit

Goede shop. Snelle levering

Goede shop. Snelle levering

Perfect geholpen snelle levering

Vragen telefonische vriendelijk beantwoord.

Zeer snelle bediening

Goede site

Goede snelle service

Goedr

Precies wat ik zocht

Van bestellen tot het monteren, boven verwachting

Wederom snel en compleet

Top Service