Snel en goed

Mooi dat de bestelling zeer snel bezorgd werd

Snelle service van de bestelling. En ook prachtig dat men de klanten op de hoogte houden. Bedankt

Niks op aan te merken... Perfecte web winkel.

Snel geleverd, heel snel zelfs...!! Correcte afhandeling getoonde goederen zijn ook de gestuurde goederen...!! TOP...!!

Directe levering.product van topkwaliteit

Topproducten en topteam

super afhandeling en hele snelle levering

super afhandeling en hele snelle levering

klantvriendelijk en deskundig

klantvriendelijk en deskundig

Enorm fijn geholpen met het bestellen van gasveren. Erg behulpzaam en oplossingsgericht. Nadat ik de verkeerde veren had besteld heeft Hein ze direct omgezet naar de juiste. Hield me goed op de hoogte over de levering en stuurde nog extra artikelen (gratis) na om de veren passend te krijgen. En dit terwijl ikzelf de verkeerde veren had besteld. Een shop waar ik zeker vaker ga bestellen.

Prima geholpen bij de bestelling!

Na de bestelling werd ik gebeld, werd er goed doorgevraagd op hetgeen ik besteld had om er zo voor te zorgen dat ik meteen de juiste spulletjes zou ontvangen. Prima actie!

Netjes en op tijd geleverd.

Ook al was het plaatsen van mijn bestelling maar 2 minuten voor sluitingstijd, werd de order gewoon snel geleverd de volgende morgen.

Top bedrijf en natuurlijk volgens afspraak.

Prima webshop zoals het hoort. Zelfvproductcen prijscselecteren, en dan hoop je dat de aanbieders hun shop op orde hebben. Bij HB aanhangonderdelenshop is dat ook in orde. Producten volgens opgave, vlotte levering volgens afspraak, en een direct bereikbare klanten service.

Snelle correcte service en levering

Kon snel vinden wat ik zocht. Ben geen geen te techneut, met almene zoektermen kwam ik bij het juiste product. Werd netje op tijd geleverd.

Wij zijn tevreden van de geleverde materialen

vlot verloop

Grandioos

Duidelijke website, makkelijk bestellen en netjes op tijd thuis geleverd

Super sevice!

Super sevice

makkelijke site nette prijs en snelle levering

makkelijke site nette prijs en snelle levering

Van bestelling tot ontvangst 100% ok!

Overzichtelijke webwinkel. Bestelling de andere dag in huis. Netjes verpakt en voor een eerlijke prijs.

Goede prima em supersnel geleverd, fijn

Correct , netjes en snel

Een gewoon goede ervaring

perfect

super geregeld iuk had iets verkeerd besteld en er werd gelijk gebeld of ik er niet twee moest omdat er per een geleverd werd. ze gaven aan dat ik dit op afhalen aanmoest geven anders betaalde ik twee keer verzend kosten. super meedenkend. en snel geleverd. toppie

goed ,snel ,correct.

Zoals het hoord, snel en goed materiaal

Snel bezorgd

Goed en netjes geholpen

Gebeld, juiste advies en netjes de volgende dag thuis!

Prima afgehandeld v

Prima op tijd en goed materiaal

Vlotte en correcte levering.

Vlotte en correcte levering.

Disselbak gekocht. Niet duidelijk dat bevestigingsmateriaal apart erbij gekocht diende te worden.